HomeViestejäJenny Schiltz1.6.2019 - Viesti Sanandalta - tuleva plasma

1.6.2019 - Viesti Sanandalta - tuleva plasma

VIESTI SANANDALTA – TULEVA PLASMA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
1.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Laitan nopean viestin, ennen kuin suuntaan metsään latautumaan.
 
Asiakassessiossa muutama päivä sitten Sananda (jolla oli inkarnaatio Jeesuksena) tuli puhumaan asiakkaalle siitä, mitä energioissa tapahtuu. Hän sanoi, että tulevissa energioissa on tärkeä ero.
 
Hän näytti minulle plasmamaista ainetta. Olemme saaneet plasmaa jonkin aikaa, mutta se minkä hän näytti, oli melkein kuin kalvo. Hän selitti, että tämä plasma on OHJELMOITAVAA.
 
Tämä on todella tärkeää ymmärtää. Jos se mitä tulee, on ohjelmoitavaa, voimme valita tarkkaan, miten se ohjelmoidaan. Voimme valita, millä taajuuksilla haluamme ohjelmoida sen, millä ajatuksilla, millä tunteilla, millä todellisuudella. Sillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin totella, ja sitten toimia sen mukaan.
 
On myös kiehtovaa, että samaan aikaan ulkopuolinen melu on superKOVAA. Ihmiset ovat toistensa kimpussa ja etsivät vikaa toisistaan – ovat kuin juopuneita, jotka etsivät tappelua. Tämä johtuu siitä, ettemme saa ainoastaan ohjelmoitavaa plasmaa, vaan saamme myös koodeja, jotka auttavat meitä kulkemaan voimaantuneena. Kuitenkin ennen kuin yksilöstä tulee voimaantunut, hänen täytyy päästää irti kaikista asioista, jotka eivät ole harmoniassa. Tämä on erittäin epämukavaa, ja jotkut tuntevat tarvetta purkaa tuon epämukavuuden toisiin yrittäessään selvittää, miksi heistä tuntuu, miltä tuntuu. On aina helpompaa olla käärmeissään toiselle ja syyttää toista, kuin katsoa itseemme.
 
Meidän täytyy tehdä parhaamme, että emme jää kiinni häiriötekijöihin ja pysymme luomistilassa. Luoden sitä ja fokusoituen siihen, mitä haluamme elämäämme.
 
Minulle selitettiin, että kaiken sellaisen pitää lähteä, mikä sisällämme on muuttumatonta/jäykkää. Nämä ovat uskomusjärjestelmiä, jotka erottavat meidät tai pidättelevät meitä. Ne ovat pelkoja, epävarmuuksia, puutetta, arvottomuutta ja anteeksiantamattomuutta (itselle ja muille), joita meillä on vielä sisällämme. Meidän täytyy antaa niiden mennä. Kiinteät rakenteet estävät meitä kokemasta virtaavaa todellisuutta, joka sisältää yltäkylläisyyttä ja niitä yhteyksiä, joita kaipaamme matkallamme.
 
Tuleva plasma on kaunis lahja. Voimme ohjelmoida sen kaikella, mitä haluamme. Jätän teidät Sanandan sanojen myötä: "Teidän täytyy kysyä itseltänne joka hetki, mitä minä ohjelmoin."
 
Lähetän teille kaikille rakkautta ja isoja haleja. Kiitos kaikille, jotka luette ja jaatte tämän artikkelin. Sitä arvostetaan kovasti.
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >