HomeViestejäJenny Schiltz3.1.2020 - Miksi joillakin on fyysisiä oireita ja toisilla ei?

3.1.2020 - Miksi joillakin on fyysisiä oireita ja toisilla ei?

MIKSI JOILLAKIN ON FYYSISIÄ OIREITA JA TOISILLA EI?
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
3.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onnellista uutta vuotta! Minulta kysyttiin hiljattain, miksi joillakin on kehokipua tämän prosessin aikana ja toisilla ei ole. Kun aloin vastata, oivalsin, että tämä informaatio voisi hyödyttää monia, joten jaan kirjeenvaihtomme.
 
"Kiitos opastuksestasi, videokonferensseistasi ja audioistasi. Minusta ne ovat erittäin hyödyllisiä. Minua kuitenkin kiinnostaa suuri painottuminen fyysiseen kärsimykseen ja terveysongelmiin tällä hetkellä. Itse en kärsi mistään merkittävistä fyysisistä terveysongelmista. Olen yleisesti ottaen hyvin terve, hyvässä kunnossa ja kivuton, mitä nyt vähän jäykkyyttä juoksemisen jälkeen ja kylmässä. Minulla on kuitenkin ollut elämässäni suuria muutoksia, jotka ovat tuoneet paljon tunnemyllerrystä. Olen kiinnostunut sinun näkemyksestäsi minun kaltaisistani ihmisistä, joilla ei ole kaikkia niitä fyysisiä ongelmia, joista puhut ja jotka ovat osa sopeutumisprosessia. Miten selittäisit tämän onnekkaan tilan? Olen aina uskonut, että olen terve, ja mielelläni julistan: "En aio käyttää kehoani sairauteen, tuskaan tai vaivoihin", kuten plejadilaiset neuvoivat monta vuotta sitten, ja se on palvellut minua hyvin. Olen kiinnostunut ajatuksistasi näiden fyysisten oireiden puutumisesta, joita kosmiset tapahtumat aiheuttavat nyt, kun se näyttää vaikuttavan moniin ihmisiin, myös sinuun. Toivottavasti kysymyksessäni on tolkkua, ja voit jakaa ajatuksiasi. Kiitos taas, ja siunausta sinulle ja perheellesi, kun siirrymme tuplana karjuvaan parikymppiseen!"
 
Hei! Fyysiset vaivat voivat johtua hyvin monista asioista eivätkä ne ole merkki siitä, miten hyvin tai huonosti henkilö pärjää tässä prosessissa. Jotkut ovat fyysisesti ainoastaan väsyneitä, ja toisiin sattuu valtavasti. Seuraavaa olen kuitenkin huomannut.
 
Maadoittuminen ja läsnäoleminen kehossa voi esittää merkittävää osaa siinä, miksi joku tuntee tai ei tunne oireita. Jotkut ovat niin erossa muodosta ja leijailevat sen yläpuolella, etteivät tunne mitään kehossa. Jotkut ovat puolittain kehossa ja puolittain siitä ulkona, ja heillä on taipumusta tuntea paljon kipua, koska he ovat tarpeeksi muodossa tunteakseen sen, mutteivät riittävästi parantaakseen fyysisellä tasolla. Jotkut ovat niin maadoittuneita kehoon ja niin läsnä, että he pystyvät pitämään kehon virtaavana, kuin hyvin öljytty kone, ja heillä on minimaalisesti kipuja.
 
On monia muita syitä, miksi jollakin on fyysisiä vaivoja tässä prosessissa. Se voi olla esi-isien traumaa, kun jotkut ovat suostuneet parantamaan perhelinjansa, tai traumaa entisistä elämistä tai nykyisestä elämästä, joka on varastoituna faskiaan (sidekudosverkosto), meridianeihin ja chakrohin, ja se täytyy vapauttaa. Tämä prosessi voi olla erityisen vaikea niille, joilla on raskasmetalleja muodossa (erityisesti ne joilla on MTHFR-geenimutaatio, koska he eivät poista myrkkyjä helposti). Tässä on aiempi blogipostaus raskasmetalleista ja niiden vaikutuksesta valokehoon.
 
Usein kaiken yllä olevien parantaminen sallii muodon virrata, eikä energia näin patoudu ja aiheuta kipeitä kohtia. Kipu voi myös palvella meitä näyttämällä, missä tukos on, ja sitten aloitetaan sen sisällön prosessointi. Kosmiset lataukset toimivat DNA-molekyylitasolla ja auttavat tiheyden ja ohjelmoinnin puhdistamisessa. Jos asioista irtipäästämisessä on vastustusta ohjelmoinnin, pelkojen tai uskomusten vuoksi, on enemmän kuin todennäköistä, että on energiatukos, joka sattuu. Näen tilanteita, joissa ihmiset kehittävät keuhkoputkentulehduksen tai keuhkokuumeen työstäessään keuhkoihin varastoitua surua. Vanhasta luopuminen voi olla vaativa kokemus fyysisesti. Nukkuminen auttaa radikaalisti tässä transformaatiossa. Tästä syystä jotkut pystyvät hädin tuskin pitämään silmiään auki.
 
Toisilla on hyvin voimakkaita kehokipuja, koska he ovat ottaneet itselleen "maailman painon". He ovat usein kouluttamattomia emaatteja, jotka ottavat tietämättään toisen kipua ja pitävät sitä omanaan sen sijaan, että käyttäisivät sitä työkaluna viittaamaan asioihin ja sitten antaisivat sen lähteä muodostaan. Suosittelen, että ihmiset kysyvät kehokivustaan: "Onko tämä minun?" ja tuntevat tai kuulevat vastauksen.
 
Olen nähnyt myös tilanteita, joissa ihmisiin sattuu, kun he avautuvat parantumiselle ja psyykkisille kyvyille. Näiden ihmisten täytyy usein kouluttaa kehoaan sisältämään valtavia valomääriä. Se voi olla ihmiselle melkoinen kuntoilusessio, joka tekee kipeäksi ja väsyneeksi, kun hän rakentaa kestävyyttä. Olen huomannut, että auttaa valtavasti, kun vakuuttaa keholle, etteivät suuret valomäärät tapa sitä. Ylösnousemme kehon kanssa tällä kertaa, mutta menneisyydessä valtavat valomäärät olivat katastrofaalisia muodolle.
 
Kaikessa tässä uskomukset esittävät VALTAVAA roolia. Kuten olet kokenut sanoessasi: "En aio käyttää kehoani sairauteen, tuskaan tai vaivoihin", ajatuksilla on merkitystä. Se uskomus, että tämä prosessi on vaikea ja tuskallinen, voi pitää monen kierteessä, ja he fokusoituvat seuraavaan tulevaan energiatapahtumaan ja siihen, mitä se aiheuttaa heille (aiheuttaen yleisestä ahdistusta). Jotkut voivat luoda tahattomasti identiteetin näistä oireista tai voimistaa niitä pelkästään fokusoitumalla niihin. Olen huomannut, että usein niitä jotka tuntevat paremmin itsensä, tarkoituksensa ja paikkansa maailmassa, nämä energiat eivät kaada yhtä helposti. Kun taas ne kamppailevat, joita kiusaavat epäily, itsetunto-ongelmat tai itseviha. Juuri nämä rajoittavat uskomukset täytyy puhdistaa, ja se on kosmisten energioiden tarkoitus.
 
Se miten joku reagoi näihin energioihin, voi riippua myös henkilökohtaisesta elämänpolusta. Olet saattanut valita, ettet tässä elämässä koe näiden latausten fyysistä puolta, vaan koet ne eri tavalla. Olen nähnyt myös, että fyysisiä juttuja tulee vaiheittain. Jokin ryhmä on saatettu tyrmätä vuosikymmen sitten, mutta nyt heillä on ok, kun taas toiset käyvät nyt läpi omaa syvää muutosvaihettaan.
 
Uskon kyllä, että enimmäkseen nämä lataukset eivät aiheuta merkittävää sairautta tai kipua, vaan niiden vastustaminen kehossa aiheuttaa sitä. Monet saavat jonkin latauksen, väsähtävät, heitä janottaa, kenties vähän huimaa, mutta se menee nopeasti ohi.
 
Kun asiakas ilmaisee, ettei hänellä ole mitään fyysisiä oireita, tarkistan, että hän on kunnolla maadoittunut muotoon eikä hän ole laittanut esteitä latausten vastaanottamiselle. Jos hän on kehossaan eikä tukoksia näytä olevan, sanon "FANTASTISTA!" Huomaan usein, että tavallisesti noilla ihmisillä on jokin fyysinen liikuntarutiini, he kuuntelevat kehoaan, viettävät aikaa luonnossa, poistavat myrkkyjä ja prosessoivat tunteensa hyvin. Toivottavasti tämä toi valaisua kysymykseesi.
 
Jenny
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >