HomeViestejäJenny Schiltz10.4.2018 - Voimakkaita energioita kosmoksesta

10.4.2018 - Voimakkaita energioita kosmoksesta

VOIMAKKAITA ENERGIOITA KOSMOKSESTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
10.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten teillä menee näissä energioissa? Yksi asiakas kuvasi omia kokemuksiaan kosmisen läimäytyksen saamiseksi universumilta. Siltä voi tosiaankin tuntua. Siitä mikä estää meitä korkeimmasta potentiaalistamme, on tullut hyvin äänekästä. Sitä ei voisi enää sivuuttaa. (No, voi, mutta se sattuu jatkuvasti.)

Planeetalla on enemmän valoa, kuin olemme koskaan ennen tunteneet. Se auttaa kovasti tapahtuvassa puhdistumisessa. Kuitenkin ennen kun jokin voi lähteä, meidän täytyy nähdä sen takana oleva syy. Jos sinulla on pelkoja ja elämässäsi tulee esiin tilanteita, jotka laukaisevat tunteesi, kysy itseltäsi:

* Miksi tämä laukaisee tunteeni?
* Mikä on peruspelko, joka paljastuu?
* Mikä elämäni kuvio paljastuu?
* Viimeisenä, ja tämä voi olla vaikea nähdä: mitä saan tästä?

Kaikella mitä teemme, on hinta. Vaikka se olisikin ulkoisen ilmaisun luomista siitä, miltä meistä tuntuu sisällä. Esimerkiksi, silloin kun ihminen sabotoi itse asioita (tietoisesti tai tiedostamatta), hän luo vain ulospäin ilmaisun sisäisestä arvottomuudentunteestaan.

Sitten kun selvitämme syyn laukaisijoidemme ja pelkojemme takana, voimme alkaa muuttaa tuota ohjelmointia. Yksi itseäni kovasti auttava asia on lopettaa iltani puhumalla sielulleni ja luettelemalla kaikki asiat, joiden tapahtumisesta olen kiitollinen tuona päivänä, ja sitten listaamalla yhden asian, jonka irtipäästämisessä tarvitsen apua. Annan myös täyden luvan olla autettu, vaikka tämä merkitsisi, että minun täytyy kokea tunteideni syvemmän tason laukaiseminen, jotta voin ymmärtää tuota ohjelmointia vielä enemmän. Vaikkei tämä tee asioista täydellisiä välittömästi, huomaat, että omistautuminen avun pyytämiseen tietyssä ongelmassa auttaa.

Kun jumalainen feminiinisyys tulee tasapainoon meidän kaikkien sisällä, se pakottaa maskuliinienergian pudistamaan vääristymänsä sisältämme. Tämä voi aiheuttaa vihaa ja turhautumista, jopa raivoa. On kriittistä katsoa niitä tapoja, joilla emme ole eläneet jumalaisen feminiini/maskuliinimallin mukaan, vaan toimineet sen ehdollistamisen mukaan, joka on ollut läsnä alusta saakka. Tässä ei ole kyse syyttelystä tai vääristymien hakemisesta ulkoa, vaan sisäisestä matkasta. Kuvittele, jos me kaikki puhdistaisimme vääristymämme … Se muuttaisi kaiken.

Fyysinen keho käy sen läpi!

Itsestään huolehtiminen on supertärkeää nyt, kun ollessamme stressaantunut, väsynyt, nestehukkainen tai nälkäinen menemme matalampaan mielentilaan eikä tarvita juuri mitään meidän työntämiseen reunan yli. Syvän levon tarve on tavallista, kun keho sopeutuu korkeampaan valoon. Kuitenkin jotkut huomaavat, etteivät pysty nukkumaan, kun sisällä pyörii. Jos tämä olet sinä, varmista, että maadoitut. Vietä paljon aikaa luonnossa selkä puuta vasten.

Huimaus iskee meihin todella, kun koko kehomme sopeutuu korkeampiin taajuuksiin. Ajattele juoksijaa, joka juoksee kilometrin päivässä rutiininomaisesti, mutta on nyt nostanut matkaa kolmeen kilometriin päivässä. Hän voi olla uupunut, voi olla tärkeiden hivenaineiden puutetta, paikkojen arkuutta ja tuntua, ettei keho sopeudu ikinä. Se tasoittuu kuitenkin sopeutumisjakson jälkeen. Jos koet tätä, varmista, että olet nesteytetty ja kehon elektrolyytit ja solusuolat ovat kunnossa.

Ruuansulatus on edelleen mielenkiintoinen kokemus. Se mitä keho haluaa ja sietää, tuntuu muuttuvan minuutista toiseen. Kunnioita parhaasi mukaan kehon tarpeita ja vahvista kommunikointia itsesi ja muotosi välillä. Älä epäröi konsultoida lääketieteen ammattilaista, jos olet huolissasi kehostasi ja yleisestä terveydentilastasi. Voi olla hyödyllistä kuulla, ettei mikään ole lääketieteellisesti pielessä, ja jos jokin on pielessä, voit päättää, miten edetä. Tieto on valtaa, ja sen saaminen ei tarkoita, että sinun täytyy noudattaa suosituksia.

Kommentoimme toisen terapeutin kanssa, miten paljon kehon työstämistä tarvitsemme nyt. Tämä voi olla energiatyötä, akupunktiota, hierontaa, kiropraktiikkaa, kraniosakraaliterapiaa tai mitä tahansa, mikä toimii sinulla. Menemme todella sekaisin korkeammissa energioissa.

Tämä on valtavaa aikaa monille meistä. Jotkut lataavat ja sisäistävät alkuperäistä jumalaista suunnitelmaansa, jotkut yhdistyvät korkeimpaan aspektiinsa ja avaavat kommunikointiväyliä (hermoratoja aivoissa) ja toiset alkavat pistää päänsä unohdusverhon ulkopuolelle.

Jokainen taso vaatii huomiotamme maailmassa, jossa häiriötekijöitä on kaikkialla. Ota hetki huomataksesi, mikä tai kuka vetää huomiotasi. Itse huomaan, että ne asiat jotka häiritsevät minua, vähentävät usein myös sitä ilon ja rauhan määrää, jonka tunnen kunakin hetkenä.

Olen huomannut joidenkin tekevän aikataulustaan hyvin tiukan. Jos tämä olet sinä, kysy itseltäsi: "Miksi en anna itseni vain olla? Mitä ajatuksia herää, kun annan itselleni hiljaisen hetken?"

Asteikon toisessa päässä ovat ne, joille on tullut olo niin mukavaksi omassa hiljaisuudessaan ja omassa seurassaan, että he ovat rakentaneet melkoisen linnoituksen ympärilleen pitämään maailman ulkona. Ymmärrä, että "tuolla ulkona" tunteemme laukaistaan ja meille näytetään, mikä tarvitsee vielä parannusta. Olemme kaikki Buddha yksin ollessamme, mutta se ei auta meitä kasvamaan. Siis jos olet tuntenut tönäisyn mennä taas "ulos", liittyä johonkin ryhmään tai aloittaa jotain uutta, se on sinulle rakastava työntö.

Universumin virran mukana meneminen

Meille aiheuttaa eniten ongelmia oma vastarintamme. Meillä on usein ennakkonäkemyksiä siitä, miten luulemme asioiden pitävän olla, eikä tämä ehkä sovi yhteen sen kanssa, mitä on. Salli itsesi tuntea tämän aiheuttama suru ja päästä siitä irti. Asiat ovat paljon tasaisempia, kun menemme virran mukana. Aviomieheni sai tämän minulle perille kertoessaan hiljattain jollekin, miten hän oppi merkittävän oppitunnin katselemalla minun räpiköintiäni (kevyesti ilmaistuna).

Olimme melomassa nopeasti virtaavalla joella. Ei liian hullua, ainoastaan ensimmäisen tai toisen luokan koskea, mutten ollut tehnyt koskaan aiemmin sitä. Mieheni sanoi katselleensa minua, kun valitsin sen joen puolen, jolla halusin olla – joka oli yleensä se puoli, jossa ei ollut valtavia kiviä. Hän katseli, kun meloin ja meloin pysyäkseni reitillä, jota pidin turvallisena, vaikka joella oli muita ajatuksia. Jouduin väistämättä niitä kiviä vasten, joita halusin välttää, mikä pyöräytti kajakkini ympäri ja minut kylmään veteen. Hyvin värikkäiden sanojen virratessa suustani kamppailin, jotta saisin kajakin taas turvalliselle reitille, ja käytin paljon energiaa pysyäkseni tuolla alueella, ja sama vain toistui uudestaan.

Lopulta mieheni sai oman kajakkinsa rannalle ja veti myös minut ylös. Hän sanoi minulle, että tappaisin itseni yrittämällä kontrolloida jokea ja minun täytyisi antaa joen valita polkuni. Katsoin hätä, kuin hän olisi ollut hullu, ja sanoin: "Siellä on valtavia kiviä ja joki tähtää minua suoraa niihin!" (Voit kuvitella ilmeeni, kun olin märkä, väsynyt, kylmissäni ja vihainen.) Hän sanoi: "On aina kiviä. Salli itsesi mennä virran mukana. Lepää ja anna joen viedä sinua, ja kun näet kiven tulevan, reagoi viime hetkellä pysyäksesi veneessä."

Kun hän kertoi ystävälleen tätä tarinaa ja nauroi sille, miten vihainen olin ollut, hän selitti lähestyvänsä nyt elämää sillä tavalla. Hän menee virran mukana ja antaa sen viedä minne tahansa ja reagoi vain silloin, kun on pakko. Hän kertoi ystävälleen, että elämä on mennyt paljon tasaisemmin, stressittömämmin ja paljon hauskemmin, kun hän lakkasi yrittämästä kontrolloida asioita.

Joki ei ole erilainen kuin universumin virta. Miten monta kertaa olen elämässä yrittänyt välttää jotain ja haaskannut kaiken energiani, eikä minulla ollut enää yhtään jäljellä, kun tarvitsin sitä? Miten monta kertaa olen seissyt paikoillani raivoavassa virrassa ja sitten ihmetellyt, miksi minusta tuntui niin hakatulta? Miten monta kertaa olen yrittänyt pelata varman päälle, kun kaikki ympärilläni huutaa: "Päästä vain irti!" On aina kiviä, ja voimme joko opetella navigoimaan niiden ympäri helposti ja sujuvasti tai voimme tehdä sen itkien ja potkien.

Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin ja sallii sinun mennä virran mukana. Joen vauhti kiihtyy, ja tarvitsemme kaiken energiamme, kun tulee aika hivuttautua kiven ohi kaatumatta.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Pitäkää huolta itsestänne! <3 Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >