HomeViestejäJenny Schiltz5.2.2020 - Energiapäivitys

5.2.2020 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
5.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energia on hyvin mielenkiintoista tällä hetkellä. Se on enemmän kuin voimakasta virratessaan sisään. Se tuntuu hyvin monikerroksiselta. Se paljastaa asioita ja tuo samanaikaisesti uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Lataukset ovat hyvin intensiivisiä, ja hermosto saattaa tuntua kärventyvän.
 
Monet saattavat tuntea, että heidän mittansa on täysi asioiden käsittelykyvyssä. Niinpä jokin pieni asia voi saada jonkun epätasapainoon. Anna itsellesi paljon tilaa ja armoa käydä läpi tämä ja anna sitä myös toisille.
 
Kurkkuun ja käpylisäkkeeseen tunnutaan vaikuttavan. Nivelsärkyä (erityisesti ranteissa ja alaselässä tai lonkissa). Nukkuminen on mielenkiintoista ja sekaisin. Unet voivat olla intensiivisiä, kiinnitä huomiota niihin. Ne voivat olla informaatiota, jota sinun täytyy saada, tai ne voivat näyttää, mitä puhdistat.
 
On rakentumassa myös "jo riittää" -karjuntaa. Pele, Kali ja muu tuhoajaenergia tulevat esiin. Jotkut tämä saa lähtemään pois sirkuksesta, joka pyörii kaikkialla. Toiset haluavat polttaa sen maan tasalle.
 
Valitse kaikissa asioissa sinut, oma rauhasi, onnellisuutesi, värähtelysi – miltä ikinä se näyttääkin.
 
Jotkut hyväksyvät muutossoturin ja -lohikäärmeen. Jotkut ruumiillistavat majakan, joka loistaa pelastavaa valoa myrskyisissä vesissä. Jotkut yrittävät parhaansa mukaan olla joutumatta pinnan alle, ja se riittää. Mikään näistä ei ole oikein, eikä mikään näistä ole väärin. Hyväksymällä monimuotoisuutemme hyväksymme ykseytemme.
 
Kaiken tämän pyöriessä kollektiivissa, huomaan, että hengittäminen sydämen kautta ja rakkauden lähettäminen valikoimatta kaikille auttaa tuomaan rauhaa kehoon.
 
Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, kun kuljemme tämän muutoksen läpi.
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >