Päivän uffo

Uffolla voi siirtää vuoria
HomeViestejäJenny Schiltz2.2.2019 - Viesti Äiti Marialta

2.2.2019 - Viesti Äiti Marialta

VIESTI ÄITI MARIALTA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
2.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Käydessäni läpi päiväkirjoja, löysin paikan, johon olin kirjoittanut tämän uskomattoman kokemuksen, ja haluan jakaa sen kanssanne. Tarvitsin juuri sitä tuolloin, ja tiedän, että jotkut teistä tarvitsevat sitä nyt.
 
Olin tosissani työstänyt tapaani puhua itselle ja sitä itserakkaudettomuutta, joka oli levinnyt koko elämääni. Menin syvälle meditaatioon aikomuksenani saada suurempaa ymmärrystä, eikä minua torjuttu.
 
Löysin itseni makaamasta jonkin muinaistemppelin altaassa, ja kelluin kauniisti vedessä, kun huomasin, että minua kannateltiin. Avasin silmäni, ja näin Äiti Marian, joka hymyili kauniisti katseidemme kohdatessa. Tunsin suurta rakkautta säteilevän hänestä
 
Kysyin häneltä: "Milloin olen riittävä?"
 
Hän vastasi: "Kun päätät olla riittävä." Hän piti tauon ja sanoi sitten: "Enkö minä ole riittävä?"
 
"Kyllä, tietysti olet!", sanoin vähän järkyttyneenä kysymyksestä.
 
Hän vastasi hymyllä: "Kuitenkin sinä olet minä ja minä olen sinä. Miten silloin sinä et ole riittävä?" Hän näytti allasta, jossa olimme: "Onko tämä allas riittävä?"
 
"On", vastasin.
 
"Etkö sinä ole myös tämä allas?"
 
"Kyllä, olen se energeettisessä ykseysmielessä", vastasin.
 
Hän katsoi syvälle silmiini ja sanoi: "Se on ainoa totuus. Ala nähdä kaikki asiat ja ihmiset riittävinä. Vaikka joku ihminen osaisi vain hengittää, hän on riittävä. Kun näet, että kaikki on riittävää, ymmärrät, että sinäkin olet. Sinä olet riittävä, olet aina ollut. Sinä et ole vain kyennyt näkemään sitä."
 
Toivottavasti tämä viesti löytää sinut ja tiedät, että olet riittävä, vaikka tänään pystyisit vain hengittämään energia-aaltojen läpi. Tiedä vain, että sinuakin kannatellaan ja rakastetaan hyvin syvästi. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.
 
Jenny Schiltz
 
P.S. Syvää kiitollisuutta kaikille, jotka jakavat tämän työn. <3
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >