HomeViestejäJenny Schiltz3.8.2022 - Parannusta Atlantikselta Leijonaporttia varten

3.8.2022 - Parannusta Atlantikselta Leijonaporttia varten

PARANNUSTA ATLANTIKSELTA LEIJONAPORTTIA VARTEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
3.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minua opastettiin menemään Floridaan ja yhdistymään Sarasotan ja Atlantiksen energioihin tämän vuoden Leijonaporttia varten. Henki näytti minulle Irlannissa tehdyn työn ja vastaanotetun energian myötä, että minun on tarkoitus mennä Sarasotaan ja yhdistyä ley-linjoihin, tähtiporttiin ja Atlantiksen Parannustemppeliin, joka on edelleen olemassa tuossa paikassa toisessa ulottuvuudessa. Kun tiimini näytti minulle tuon parannustemppelin, koko muotoni peittyi uskomattoman siniseen safiirienergiaan. Olen ollut tällä alueella nyt muutaman päivän ja yhdistynyt syvästi. Maaperä on hyvin voimallista, kuten myös galaktiset energiat.

Eilen olin mieheni kanssa vedessä, kun tunsin "surinaa". Katsoin ylös ja siellä oli alus. Sanoin siitä Danille, ja oli supersiistiä, että hänkin näki sen. Tämä on valtava muutos, kun häntä on aktivoitu hiljattain galaktisesti. Aiemmin hän on vain kuunnellut minun kertovan omia kokemuksiani, vaikka olen varma, että hän oli skeptinen. (Naurua)

Käteni alkoivat liikkua tietyllä tavalla, ja sormeni ottivat yhteyden eri asennoissa. En tehnyt sitä tietoisesti. Sitten aloin hyräillä tiettyjä sointuja. Dan katsoi minua ja sanoi: "Otat yhteyden nyt, eikö niin?" Tuo kysymys toi tajuntaani sen, mitä olin tehnyt. Olin niin syvällä hetkessä, etten ollut huomannut.

Pysyin yhdistyneenä ja vastaanotin informaatiota, ja monimutkaisia muotoja tuli kruunuuni ja sydäntilaani. Sitten se oli tehty. Alus pyyhälsi pois, ja Dan sanoi: "Vau!"¨

Vau tosiaan!

Tiimini on ehdottanut, että tarjoan parannusta kaikille niille, jotka haluaisivat yhdistyä Atlantiksen Parannustemppeliin ja galaktisiin taajuuksiin.

Tarjoan tämän parannuksen 5.8., jotta on kolme integrointipäivää ennen 8-8-portaalia.

Koemme, kun Aurinko Leijonassa, Siriuksen aurinko, Orionin vyö ja Maa ovat linjassa. Tämä portaali sisältää voimakasta 8-energiaa, joka on ilmentämistä ja karmaa. Tämä auttaa täydellisellä ajoituksellaan parantamaan karmasiteitä, niitä asioita jotka sitovat meidät toistuvaan todellisuuteen, ja ilmentämään uuden todellisuuden, jota haluamme.

Minulle kerrotaan, että Atlantiksen Parannustemppeli ja ne olennot, jotka vartioivat (galaktinen ja Atlantiksen neuvosto) ja pitävät sen energiaa, ovat halukkaita auttamaan meitä itsemme vapauttamisessa asioista, jotka sitovat. Tämän avun myötä pystymme ottamaan täyden hyödyn tästä voimakkaasta asetelmasta ja energiasta, jonka se tuo.  

On kehotus parantaa kollektiivisella ja henkilökohtaisella tasolla se, mitä tapahtui Atlantiksella. Uskon, että tämä parannus auttaa meitä välttämään aikajanan, jossa menemme sitä tietä, joka tuhosi Atlantiksen.

Lähetän energiaa etänä kaikille, jotka rekisteröityvät, ja saatte sähköpostin siitä, mitä näin ja mitä energiaa lähetettiin.

Tämä on sinulle upea tilaisuus saada energiaparannusta näiltä uskomattomilta mailta ja voimallisesta Atlantiksen parannustemppelistä, joka on ulottuvilla Sarasotassa, Floridassa.

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Leijonaportin parannustapahtumaan, ennen 5.8.2022.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä info@jennyschiltz.com.

Tunne Sarasotan energioita

Minut kutsuttiin alun perin työskentelemään Sarasotan ja uskomattoman Siesta Key Beachin energioiden kanssa 2016. Nyt 2022 minun on aika palata.

Yksi ensimmäisistä asioista jonka tällä alueella huomaa, on hiekka. Rannat ovat 99 % kvartsia ja aina viileitä, vaikka ilma olisi miten lämmin. Monet ihmiset kokevat syvää rauhaa ja selkeyttä maatessaan hiekalla.

Huhutaan, että tuo hiekka oli niistä jättimäisistä kvartsikristalleista, jotka antoivat energiaa Atlantikselle, loivat voimakkaita parannuskenttiä ja edesauttoivat kontaktin saamista Maan ulkopuolisten olentojen kanssa. Sanotaan, että Atlantiksen räjähtäessä nuo kristallit murskautuivat niin, että se sai aikaan kvartsihiekkaa.

Jotkut sanovat, että Espanjassa on Ibizan alueella samanlaisia kvartsihiekkarantoja ja energioita. Tämä on kiehtovaa, kun Espanja ei ole lähelläkään Floridaa niiden Pangea-karttojen mukaan, joiden meille kerrotaan olevan oikeita.

Tällä alueella on 2D-tähtiportti (Atlantis), jonka minulle kerrotaan yhdistyvän 2D-tähtiporttiin Pääsiäissaarilla (Lemuria).

Sarasotan tähtiportti on ollut suljettu ja vartioitu, kun siitä päästettiin sisään negatiivisia olentoja, jotka halusivat kontrolloida planeetan ylösnousemusta. Sitä päivitetään edelleen, kun olemme kaikki tässä uskomattomassa ajassa. Yhdeksännen/kymmenennen ulottuvuuden verkot laitettiin paikoilleen ja aktivoitiin vuoden 2022 päivänseisauksessa. Menemme nyt täyttä höyryä eteenpäin!!

 

Jenny
     Schiltz - moerwijk nR6etbSBqAE unsplash scaled 

Jenny
     Schiltz - timothy meinberg bgONjl6y3bI unsplash scaled 

Jenny
     Schiltz - underwater 1216244 1920

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >