HomeViestejäJenny Schiltz28.12.2018 - Versioparannuksia kehon sähköjärjestelmään

28.12.2018 - Versioparannuksia kehon sähköjärjestelmään

VERSIOPARANNUKSIA KEHON SÄHKÖJÄRJESTELMÄÄN
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
28.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vau! Tätä sanaa olen tuntunut käyttävän paljon viime aikoina, kun navigoimme näitä muutoksia. Joka kerta ajatellessani, että minulla on ote todellisuudesta, se muuttuu. Tämä kertoo minulle, ettei mikään ole kiinteää, vaan kaikki on loputonta potentiaalia.
 
Emme ole ainoastaan keskellä kaikkien aspektiemme (sisäinen lapsi, entiset elämät, galaktiset elämät ja varjo) jättimäistä integrointia ja aikajanojen hajoamista, kun yhdistymme orgaaniseen aikajanaan, vaan meillä tapahtuu nyt sähköjärjestelmän parannuksia.
 
Joulupäivän iltana istuin sohvalla juttelemassa vanhimman lapseni kanssa. Puhuin hänen kanssaan tavoistani työskennellä (ja kamppailla :)) valokehointegroinnin kanssa, kun aloin tuntea jonkin olevan ulkona läsnä ja tuijottavan sisään ikkunasta. Kun tunnustelin sitä, tiesin, ettei se ollut mikään maaolento. Olin hiljaa ja tarkkailin vain tytärtäni.
 
Katselin hänen reaktiotaan energiamuutokseen, mutta yllätyin, kun hän sanoi: "Avaruusolento katselee meitä ulkoa." Hän ei ole pystynyt tavallisesti näkemään eteerisesti, mutta tuo taito on tullut hänelle viime aikoina voimakkaasti. Meidän kaikkien kyvyt ovat tulossa enemmän ja enemmän käyttöön.
 
Yhdistyin tuohon olentoon ja sain vähän informaatiota, joka vastasi tyttäreni kaikkiin kysymyksiin. Ei aikaakaan, kun yhdestä olennosta tuli neljä, ja näin monien olentojen aiheuttama intensiivisyys oli epämukavaa hänen keholleen. Pyysin niitä perääntymään, ja ne siirtyivät suuren pensaan taakse etupihallani. Sitten sain välähdyksen kadusta, ja sinne oli kerääntynyt ainakin 30 muuta. Olin järkyttynyt. Tyttäreni vahvisti, että hänkin pystyi näkemään/aistimaan niin monta.
 
Hän oli vähän shokissa ja jatkoi kertoimista silmät suurina, miten kummallista kaikki tämä oli. Sitä oli todella ilo katsella. Minä olen ollut kontaktissa eri olentojen kanssa vuosia, mutta on korvaamatonta, kun pystyy jakamaan kohtaamisen jonkun kanssa.
 
Tiesin, että ne olivat siinä tarkoituksella ja pysyisivät maisemissa, kunnes saisin hetken olla yksin ja ottaa yhteyden. Tuntiessaan tämän tyttäreni sanoi, että hänen oli aika lähteä. Päästyään autolleen hän lähetti tekstarin, että ne olivat virnistäneet hänelle, kun hän oli lähtiessään sanonut, ettei niillä ollut lupaa siepata häntä. Sain hyvät naurut hänen matkastaan omana lapsenani.
 
Menin omaan huoneeseeni, rauhoituin ja yhdistyin tiimiini ja sitten muutamaan ulkopuolisesta ryhmästä. Minulle kerrottiin, että kun aikajanoja sulautuu yhteen ja putoaa pois, siirtyessämme yhdelle korkeammalle kollektiiviaikajanallemme, meidän täytyy sisältää voimakkaampaa virtaa. Jos järjestelmämme ei pysty käsittelemään tätä versioparannusta, se alkaa mennä oikosulkuun. Ajattele hermostoa kehosi sähköjärjestelmänä.
 
Sitten selitettiin, että ne olivat täällä tekemässä tuota sähköpäivitystä. Lääkintätiimini suunnitteli myös auttaa. Minulle kerrottiin, että ne työskentelisivät yhdellä kvadrantilla kerrallaan ja minun täytyisi olla selväjärkinen välillä – kuitenkin oli hyvä, jos nukkuisin mahdollisimman paljon sen aikana. Kysyin, miten olen unessa ja selväjärkinen. Ne selittivät, että kissa auttaisi herättämään minut.
 
Nukahdin yllättävän helposti, kun olin ollut hereillä kuudesta saakka aamulla ja kello oli jo yli puoliyö. Ajassa joka tuntui silmänräpäykseltä, tunsin kissan nuolevan kasvojani ja tekevän "rakkauspuraisuja" nenääni. Sitten kuulin: "Sinun täytyy venytellä kehoasi." Nousin ylös ja aloitin perusvenytykset, ikään kuin lämmittelisin jotain varten. En ollut täysin hereillä, ja jos mieheni ei olisi kysynyt, mitä tein, olisin vannonut nähneeni vain unta.
 
Minun käskettiin sitten menemään takaisin sänkyyn nukkumaan. Kissa herätti minut kaksi muuta kertaa, mutta näillä kerroilla piti mennä vessaan. Tiesin, että tapahtui merkittävää myrkynpoistoa. Toisen vessareissun jälkeen tunsin olevani hyvin hereillä ja puhelias, mutta minua käskettiin kohteliaasti nukkumaan, koska se helpotti prosessia, ja ohimoilleni laitettiin sormet ja vaivuin välittömästi autuaaseen uneen.
 
Viimeisen kerran kissimirrin herättäessä minut piti venytellä ja testata mielen toimintaa. Puhuimme hetken siitä, mitä tapahtui. Tämän ymmärsin:
 
* Kaikki ovat käyneet tai käyvät läpi järjestelmänsä sähköpäivityksen. Tämä parannus sallii meidän käsitellä tulevan lisäenergian.

* Jotkut teistä ovat tietoisia päivityksestä, aivan kuten minä. Jakakaa se, jos voitte. Tämä on osa paljastumista. Meidän täytyy puhua siitä ja tehdä siitä vähemmän hullua ja vähemmän tabu.

* Päivitysmäärä on suhteessa siihen valomäärään, jonka pystymme sisältämään nyt, ja siihen tiheysmäärään, jota edelleen prosessoimme. Tämä ei ole viimeinen päivitys.

* Tämä versioparannus voi todella uuvuttaa ihmiset. Lepo on oleellista, kun uudelleenkalibroidumme.

* Ruokavalio ja tarpeet muuttuvat. On oleellista kuunnella kehoaan, ei uskomusjärjestelmiään. Jos tunnet tarvetta muuttaa ruokavaliotasi, kuuntele sitä. Vastaavasti jos tunnet tarvetta aloittaa tai lopettaa jokin kunto-ohjelma, kunnioita tätä.

* Parannukset ovat vaikeita keholle, mutta välttämättömiä muodollenne, jos aiomme kyetä käsittelemään tulevan valon. Sellaiset asiat, kuin magnesium, solusuolat ja lisämunuaisten tukeminen, voivat tehdä tästä paljon helpompaa keholle. Nämä päivitykset voivat ilmetä seuraavasti
 - sydämentykytystä
 - raajojen ja myös kasvojen tunnottomuutta
 - rinnan tiukkuutta
 - jäätymistä ja/tai kuumentumista
 - selkäkipua
 - päänsärkyä
 - heikkojen kohtien reagoimista; itselläni päänahkaa särkee ja kutiaa, autoimmuuni- tai krooniset vaivat voivat puhjeta
 - korvissa soimista, joka kuulostaa sähköisemmältä
 - huimausta ja tasapainon menetystä
 - muutoksia unirytmissä ja intensiivisiä unia
 - ahdistusta, masennusta, tunnetta kaiken turhuudesta, halua antaa periksi
 - tunne eksymisestä, ilman mitään tarkoitusta, kun kalibroidumme uuteen tilaan; pelkoja tulee pintaan
 - voimakkaita tunteita – surua, vihaa, turhautumista ja myös autuutta
 - Huomaa, että yllä mainittua voi olla myös merkittävissä terveysongelmissa, jotka vaativat lääkärissäkäyntiä. Jos olet huolissasi, älä epäröi mennä. On parempi kuulla, ettei mitään löydy, kuin olla hoitamatta vakavaa ongelmaa.

* Liikkuminen ja keho/energiatyö on tärkeää pitämään energiakanavat puhtaana.

* Se virta jonka lisävoimakkuus meidän täytyy sisältää muodossamme, jotta voimme toimia, on samaa energiaa, kuin joka vaikuttaa sähköverkkoihin, internetiin ja sähkölaitteisiin.

* Myös eläimet tuntevat tämän. Jotkut ovat yliaktiivisia, jotkut uupuneita ja ripustautuvia, joillakin on vatsa sekaisin. Lemmikkien aputipat ja feromonispray voivat auttaa.

* Kaikki tuntevat tämän jossain määrin. Voi näyttää siltä, että ihmiset menevät sekaisin. Kun haluaa reagoida tai hyökätä, paras vaihtoehto on pitää pieni tauko ja sitten päättää, onko se sen arvoista.

* Jotkut ovat kuvanneet, että heistä tuntuu aavemaiselta, kuin jotain olisi tulossa. Sillä tavalla ihmisyytemme yrittää ymmärtää niitä valtavia muutoksia, joita tapahtuu.
 
Vaikka tämä kaikki voi olla uuvuttavaa ja tuntua siltä, ettei se lopu koskaan, tiedä, että tehdään uskomattomia harppauksia. Ei ole takaisinpaluuta. Jatkamme itsemme ankkuroimista orgaaniselle aikajanalle, kun integroimme myös kaikki aspektimme. Tammikuu on mielenkiintoinen, kun siinä on kaksi pimennystä ja verikuu. Massaherääminen ja -laajentuminen on täällä. Tehtävämme on ankkuroitua valoon ja säteillä sitä kaikkiin puhtaan aikomuksen kera, että heidän heräämisensä tapahtuu mahdollisimman helposti ja sujuvasti.
 
Äskettäisen ryhmäpuhelun nauhoituksessa puhutaan tapahtuvista integroinneista, ja se on saatavana auttamaan tästä prosessista läpi. Saat 45 minuutin ohjatun meditaation, joka auttaa sinua integroimaan kaiken, mitä olet. Saat parantavia taajuuksia, koodeja ja morfisia kenttiä helpottamaan muotoasi. Tämä auttaa sinua myös sähköpäivityksissä. Jos olet kiinnostunut, tässä on linkki sen ostamiseen välittömästi ladattavaksi. Saat myös informaatio-osan, joka selittää, mitä tapahtuu integroidessamme kaiken tämän. Kun ymmärrämme, ahdistus voi vähentyä valtavasti.
 
Pidä huolta itsestäsi ja ole mukava itsellesi ja toisille. On erittäin intensiivistä aikaa. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. <3
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >