HomeViestejäJenny Schiltz1.10.2021 - Lokakuun päivitys ja sydäntila-tekniikka

1.10.2021 - Lokakuun päivitys ja sydäntila-tekniikka

LOKAKUUN PÄIVITYS JA SYDÄNTILA-TEKNIIKKA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
1.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuu lupaa olla energeettisesti intensiivinen kuukausi!

Kaikkia kehotetaan hidastamaan, kääntymään sisäänpäin ja käyttämään tuo tila ja aika tarkistaakseen, mikä haluaa tulla huomatuksi. Minulle kerrottiin, että galaksin ytimestä tulee suurta energiaa 5.10. alkaen. Saavutamme tämän energia-aallon huipun 10-10-portissa. Sitten se hiipuu seuraavien viiden päivän aikana. Koemme 5.–15.10. uskomattoman energian tulemisen galaktisesta keskuksesta. Tämä on eri asia kuin auringonpurkaukset tai Schumannin resonanssi. Tämä aalto auttaa pyyhkimään hämähäkinseitit silmistämme ja tuo aktivointikoodeja auttaen meitä muistamaan, kuka olemme.

Pluto, transformaation ja kuoleman planeetta, alkaa 6.10. liikkua taas eteenpäin. Se perääntyy tällä hetkellä. Kun se liikkuu eteenpäin, alamme nähdä tuloksia tästä kuolema- ja transformaatiosyklistä, jossa olemme olleet. Saturnus lakkaa 10.10. perääntymästä. Saturnus auttaa säännöissä, rakenteissa ja mikä tärkeintä, tarmokkuudessa. Se voi antaa meille tarvitsemamme potkun takapuoleen asioiden siirtymiseksi eteenpäin.

Kaikki tämä on sen kosmisen energian lisäksi, jota tulee, joten voimme nähdä, miksi meidän on tänä aikana hyvin tärkeä kääntyä sisäänpäin, transformoitua ja suunnata itsemme uudelleen, jos emme ole linjassa. Alamme nähdä työmme hedelmiä, kun ilmestymme esiin transformaatiotulista. Saturnuksen avulla meitä työnnetään tuomaan tähän fyysiseen todellisuuteen ideat, joita olemme saaneet.

Näin hiljattain unta, että tyttäreni ja minä lähdimme yhdestä rakennuksesta kaupungissa. Katsoin ylös ja lintuparvi oli pysähtynyt ilmaan, kuin tauko-näppäintä olisi painettu kesken lennon. Useimmat ihmiset eivät nähneet noita pysähtyneitä lintuja, ja kun he katsoivat, mitä oikein tuijotimme, he eivät nähneet mitään ja pitivät meitä hulluina. Yksi ihminen kadun toisella puolella kiinnitti huomioni – hänkin näki nuo pysähtyneet linnut. Oli mahtavaa, ettei tarvinnut tuntea olevansa yksin. Vähän ajan kuluttua linnut lähtivät taas liikkeelle, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tiimini sanoo, että tämä on taukoenergiaa, joka sallii meille introspektion ja uudelleensuuntautumisen, jos sitä tarvitaan.

Se osoittaa minulle myös, miten matriisi (matrix) mukautuu tällä hetkellä heräävien sielujen määrään. Samalla kun on hämmästyttävää katsella tätä suurta heräämistä, monet heräävät uhriuteen ja vihaan. Tämä voi olla välttämätön askel kohti yleistä voimaantumista ja suurta kohoamista. Se voi kuitenkin olla vaikeaa empaateille, joihin tämä energia vaikuttaa. Empaattisten sielujen on erityisen tärkeää kääntyä sisäänpäin ja luoda vetäytymispaikka sydänkeskukseen. Tästä tilasta tulee pakopaikkasi ja oppaasi myrskyisinä aikoina.

Monilla on ollut vaikeuksia päästä pois päästään. Ajatukset kiertävät ja pyörivät raivokkaasti. Jaoin Aurapuhdistusryhmän kanssa tekniikan, joka voi auttaa heitä pääsemään pois päästä, ja sydäntilaan.

Yksinkertainen seremonia auttaa meitä fokusoimaan mielemme ja kehomme. Muutamalla ensimmäisellä kerralla kun toistat rituaalin, luot reitin, samalla tavalla kuin kehoon luodaan lihasmuisti. Sitten kun reitti on luotu, niin aloittaessasi tämän seremonian mielesi ja kehosi tietää jo, mitä pitää tehdä.

Tässä on rakastamani, yksinkertainen seremonia sydäntilaan pääsemiseksi.

Aloita kupillisella jotain kuumaa juomaa/nestettä. Kiedo kätesi kupin ympärille. Tunne lämpö käsissäsi, hengitä lämmintä höyryä ja haista tuo juoma. (Valitse sellainen, jota rakastat ja jota olet valmis saamaan usein.) Huomion kiinnittäminen aistikokemukseesi tästä kuumasta juomakupista auttaa sinua maadoittumaan läsnäolevaan hetkeen.

Ala hidastaa hengitystäsi. Visualisoi mielessäsi hissi, joka on auki ja odottaa sinua astumaan sisään.

Astu hissiin ja paina suurinta nappulaa, joka kiinnittää huomiosi. Huomaat ehkä, että se on koristelu tai erivärinen. Luota, että se vie sinut sydänkeskukseen.

Kun hissin ovet sulkeutuvat, jatka hengittämistä. Tunne mielesi ja kehosi hidastuvan, kun hissi menee alas. Kun se pysähtyy, astu ulos ja pane merkille, mitä näet.

Kun itse aloin tehdä tätä kaksi vuotta sitten, sydäntilani oli hoitamatonta maata. Siitä puuttui ravinteita ja siinä kasvoi vain rikkaruohoja. Nyt se on vehreä, täynnä kukkia, luontoa, kävelypolkuja ja penkkejä, joilla voin levätä. Se on pakopaikkani, turvapaikkani maailmasta ja mielestäni, silloin kun on tarvetta. Tämä on sinun tilasi – luo sellainen, joka tuo sinulle iloa. Luo tila, josta et koskaan halua lähteä. Tunne, miten kehosi reagoi, kun olet siellä.

Mielesi saattaa sanoa, että keksit tämän kaiken. Sen sijaan että sallit mielen estää itseäsi, sano: "Mitä sitten! Minä vain leikin." Tämä tuntuu nujertavan mielen ja sallivan ihmisten nauttia ja leikkiä paljon helpommin tässä epätavallisessa todellisuustilassa. Sydäntilassa voit saada parannusta, opastusta ja elintärkeän rauhantunteen ja sen tietämisen, että kaikki menee ok.

Mitä enemmän sallit itsesi olla sydäntilassa, sitä tavallisempi se on. Huomaat silloin helposti, milloin mieli ottaa taas hallinnan, koska se tuntuu niin huonolta ja uuvuttavalta. Toista seremonia usein ja tuo tietoisuutesi sydäntilaan, kunnes siitä tulee yhtä luonnollinen kuin hengittämisestä.

Energiat eivät ole hidastumassa, ja ne vaativat meitä pysymään keskuksessamme, maadoittuneena ja läsnä. Meitä pyydetään uppoamaan itseemme ja tietämiseemme sekä olemaan eksymättä ulkoiseen kaaokseen. Sydäntilasta käsin, unelmamme uudesta elintavasta vedetään eetteristä fyysisiin ulottuvuuksiin.

Kiitos teille kaikille, jotka tuette ja jaatte tätä työtä. Se merkitsee todella paljon. Jos jaatte, jakakaa koko postaus nettilinkin kera, jotta muut voivat tilata.

Jos haluat tulla kaksi kertaa viikossa mukaan Aurapuhdistukseen, parannukseen ja energisointiin, sekä "energiakirjoitukseen", auttamaan sinua navigoimaan näitä intensiivisiä energioita, klikkaa tästä (alkaen 11.11 dollaria kuussa).

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >