HomeViestejäJenny Schiltz25.8.2019 - Äskettäinen aikajanayhtyminen

25.8.2019 - Äskettäinen aikajanayhtyminen

ÄSKETTÄINEN AIKAJANAYHTYMINEN
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
25.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään meditoidessa kävin keskustelua Sanandan kanssa ja pyysin häntä jakamaan informaatiota siitä, missä olemme, ja niistä muutoksista joita olemme kaikki tunteneet.
 
Hän näytti minulle kuin jättimäisen valtatien, johon yhdistyi ääretön määrä sivuteitä. Hän selitti, että tiessä voi olla töyssyjä, tunteita viivästymisestä, tunteita asioiden nopeutumisesta kontrolloimattomasti, tunteita epävarmuudesta ja myös eksymisestä, kun liitymme tähän massiiviseen uuteen aikajanaan.
 
Sitten hän tarjoutui armollisesti antamaan minulle tämän viestin:
 
"Ihmiskunta on tekemässä suurta yhtymistä korkeammalle pääaikajanalle. Tämä kollektiivinen aikajana sallii kaikkien kokea maailman sellaisena, kuin he uskovat sen olevan. Tämä oli aiemmin käytettävissä luomisen alemmassa päässä, mutta ei korkeimmassa mahdollisessa päässä. Nyt sanomme, että teillä on kyky luoda ja uneksia todellisuus, jossa ei ole muita rajoituksia ja esteitä kuin ne, jotka luotte sisällänne.
 
Nyt jokaisen teidän tehtävä on päästää irti rajoituksista ja uskomusjärjestelmistä, joita teillä on ollut ja jotka eivät enää päde maailmaanne.
 
Jokaiselle teistä joka on valmis astumaan täysin luojarooliinsa, näytetään joka hetki, miten voi muuttaa sitä, mikä havaitaan "tuolla ulkona". Ne jotka ovat valmiita omaksumaan tämän suuren vastuun, löytävät myös suuria palkkioita. Kulkemalla täydessä voimassanne ja vastuussanne otatte ensiaskelia kotiinpaluussa itseenne.
 
Huomaatte, että määritelmänne siitä, kuka olette, muuttuu tai putoaa täysin pois. Sen sijaan että olette näyttelijä, joka esittää jotain roolia, teistä tulee energia, joka sisältää kaikki roolit. Pystytte siirtämään havaintonne paljon suurempaan kuvaan, joka sallii asioiden kehittyä niin, kuin kehittyvät, omassa elämässänne ja maailmassa.
 
Sanomme teille, että ainoa tie läpi on rakastaa itsenne ja toiset takaisin ehjäksi. Rakastamalla sitä, mikä näyttää ei-rakastettavalta, sisäiset ja ulkoiset murtumat parantuvat.
 
Nyt on aika panna pois tarinat, joita olette luoneet sisällänne ja joita teille on kerrottu. Vain totuus asuu avoimessa ja rakkauden täyttämässä sydämessä.
 
Tässä uudessa tilassa havaitsette, että ilmentämisvoimanne ja luovat pyrkimyksenne korostuvat. Tämän kera tulee suuri vastuu ja täytyy ymmärtää, että se mitä pidetään sisällä, lisätään kollektiivivirtaan.
 
Jonkin aikaa on ikään kuin kaksi erilaista tietoisuusvirtaa. Toinen liikkuu kehittymisen, voimaantumisen ja suuren löytämisen suuntaan. Toinen fokusoituu tuhoutumiseen ja romahtamiseen. Haluamme teidän tiedostavan, mihin laitatte luovat energianne.
 
Jotkut teistä huomaavat energiansa jakautuvan. Osa teissä fokusoituu äärettömään, korkeampaan potentiaaliin ja toinen osa nauttii romahtamisesta. Varoitamme teitä energianne jakamisesta, koska se uuvuttaa teidät ja aiheuttaa syvää ahdistusta. Tuntuu siltä, että haarukoitte kahta tietä autoilla, jotka viuhahtavat ohi, ettekä kykene ottamaan todellista askelta eteenpäin. Sen tosiaan teette. Energianne jakaminen tekee sen, että teillä ei ole voimia ottaa niitä askelia eteenpäin, joita tarvitsette kasvaaksenne ja luodaksenne elämän, jota haluatte.
 
Sen sijaan pyydämme teitä valitsemaan korkeimman innostuksenne, korkeimman ilonne. Ja jos ette kykene tekemään sitä, pyydämme teitä katsomaan, mitä sisällänne estää teitä pääsemästä tähän puhtaan potentiaalin paikkaan.
 
Toivotamme teidät tervetulleeksi tähän uuteen tilaan ja olemme innostuneita näkemään, että löydätte äärettömät mahdollisuutenne ja tutkitte niitä."
 
Puhuttuani Sanandan kanssa ymmärsin, että kaikki saavat jättityönnön alkaakseen todella käyttää luomisvoimiaan ratkaisuja kohti, ongelmien ruokkimisen sijasta. Uuden luomiseen vanhan rakenteen ylläpitämisen ja sitä vastaan taistelemisen sijasta.
 
Kun olemme yhtyneet tähän korkeampaan uuteen aikajanaan, tuntuu tuoreelta ja raikkaalta, mikä tekee siitä mahtavaa aikaa tehdä merkittäviä muutoksia elämässään. Tämä voi olla uusia projekteja tai muutoksia terveydessä, työpaikassa, asuinpaikassa tai suhteissa. Ei ole kyse sen jättämisestä taakse, mikä ei enää toimi, vaan askeleen ottamisesta eteenpäin, uuteen. Toinen on irtipäästämisen ja menettämisen energiaa, ja toinen on innostusta. Meitä yllytetään seuraamaan innostustamme. Kun seuraamme sitä, kaikki mikä ei ole harmoniassa, putoaa pois.
 
Kun ilmentyminen on lisääntynyt, meillä on radikaali vastuu siinä, mitä luomme. On aika tulla täysin vastuulliseksi omasta energiastamme ja siitä, mitä lähetämme ulos.
 
Luin viestin eräältä alkuperäiskansan päälliköltä, joka selitti, että meidän täytyy lähettää rakkautta Maalle ja auttaa sitä parantumaan. Jos tämä kuitenkin tehdään vihaisena tai syvästi surullisena siitä, mitä ympäristölle tehdään, parannus jota halutaan lähettää, on tahriintunut noista tunteista eikä se ole hyödyllistä Maalle. Se oli kaunis muistutus, että meidän täytyy olla täysin tietoinen siitä, mitä lähetämme ja edistämme.
 
Jos haluaa auttaa itseään, Maata, eläimiä ja muita olentoja tällä planeetalla, täytyy tehdä se ehdottoman rakkauden paikasta sydämessään. Emme voi enää fokusoitua siihen, missä olemme rikki. Sen sijaan meidän täytyy täyttyä rakkaudentäyteisestä valosta ja oivaltaa, että tuo ehjä ja parantunut osa on käytettävissä sisällämme. Meidän täytyy harmonisoitua siihen. Kaikkien asioiden ehjä ja parantunut osa on olemassa. Tähän sisältyy Maa ja koko ihmiskunta.
 
Tämä uusi energiatila tekee monien olon epämukavaksi. Se pyytää meitä näkemään sisällä kaikki ne osat, jotka eivät enää resonoi sen kanssa, missä olemme nyt. Voimme nähdä, mihin tämä epämukavuus kasaantuu kollektiivissa, ja sitten se räjähtää ympäriinsä. Meitä pyydetään pitämään ehdottoman rakkauden valoa ja säteilemään sitä kaikkialla ja kaikille, poikkeuksetta. Meitä pyydetään myös ravistelemaan rutiinejamme, altistamaan itsemme. Saman tekeminen, mitä olemme aina tehneet, luo vain uudestaan sen, mitä meillä on aina ollut.
 
Meidän on aika tutkia itseämme täysimmillään ja sellaisena, joka sisältää kaikkien roolien energian, eikä vain yhtä. Uneksi suuria ja ruumiillista luojaitsesi.
 
Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja isoja, isoja haleja.
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >