HomeViestejäJenny Schiltz2.11.2021 - Virtaan astuminen

2.11.2021 - Virtaan astuminen

VIRTAAN ASTUMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
2.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista marraskuuta! Olen viettänyt viikonlopun uskomattomassa retriitissä, joka auttaa ihmisiä muistamaan, keitä he ovat sielutasolla. Se antoi hyvin paljon selkeyttä ja ymmärrystä siihen, mitä henki on sanonut: "Taivas ja helvetti ovat samassa paikassa. Kaikki riippuu siitä, miten näette ja virtaatte elämän läpi."

Kun ensimmäisen kerran kuulin nuo sanat, aloin vastustaa. Helvetti? Tarkoitatko, että asiat pahenevat? Taivas? Onko se täydellisyyttä? Miten voin saavuttaa täydellisyyden? Kaikki arvottomuuden, puutteen ja pelon tunteet lensivät sisään.

Mitä jos helvetti on ne puutteen, arvottomuuden, pelon ja itsevihan tunteet, joita virtaa kehomme läpi?

Mitä jos taivas on kyky rakastaa ehdottomasti itseämme ja luottaa universumiin siinä, että meidät elätetään?

Se on todellakin sisäistä työtä, koska kaikki riippuu ajattelutavasta. Ymmärrä, että ulottuvilla on polku, virta, kun päätät luottaa universumiin, itseesi ja korkeimpaan mahdollisuuteen.

Voi olla haaste pysyä tässä suojaavassa virrassa, kun se tehdään sydäntilan ja ajattelutavan kautta. Puhuin erään ystävän kanssa, ja hän kertoi minulle tärkeän ajatuksen. Meidän täytyy valita, mihin haluamme KIINNITTÄÄ huomiota. Meidän täytyy kysyä itseltämme, onko se, mitä pyörii kollektiivissa (uutiset, ihmisten mielipiteet, pelko), sellaista, minkä haluamme OSTAA kallisarvoisella energiallamme. Onko jotain muuta, mihin olisi suotuisampaa KIINNITTÄÄ huomiota ja mikä auttaa sielukasvussamme ja kehittymisessämme? Me valitsemme, mihin KULUTAMME energiamme.

Monet teistä ehkä tuntevat ne monet purkaukset, joita auringossa on ollut. Tietäkää, että nämä auttavat meitä pääsemään eroon kaikesta, mikä pidättelee tai rajoittaa meitä. Plasma auttaa meitä avautumaan potentiaalillemme solutasolla. Saamme myös koodeja Suuresta keskusauringosta. Ne auttavat massiivisesti heräämisessä. On romahtamis- ja rakentamisprosessi samanaikaisesti.

Näemme ulkoisessa maailmassa saman prosessin. On romahtamista ja uuden rakentamista. Kaikki kaaos jota näemme, on romahtamisen vastustamista. Emme voi tehdä tälle MITÄÄN, paitsi oppia siitä ja olla jäämättä siihen kiinni.

Katsellessamme, miten tuskallisesti vanha pitää pintansa ja yrittää jopa luoda vielä lisää rajoituksia, meidän täytyy kysyä itseltämme, missä teemme samoin. Missä pidämme kiinni siitä, millainen olemme aina olleet? Kenties kyse on suojauksista tai puolustusmekanismeista. Kenties kyse on uskomuksista ja rajoituksista, jotka olemme "allekirjoittaneet". Kenties kyse on itsensä sabotointi- tai uhraamisohjelmoinnista? Meidän täytyy katsoa, missä kohtaa luomme uusia tarinoita, uskomuksia ja rajoituksia, jotka on naamioitu joksikin uudeksi tavaksi. Kun todellisuudessa ne ovat vain uusia tapoja rajoittaa itseämme.

Alamme täysin ymmärtää, että voimme valita. Voimme päästää irti ja antautua prosessille, tai voimme pitää kiinni kynsin hampain katkeraan loppuun asti. Muutos on täällä, ja sillä on potentiaali vapauttaa meidät. Ensin ajattelutapojemme täytyy kuitenkin muuttua.

Ulottuvilla on energiavirta, joka on täynnä innostusta, potentiaalia ja kohtaloa. Kun yhdistyt siihen, tunnet perhosia vatsassa, mieli täyttyy toivosta ja ideoista, ja sydän avautuu täysin. Tämä energiavirta kulkee nopeasti – se vaatii antautumaan ja luottamaan täysin. On aika päästää kaikesta irti ja uida tässä puhtaan potentiaalin virrassa.

Salli sydäntilan olla oppaasi ja astu tuohon virtaan, joka on ulottuvillasi.

Kiitos teille kaikille, jotka tuette ja jaatte tätä työtä. Se merkitsee todella paljon. Jos jaatte, jakakaa koko postaus nettilinkin kera, jotta muut voivat tilata ja löytää minut. Sosiaalinen media muuttuu nopeasti ja sensuroi suuren osan tästä informaatiosta.

Jos haluat tulla kaksi kertaa viikossa (maanantaina ja torstaina) mukaan Aurapuhdistukseen, parannukseen ja energisointiin, sekä "energiakirjoitukseen", auttamaan sinua navigoimaan näitä intensiivisiä energioita, klikkaa tästä (alkaen 11.11 dollaria kuussa).

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >