HomeViestejäJenny Schiltz19.1.2022 - Uusia koodeja tulee auringosta!

19.1.2022 - Uusia koodeja tulee auringosta!

UUSIA KOODEJA TULEE AURINGOSTA!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
19.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun eilen aamulla meditoin, Valoneuvosto jonka kanssa työskentelen, antoi minulle viestin jaettavaksi kaikkien kanssa. Kaksi olentoa jakoi informaatiota, kun oli paljon innostusta.

Neuvoston ensimmäinen jäsen:

"Monet tuntevat, että Maa-järjestelmä ja ihmiskunta ovat hukassa eivätkä pysty oikaisemaan suuntaansa. Tulevana aikana on paljon informaatiota, joka tukee tätä oletusta. Haluaisimme jakaa kanssanne, ettei tämä ole totuus. Maanne ei ole kuolemassa, eivätkä ole sen ihmisetkään. Ihmiskunta ja planeetta selviytyvät tästä siirtymästä.

Jos kuitenkin ihmiskunnan luova potentiaali suistuu raiteiltaan johonkin katastrofiin, joka tulee asteroideista, nälänhädästä, sodasta ja muista mullistavista tapahtumista, tästä siirtymästä tulee paljon vaikeampi kaikille.

Sen informaation intensiivisyyden ja taajuuden vuoksi mitä ihmisille tulee, erottelukyvyn käyttö on vaikeaa, ja kuitenkin se on tärkeintä hallita. Olemme vuosikausia yllyttäneet jokaista teitä hallitsemaan erottelukyvyn käytön, hallitsemaan oman totuutenne. Se oli juuri tätä aikaa varten. Sillä voidakseen mennä tästä siirtymästä helpommin läpi, täytyy pystyä näkemään keksityn todellisuuden läpi totuuteen. Näkemään sen "kuorikerroksen" läpi, joka on luotu.

Olemme yllyttäneet jokaista teitä käyttämään sydäntilaanne oppaana, sisäisenä paikkana johon keskittyä. Olemme myös yllyttäneet teitä viettämään aikaa luonnossa, mikä auttaa puhdistamaan kentästä niitä vääristymiä, jotka ovat aiheuttaneet irrallisuutta korkeimmasta aspektistanne ja Lähteestä.

Nyt yllytämme teitä yhdistymään luontoon tuon itse yhteyden vuoksi, pelkän selkeyden saamisen sijasta. Sitä liittymää joka teki tuollaisen vuorovaikutuksen luonnon ja sen valtakuntien kanssa vaikeaksi, ei ole enää. Se ei pystynyt ylläpitämään itseään planeetan värähtelyn noustessa. Monet huomaavat yhdistyvänsä enemmän luonnon valtakuntiin, joita ei ennen nähty, ja parantuvansa tämän vuorovaikutuksen myötä."

(On tärkeää huomata, että sitä liittymää tai "kuorikerrosta" joka esti meitä yhdistymästä täysillä luontoon, ei enää ole, koska se ei voinut pysyä aktiivisena maapallon ja sen ihmisten värähtelyn noustessa. TÄSTÄ syystä on niin tärkeää pitää värähtelymme korkeana ja parantaa kaikki, mikä alentaa sitä. Muutamme maailmaa omalla värähtelyllämme.)

Neuvoston toinen jäsen puhui sitten:

"Aurinko jatkaa hyvin aktiivisena, kun menette eteenpäin tässä siirtymässä. On paljon toimintaa, jota instrumenttinne eivät tunnista – kuitenkin herkät joukossanne tuntevat nämä energiat.

Informaatio jota lähetetään, ei enää sisällä pelkästään heräämis- ja muistamiskoodeja – se sisältää nyt koodeja seuraavaa askeltanne varten.

Jokainen ihminen kantaa sisällään koodausta, joka aktivoidaan tai "kytketään päälle", kun aika on oikea. Tuo aika on nyt. Olette siirtyneet uuteen vaiheeseen henkilökohtaisella ja planeettatasolla, ja se synnyttää suuria muutoksia maailmanne mikrotasolla. Makrotasoon vaikutetaan, kun tarpeeksi moni on muuttanut mikrotasonsa.

Pyydämme, että jokainen ihminen siirtää fokuksensa sisäänpäin. Mitä voitte tehdä saadaksenne elämänne enemmän harmoniaan totuutenne kanssa? Tämä on tärkein kysymys tänä aikana. Älkää odottako maailman harmonisoituvan teidän kanssanne, vaan harmonisoitukaa omaan totuuteenne, jonka tunnette, ja antakaa maailman tehdä, mitä tekee.

Koodaus jota tulee, aktivoi tämän matkan seuraavat askeleet, herättää ne teissä. Kuitenkin vasta harmonianne kautta tästä aktivoinnista tulee toimintaa ja suunta. Toiminnan kautta maadoitatte tämän informaation joksikin konkreettiseksi.

Panette ehkä merkille, että monet tuntevat läpitunkevaa levottomuutta ja ahdistusta. Tämä voidaan tulkita tulevaksi tuhoksi/synkkyydeksi. Itse asiassa löydätte vahvistusta sille mediastanne. Se ei kuitenkaan ole levottomuuden syy, ellei se ole lopputulus, jonka haluatte luoda.

Levottomuus on merkki teille, että jokin henkilökohtaisessa maailmassanne on epäharmoniassa. Saattaa olla jotain, mikä täytyy nähdä tai ymmärtää, tai teidän täytyy ryhtyä johonkin toimeen. Tämä korostuu, kun vastaanotatte nuo koodit, jotka herättävät teidät seuraaviin askeliinne.

Ymmärtääksenne, mitä levottomuus kertoo teille, on oleellista hiljentää mielenne ja varmistaa, että olette mahdollisemman selkeä. Jos mielenne ja kehonne – sekä fyysinen että eteerinen – on varattu kaikesta, mihin maailma haluaisi teidän kiinnittävän huomiota, seuraavien askeltenne selvittäminen/tulkitseminen on paljon vaikeampaa. Tässä energiakenttänne pitäminen ehjänä ja yhdistyminen luontoon auttavat teitä suuresti."

(Kysyin, miltä tämä ehkä tuntuisi niistä ihmisistä, jotka eivät ole yhdistyneet itseensä tai aloittaneet itsensä kunnioittamisprosessia, ja kuvattiin, että alkaa soida palohälytys, jonka voi vain tuntea, ei kuulla. Tämän on mahdollista olla hyvin musertavaa, ja sen ymmärtäminen voi tehdä vuorovaikutuksestamme ihmisten kanssa helpompaa.)

"Monet teistä huomaavat energisoituvansa ideoista ja informaation saamisesta. Tämä on erityisesti niille, jotka ovat tunteneet matkansa olevan odotustilassa. Muut alkavat tajuta potentiaalinsa ja sen, mitä heidän sydämensä sisältää. Monet huomaavat kysyvänsä: "Mitä sieluni haluaa?" (Tämä voi olla eri asia, kuin mitä ihminen haluaa.) Saatuaan vilauksen tästä totuudesta, heidän tehtävänsä on mennä läpi niistä rajoituksista, joita kiinteä/muuttumaton maailma on luonut.

Näitä koodeja tulee auringostanne intervalleina, jotta aktivointien välissä on integrointiaikaa. Samanaikaisesti huomaatte, että auringossanne on myös sellaista toimintaa, joka voidaan luokitella. Saatatte huomata, että näiden kahden välillä on jokin kaava.

On paljon innostusta ja iloa, kun tämän ylösnousemusvaiheen saavuttaminen on ollut odotettu tapahtuma. Haluamme teidän tietävän, että teitä rakastetaan ja opastetaan. Evoluutiomme seuraavat askeleet aktivoidaan sisällänne. Sallikaa niiden paljastua sydämessänne, ja sitten hengittäkää ne olemaan fyysisellä tasollanne."

Kiitin Neuvoston jäseniä heidän viestistään.

Tänä aamuna olin Facebookissa ja näin tämän Jennifer Hoffmanin viestin, jonka hän postasi eilen, eli samana päivänä jolloin sain tämän kanavoinnin. Se löytyy Facebookissa täältä.

"Tänään meillä on yksi suuri energiatapahtuma, joka on tämän vuoden kohokohta, Kuunsolmujen siirtyminen Härkään ja Skorpioniin, mikä tapahtuu joka 1.5.–2. vuosi 19 vuoden sykleissä. Siis meillä oli viimeksi 14.4.2003 Kuunsolmut tässä asemassa, ja korostan tätä, koska silloin aloitimme tämän ylösnousemussylin aktiiviset vaiheet.

Ennen tätä se oli tapahtunut taustalla, ja sitten siitä tuli hyvin julkista. Sinä vuonna minulla oli ensikontakti arkkienkeli Urielin kanssa (lokakuussa), ja aloin kirjoittaa ja kanavoida, kuten myös Karen Bishop ja muut, jotka olivat ylösnousemustyön pioneereja. Tuo ympyrä sulkeutuu nyt, ja aloitamme uuden kierroksen. Tänään alkaa ylösnousemus 2.0."

Tämä on kaunis vahvistus sille, mitä Neuvosto sanoi. Olemme siirtyneet ylösnousemuksen uuteen vaiheeseen. Toivottavasti voit hyvin ja otat joka päivä enemmän vastaan sen, kuka olet syvimmällä tasolla.

Kiitos teille kaikille, jotka tuette ja jaatte tätä työtä. Se merkitsee todella paljon. Jos jaatte, jakakaa koko postaus nettilinkin kera, jotta muut voivat tilata ja löytää minut. Sosiaalinen media muuttuu nopeasti, ja profiileja häviää usein.

Liity mukaan viikoittaiseen Aurapuhdistukseen, jossa aurasi puhdistetaan, parannetaan, energisoidaan ja suljetaan joka torstai. Vastaanota niiden läiskien, tiheyksien, kenttien ja taajuuksien shamaanista puhdistusta, jotka häiritsevät luonnollista värähtelyäsi ja virtaasi. Opastuksessa sinut maadoitetaan kehoon, sinulle lähetetään parantavia energioita ja chakrasi puhdistetaan tiheydestä, joka on valmis lähtemään. Alkaen 11.11 dollaria per kuukausi, per henkilö tai lemmikki, klikkaa tästä.

Paljon rakkautta ja siunauksia sinulle ja omillesi!

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >