HomeViestejäJenny Schiltz29.7.2020 - Parempi ymmärrys ulottuvuuden putoamisesta

29.7.2020 - Parempi ymmärrys ulottuvuuden putoamisesta

PAREMPI YMMÄRRYS ULOTTUVUUDEN PUTOAMISESTA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
29.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen tuntenut muutaman vuoden vetoa käydä Mesa Verdessä. Tänä vuonna universumi varmisti, että menin sinne, kun vuosittainen sukukokouksemme suunniteltiin tuolle alueelle Coloradossa. Tunsin tärkeäksi mennä, vaikken ymmärtänyt syytä. Heti uppouduttuani tuon alueen energiaan, tapasin ryhmän muinaisia tähtiolentoja, jotka työskentelivät Pueblojen kanssa. Pueblot olivat Hopien ja muiden heimojen esi-isiä. Minulle näytettiin, että he säilyttivät Lemurian ja myös ensimmäisen maanpäällisen elämän koodeja.
 
Sen päivän aamuna joka meidän oli tarkoitus viettää Mesa Verdessä, minua pyydettiin lähettämään parannusta ja muistamiskoodeja kaikille, jotka halusivat vastaanottaa. Aina kun saan tuollaisen pyynnön, tiedän, että minulla on odotettavissa jotain hyvin erityistä. Saavuimme Mesa Verdeen ja aloitimme pitkän ajomatkan huipulle. Satoi, ja minulle annettiin lupa käyttää platonisia kappaleita luomaan aukon sille työlle, joka tarvitsi tehdä. Minulle kerrottiin, etten voinut siirtää pilviä tai sadetta, kun sitä tarvittaisiin puhdistamiseen. Pystyin kuitenkin luomaan sateettoman tilan työtäni varten, mikä oli upeaa.
 
Saavuimme paikkaan, josta näkyi Aurinkotalo (Sunset House), tulitemppeli ja Kalliopalatsi (Cliff Palace). Sukelsin tuohon energiaan ja kauneuteen. Pidin pienen rumpuseremonian ja aloin työskennellä tähtiolentojen kanssa, jotka olivat kokeneet elämän siellä kauan sitten. Teimme yhteistyötä lähettääksemme energiaa ja parannusta kaikille, jotka olivat ottaneet vastaan kutsun.
 
Minulle näytettiin, miten kukin henkilö laitettiin parantavan taajuuden kylpyyn, joka auttoi puhdistamaan hänen kentästään häiriötekijät ja kerrokset, joita tulee monista inkarnaatioista tällä planeetalla. Kun kukin henkilö oli saanut puhdistuksen sillä tasolla, joka oli sopiva hänelle, hänet nostettiin pois parantavasta kylvystä ja laitettiin omalle polulleen. Energia oli täynnä potentiaalia. Olin hämmästynyt ja kiitollinen osallisuudestani tähän kokemukseen.
 
Tunsin kansan, joka oli asunut siellä, sen yhteisöllisyyden ja yhteyden luonnonhenkiin ja maahan. Se oli taianomaista. Se sisälsi energiaa, jonka monet meistä ovat muistaneet Mu'n ja Lemurian elämistä.
 
Kun oli sen aika, kiitin tähtiolentoja avusta parantamisessa ja loin astian sen jatkumiselle. Kaikki jotka antaisivat luvan tulevaisuudessa, voisivat myös saada tämän parannuksen. Itse asiassa sinä voit yhdistyä tuohon tilaan nyt ja vastaanottaa. Yksinkertaisesti pyydä ja sitten vastaanota.
 
Jatkoimme matkaamme ja saavuimme Aurinkotemppeliin (Sun Temple). Energia oli sekalaista, kerroksista ja vähän levotonta. Heti kun kävelin tuohon paikkaan, tapasin taas tähtiolentoja, jotka sanoivat: "Tiedätkö, miksi aurinkoa kunnioitettiin niin kovasti? Se oli ruokaa. Se oli nuorennusta."
 
Minulle näytettiin kuva muinaisista ihmisistä, joita tähtiväki johti tekemään "avaamisseremonian", kuten he kutsuivat sitä. Seremonia avaisi heidät vastaanottamaan aurinkoa, ja aurinko ruokki sitten heidän solujaan. Tämä ei ravinnut ainoastaan heidän kehoaan, vaan se auttoi myös muistamaan, keitä he olivat, mistä he tulivat ja miksi he olivat siellä. Oli hämmästyttävää nähdä tämä kuva ja ymmärtää, että olemme matkalla takaisin tämän täydellisen Maa-yhteyden aikaan. Tähtiolennot olivat auttamassa siellä niitä, jotka inkarnoituivat muotoon. He auttoivat näitä oppimaan, miten käsitellään ja parannetaan fyysinen puoli. He olivat opettajiamme, ystäviämme ja perhettämme. Heitä ei nähty jumalina tai ylempiarvoisina.
 
Sitten minulle näytettiin asia, jota voin kuvata vain ulottuvuuden putoamiseksi. Maan ja kaikkien sen pinnalla olevien värähtely putosi radikaalisti. Minulle näytettiin, että tähtiväki lähti. Heidät vietiin pois aluksilla, kun he eivät enää voineet elää Maan taajuudessa. Ihmismuodossa olevien oli aika kokea se, mitä he tulivat oppimaan matriisissa. Oli surua, kun tähtiolennot lähtivät, ja kuitenkin oli myös toivoa, että kaikkiin niihin "siemeniin tai koodeihin" joita he kylvivät, päästäisin jonain päivänä käsiksi Suuren paluun aikana. Pääsemme nyt näihin koodeihin käsiksi, kun palaamme siihen, keitä olimme ennen ulottuvuuden putoamista.
 
Tähtiolentojen lähdettyä ihmiset jatkoivat ravinnon ottamista auringosta muistamalla muinaiset tavat ja seremoniat. Minulle näytettiin, että vaikka se edelleen auttoi, se ei ollut yhtä tehokasta kuin aiemmin ja ihmisten täytyi täydentää ravintoaan muilla tavoilla aina vain enemmän. Myös auringon taajuus oli pudonnut eikä se kyennyt enää ruokkimaan heitä samalla tavalla. Myös ihmismuodon taajuus oli pudonnut eikä se voinut enää elää pelkästään auringolla – muoto oli liian tiheä.
 
Mitä enemmän aikaa kului ulottuvuuden putoamisen jälkeen ja tuli uusia sukupolvia, sitä enemmän muinaisista tavoista tuli legendoja ja tähtiolentoja luultiin jumaliksi. Kun elämästä tuli vaikeampaa ja ankarampaa, ihminen siirtyi kauemmas ja kauemmas sydämestä ja syvemmälle pelkoon. Syntyi uskomuksia, että jumalat oli suututettu ja heidän suosionsa täytyy voittaa takaisin.
 
Minulle näytettiin, että Aurinkotemppelistä tuli uhrauspaikka, erityisesti nuorten ja puhtaiden uhraamisen. Tunsin ihmisten pelon, tuskan ja epätoivon. Kun tämä kerros paljastui, minulla oli päänsärkyä ja pahoinvointia. Ryhmäni muut empaatit tunsivat hyvin samalla tavalla. Uhratut henget sekä suru ja tuska generoivat voimaa, joka meni vähäpätöisemmille ja tiheämmille olennoille, jotka lupasivat palkkioita ja helppoutta.
 
Avasin sitten portaalin auttamaan noiden energioiden puhdistamisessa. Kun se oli tehty ja portaali suljettu, kuulimme linnunlaulua ja oivalsimme, ettemme olleet kuulleet yhtään lintua aiemmin. Ikään kuin koko luonto olisi pidätellyt henkeään. Sitten alkoi sataa kaatamalla, puhdistaen maata vielä lisää.
 
Se mitä koin täällä – ilon ja hyväksynnän kerros sekä synkempien energioiden kerros – voi olla tavallista pyhissä paikoissa. Pohjakerroksessa on puhtaampi energia ja aikomus. Sitten on kerroksia, jotka sisältävät tiheämmän ihmis- ja pelkoenergiajäljen, joka tuli ihmiskunnan tiheyden lisääntyessä.
 
Mitä enemmän sukelsin tuon paikan pimeämpään energiaan, sitä enemmän aloin ymmärtää ihmisen lankeamisen ja tämän Suuren paluun tärkeyden. Tänäkin päivänä tapahtuu uhraamista, joka ruokkii alempaa energiaa. Uhraamisen ei tarvitse näyttää tappamiselta alemman jumalan nimissä, vaikka se voi ja edelleen näyttää. Se voi näyttää myös miltä tahansa, mikä vetää meidät pois todellisesta luonnostamme, todellisesta tietämisestämme ja sydäntilastamme.
 
Kun koin nämä näyt ja tämän energian, tunsin uskomatonta myötätuntoa kaikkea tätä kohtaan. Tämä Maa-kokemus ei ole ollut helppo, ja lisääntyneen tiheyden myötä meihin kerrostui pelkoa.
 
Nyt on aika purkaa taakkamme siitä, missä olemme uhranneet itsemme ja missä olemme sallineet selviytymispelon heikentää itseämme. Vähäpätöisemmät jumalat haluavat edelleen uhrausta, mutta meidän ei tarvitse osallistua siihen.
 
Meillä on vaihtoehto – nuo siemenet/koodit ovat muistuttamassa meille voimastamme ja siitä, keitä olemme. Tehtävämme on kuoria kaikki kerrokset, jotka pitävät meidät pienenä, pelossa ja puutteessa, ja sitten voimme NOUSTA.
 
Tähtiperheemme odottavat avosylin kulkeakseen taas kanssamme.
 
Lähetän teille kaikille rakkautta ja vahvuutta, kun menemme tästä ajasta läpi. Pysykäämme sydänkeskuksessamme ja tulkaamme yhdeksi itsemme kanssa enemmän ja enemmän joka päivä.
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >