HomeViestejäJenny Schiltz26.5.2020 - Kollektiivinen haava paljastuu

26.5.2020 - Kollektiivinen haava paljastuu

KOLLEKTIIVINEN HAAVA PALJASTUU
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
26.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomasin hiljattain, että jotkut kuvat ihmisistä, jotka saavat päättötodistuksen maski kasvoillaan tai ovat design-hääpuvussa design-maskin kanssa, herättävät hyvin syvän reaktion minussa. Oli surua, pelkoa, viha ja raivoa. Tämä on aina merkki, että minun täytyy mennä syvemmälle sisään, kun jokin on parannettava.
 
Siellä löysin itseni kasvotusten jumalaisen feminiinisyyden kukistumisen kanssa. Korkeat papittaret, suojelijat ja lukemattomat naiset jotka palvelivat Äitiä, naamioitiin, hiljennettiin, laitettiin kahleisiin, raiskattiin ja hakattiin. Tuo kollektiivinen haava on valtava.
 
Heille laitettiin naamari, jotteivät he voineet puhua, koska uskottiin, että he kiroaisivat tai noituisivat vangitsijansa. Vangitsijat eivät kuitenkaan ymmärtäneet pyörän kääntymistä ja että he löytäisivät itsensä jonain päivänä toisessa elämässä kahlittuna, hyväksikäytettynä ja hiljennettynä.
 
Kun istun tämän syvän tietämisen ja syvän surun kera, olen kiitollinen siitä laukaisimesta, jonka maskit ovat antaneet. Kiitollinen kyvystä parantaa ne haavat, jotka aiheutettiin pelosta ja halusta kontrolloida.
 
Nyt on aikaa päästää siitä kaikesta irti. Tarinoista, rooleista, vihasta, tuskasta, traumasta ja surusta. Ymmärtäen, että olen esittänyt kaikkia noita rooleja: rikoksentekijää ja sankaria, hyväksikäyttäjää ja hyväksikäytettyä, pettäjää ja petettyä, kontrolloijaa ja kontrolloitua, hiljentäjää ja hiljennettyä.
 
Tästä paikasta voin antaa sen vain virrata lävitseni, kuin kyyneleet jotka imeytyvät janoiseen maahan. Tämä tila on luominen, koko potentiaali menneisyyden rasittamatta. Jokainen meistä voi ottaa vastaan tämän tilan päästämällä irti noista rooleista ja tarinoista. Tilan jossa voimme antaa anteeksi, tulla anteeksiannetuksi ja sitten oivaltaa, ettei ole mitään anteeksiannettavaa.
 
Jenny
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >