HomeViestejäJenny Schiltz17.5.2019 - On jumalaisen toiminnan aika

17.5.2019 - On jumalaisen toiminnan aika

ON JUMALAISEN TOIMINNAN AIKA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
17.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kollektiivinen energia on erittäin vaikeaa tällä hetkellä. Näemme suurempaa polarisoitumista, kuin olemme kokeneet koskaan ennen, ja se vaatii todella paljon kyvyltämme pysyä sydäntilassa.
 
Huomasin, että minut imaistiin kollektiiviin, ja kipu kehossani oli merkittävää. Se oli ytimeltään epäharmoniaa sieluni kanssa. Kuitenkin tuntui siltä, että jonkin sanominen ja tekeminen oli myös väärin. Päätin tehdä matkan ja pyytää syvempää ymmärrystä, koska tiesin, että jokin meni minulta ohi.  
 
Kun menin tutun puuni luo, Jumalatar Morrigan tuli työskentelemään kanssani ja hän halusi puhua jumalaisesta toiminnasta. (Hän on Kolmoisjumalatar – neito, äiti ja vanha viisas nainen – ja hän edustaa myös elämänkiertoa. Jotkut kulttuurit näkevät hänet myös sodan ja taistelun Jumalattarena.)
 
Hän selitti, että jumalainen toiminta on välttämätön askel täysivaltaisuudessamme ja monet toimivat tuomitsemisen ja tunteiden paikasta. Tämä on saanut monet polariteettiansaan, koska he haluavat muuttaa ihmisten mieltä tai saada äänensä kuuluviin. Hän sanoi: "Tämä on narrin tehtävä. Todellisuudessanne on niitä, joilla on hyvin tiukat uskomusjärjestelmät tavalla tai toisella, ja tämä on heidän tehtävänsä, koska se lisää polariteettia. Samaan aikaan kun polariteetti on epämukavaa, se on kaunis työkalu herättämään nukkuvat massat. Pitäkää mielessä, että jokaisella ihmisellä on roolinsa."
 
Hän selitti, että nyt on tärkeämpää kuin koskaan työskennellä jumalaisen toiminnan tilasta. Kysyin, mitä hän tarkoitti, ja hän selitti, että silloin kun toimimme tuomitsemisen, tuskan tai pelon tilasta, syötämme elinvoimaenergiaamme siihen järjestelmään tai todellisuuteen, jonka haluamme romahtavan. Aikaansaadaksemme sen muutoksen, jota haluamme, meidän täytyy siirtyä ensin sydäntilaamme, jossa voimme päästä puolueettomuuteen.
 
Hän sanoi, että monet tuntevat puolueettomuuden olevan omahyväisyyttä ja tämä on kaukana totuudesta: "Puolueettomuus on tyhjiö, luomispaikka. Siellä todellinen muutos syntyy."
 
Silloin kun yksilö siirtyy puolueettomuuteen, hän luopuu tuomitsemisesta, tuskasta tai pelosta. Hän alkaa nähdä, että jokin vain ON ja siihen on monia perspektiivejä. Se on tila, jossa yksilö astuu etäämmälle ja näkee kaikki puolet. Tuosta tilasta hän voi sitten päättää luoda tai toimia. Tämä on jumalaisen toiminnan tila. Hän ei taistele jotain vastaan, ja tämä poistaa energian, jota annetaan vanhoille ja kuoleville rakenteille, ja kanavoi sen uuteen.
 
"Kun yksilö käyttää elinvoimaenergiansa taistelemiseen jotain tai jotakuta vastaan, ei ole tilaa luoda uutta. Monet tuntevat, että heidän täytyy vihata tai parjata jotain, mutta tämä pitää heidät vain vankina voimattomuuskierteessä. Sen sijaan nähkää, mistä ette pidä, poistakaa energianne siitä ja luokaa jotain, mistä pidätte."
 
Sitten hän toi monia esimerkkejä mieleeni – mm. henkilö joka ei pitänyt haitallisista puhdistusaineista ja päätti luoda ympäristöystävällisiä aineita, ja ihmiset jotka keräsivät rahaa maksaakseen koululounaan lapsille, joilla ei ollut rahaa.
 
Sitten hän näytti minulle Harriet Tubmanin, joka johdatti monet maanalaisen rautatien kautta pois orjuudesta. Mietin tätä esimerkkiä, ja hän sanoi: "Näytät hämmentyneeltä. Ymmärrä, että jos häntä olisi jäytänyt viha ja kiukku, hänellä ei olisi ollut enää energiaa siihen, mitä hän teki.
 
"Monet teistä pitävät kauniisti energiatilaa uudelle todellisuudellenne. Tuo tila täytyy myös täyttää luomuksilla, joita haluatte. Niiden täytyy tulla jumalaisen toiminnan tilasta, joka on sydäntilanne puhtainta ilmaisua."
 
Kiitin häntä ajastaan ja tiesin, että minun täytyi jakaa tuo viesti. Meidän on aika ottaa käyttöön jumalainen toiminta, joka syntyy avoimesta sydäntilastamme eikä sisällä vihaa tai tuomitsemista. Olemme uuden luojia, olemme tuon tilan pitäjiä – se on meidän ja se täytyy täyttää korkeimmalla visiollamme.
 
Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja armoa.
Jenny
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >