HomeViestejäJenny Schiltz3.7.2020 - Syke Lähteestä on matkalla meitä kohti

3.7.2020 - Syke Lähteestä on matkalla meitä kohti

SYKE LÄHTEESTÄ ON MATKALLA MEITÄ KOHTI
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
3.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minut herätettiin keskellä yötä hyvin suoralla kommunikoinnilla. Tunsin jonkun taputtavan olkapäälleni – pieniä taputuksia herättämään minut ilman liian suurta säpsähdystä. Sitten tunsin sängyn reunalla jonkun istumisen painon. Pyörähdin ympäri ja näin olennon, jonka olin nähnyt neuvostotapaamisissa, mutta se ei ollut koskaan ennen ollut vuorovaikutuksessa kanssani. Hän pyysi minua tulemaan tiedotustilaisuuteen. Näyttää siltä, että hän oli yrittänyt saada huomioni valveilla ollessa, mutten kiinnittänyt huomiota. Juuri tuona iltana olin sulkenut jatkuvasti makuuhuoneen oven, se avautui uudestaan kolme kertaa, kunnes lopulta sanoin: "Lopeta se!" kysymättä, kuka tai miksi. Olin vain hyvin väsynyt! Luulen, että tehtiin päätös antaa minun nukkua muutama tunti, ennen kuin karhua tökitään uudestaan.
 
Tiedotustilaisuudessa minulle näytettiin, että Lähteestä lähetetään signaali koko galaksiin. Tämä tapahtuu linjassa kuunpimennyksen kanssa. Selitettiin, että tällainen signaali on lähetetty aiemminkin, muttei minun elinaikanani. Se on eräänlainen kutsuhuuto. (Kun kuulin tämän, se toi mieleeni Gabrielin trumpetin.)
 
Tämä räjähdys tai syke Lähteestä tapahtuu, silloin kun universumin alimman tiheyden planeetta (Maa) on saavuttanut pysyvästi uuden korkeamman taajuustason valtaosassa väestöstä. Tämä koodi-, valo- ja energia-aalto tulee Lähteestä, ja se koskettaa kaikkea, mitä on luotu. Se ei jätä koskettamatta mitään paikkaa. (Kuva joka minulle näytettiin, oli kuin niin suuri ääni- tai energia-aalto, joka jatkui äärettömyyteen.) Selitettiin, että on suuren ilon aika, kun tämä tapahtuu. Tämä energia on hyvin suotuisaa, kun se auttaa "kutsumaan kaikki kotiin itseensä".
 
Vaikka tämä energia on suotuisaa, se voi kuitenkin tuoda suurta sairautta, hämmennystä, apatiaa ja aggressiivisuutta niille, jotka huomaavat tuon signaalin olevan suuressa ristiriidassa heidän muodossaan. Joistain saattaa vaikuttaa siltä, että ihmisistä tulee hallitsemattomia tai hulluja. Jotkut näkevät tuon käyttäytymisen niin, että menemme kollektiivina taaksepäin, mutta näin ei ole.
 
He selkeyttivät sitä niin, että jos yksilö kytkeytyy irti kaikesta, mitä tapahtuu ympärillä ulkoisessa maailmassa, hän löytää rauhan. Tulee oleelliseksi maadoittua itseensä ja olla tulematta vedetyksi kollektiivin myllerrykseen.
 
On tärkeää ymmärtää myös tuon kaaoksen kera, että tuosta Lähteestä lähetetystä signaalista luodaan polku. Tuo signaali on kotiinpaluumajakka, joka "auttaa meitä kaikkia paluumatkallamme kotiin, josta kerran tulimme". (Viitataan siihen, että jokainen sivilisaatio joka on olemassa, raivaa tietään takaisin kotiin, aivan kuin me.)
 
"Tämä energiaräjähdys auttaa yksilöä paljastamaan lisää sitä vanhentunutta ohjelmointia, joka pyörii sisällä. Ohjelmia joita pidetään syvällä solurakenteessa."
 
Sellaisten ohjelmien poistaminen vaatii usein nukkumista, kun keho menee hiljaisuuteen, jotta paljon voidaan poistaa. Se tuo mieleeni, että kun poistaa jonkin ohjelman tietokoneelta, se täytyy sulkea ja käynnistää uudelleen varmistamaan, että kaikki tiedostot ovat poissa. Uupumuksen lisäksi ihmisillä voi olla kehokipuja, ahdistusta, herkkyyttä ja ärtyneisyyttä. Auttaa valtavasti, kun antaa itselle ja muille tilaa ja armoa hyödyntää tämä räjähdys Lähteestä.
 
Jotkut voivat havaita valtavaa mullistusta muutamalla seuraavalla viikolla, kun keho ja todellisuus sopeutuvat signaaliin. Näytettiin, että mitä enemmän pystymme katsomaan sisälle löytääksemme sieltä epämukavuuden ja levottomuuden syyn, sen sijaan että kohdistamme sen toiseen ihmiseen, paikkaan, asiaan tai tapahtumaan, sitä nopeammin sisäistämme korkeammat energiat.
 
Tämä koodisyke Lähteestä palvelee eräänlaisena aktivointina, kun se auttaa meitä purkamaan itseltämme valheellista ohjelmointia samaan aikaan, kun se auttaa aktivoimaan jumalaisen piirustuksen/suunnitelman, joka on käytettävissä, kuitenkin horroksessa useimmissa ihmisissä. Tämän suunnitelman avulla pystymme parantumaan tavoilla, joista olemme vain haaveilleet. Purkaminen ja aktivointi alkavat välittömästi, kun syke on lähetetty ja vastaanotettu. Mitä enemmän pystymme puhdistamaan sellaista, mikä ei ole harmoniassa Lähteen kanssa, sitä enemmän pystymme pääsemään käsiksi puhtaaseen jumalaiseen suunnitelmaamme ja hyödyntämään sitä.
 
"Suunnitelmassa on kotiutumismajakka, joka johtaa teidät takaisin Lähteeseen. Ymmärtäkää, ettei se ole Lähde tuolla (hän osoitti ylös), vaan täällä (osoittaen sydämeen). Sitten kun yksilö on aktivoinut ja voimaannuttanut Lähteen itsessään, siitä tulee polku, jolla on mahdollisuus muuttaa oman todellisuutenne lisäksi myös kokonaisuuden todellisuus."
 
Minulle näytettiin tämä polku hyvin samanlaisena, kuin Mooses jakoi Punaisen meren. Se olisi selkeää ja se tuntui suojatulta. Kysyin, mitä merkitsi aktivoida täysin Lähde sisällämme, ja minulle kerrottiin: "Yksilö joka on aktivoitunut, on täysin yhdenmukainen kaikessa, mitä hän on, sanoissa, ajatuksissa ja teoissa."
 
Tämä on todella jännittävää aikaa, ja samaan aikaan kun tilanne tuntuu tulevan todella myrskyisäksi, kokonaisuutena etenemme kuitenkin. Tämä signaali Lähteestä on täällä auttamassa meitä mitätöimään kaiken ohjelmoinnin, joka ei ole korkeinta hyväämme, ja tulemaan kotiin omaan itseemme, paikkaan jossa Lähde asuu SISÄLLÄ. Tämä syke tuo sisällämme esiin kaiken, mikä ei ole harmoniassa Lähteen kanssa, jotta muutamme sen. Tehtävämme on myös olla jäämättä kiinni kaikkeen, mikä romahtaa, ja katsoa sisäämme, ei "tuonne ulos", kun koemme ristiriitaa sisältämämme tiheyden ja lähetetyn taajuuden välillä. Ei mikään helppo tehtävä, mutta sen ymmärtäminen, mitä tapahtuu, auttaa todella. Tämä syke Lähteestä tuntuu siltä, että se antaa meille todella ison työnnön matkallamme kotiin.
 
Kiitos kaikille, jotka tukevat ja jakavat tämän työn. Se merkitsee todella paljon. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.
 
Jenny
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >