HomeViestejäJenny Schiltz5.1.2024 - Neuvo ylösnousseelta mestari Lao Tselta

5.1.2024 - Neuvo ylösnousseelta mestari Lao Tselta

NEUVO YLÖSNOUSSEELTA MESTARI LAO TSELTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (www.jennyschiltz.com)
5.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näin hiljattain unta ylösnousseesta mestari Lao Tsesta. Näin hänestä ensimmäisen kerran unta 2014, ja hän on tullut sen jälkeen matkani eri aikoina jakamaan viisautta.

Unessa kävelimme rinta rinnan ja tulimme sillalle. Katsoessani sillalta näin joen muuttuvan vesiputoukseksi. Vesi virtasi nopeasti joen keskellä. Reunoilla oli lootuskukkia ja lumpeenlehtiä.

Lao Tse sanoo minulle, että kukat voivat pysyä reunoilla ainoastaan, koska ne ovat nopeasti juoksevan virran ulkopuolella ja juurtuneet syvälle maaperään. Ilman tuota ankkuroitumista ne huomaavat, että ne vedetään virran mukaan.

Sitten hän näytti minulle, että tuo joki leveni. Virtauksen määrä ja voima kasvaa. Katselin, kun jotkut lootuskukat jotka olivat ennen turvassa/kiinni pitävästi, kiskaistiin irti ja lähettiin virran mukaan. Hän selitti, että jos kukat reunoilla eivät ole riittävän ankkuroituneita, ne huomaavat, että virtaus kiskaisee ne juuriltaan.

Tiesin, että tuo joki/virta edusti tulevaa energiaa.

Hän sanoi, että ihmisten on elintärkeää olla ankkuroituneita. Ankkuroituneita kehoonsa, maahan ja länsäolevaan hetkeensä. Hän selitti, että jos he ovat vain mielessään (eivät sydämessään), he huomaavat, että voimistuva energia raahaa ja pieksee heitä.

Kysyin häneltä, miten voisimme parhaiten maadoittua.

Hän hymyili ja sanoi:

”Olet kuullut ilmaisun: ennen valaistumista, hakkaa puita ja kanna vettä. Valaistumisen jälkeen, hakkaa puita ja kanna vettä.

Ymmärrätkö, miksi näin sanottiin?

Perustasolla, yksilön täytyy edelleen hankkia itselleen ravintoa ja lämpöä, henkisestä kehityksestään riippumatta.

Paljon syvemmällä tasolla, TEKEMINEN tuo suurinta maadoittumista. Täytyy pysyä ankkuroituneena elämiseen ja olemiseen maan päällä.

On suositeltavaa, että ihmiset ankkuroituvat hyvin vahvasti tulevina aikoina, kun virtauksen raivokkuus ja syvyys lisääntyy.”

Tässä kohtaa hän kosketti olkapäätäni, hymyili minulle ja heräsin.

 

Tämä vuosi lupaa olla hyvin intensiivinen ja aktivoiva. Huomaamme itseämme testattavan fyysisesti, mentaalisesti, tunnepuolella ja henkisesti. Se on myös vuosi, jolloin voimme luoda vahvan perustan unelmillemme ja visioillemme. Meidän täytyy olla maadoittunut päästäksemme näiden energioiden läpi yhtenä kappaleena ja luodaksemme maailman, jota haluamme jatkossa. Meidän täytyy olla niin ankkuroitunut itseemme ja maahan, ettei raivoisa energia ja kollektiivin kaaos nosta meitä juuriltamme ja tempaise pyörteeseen.

Jonkin rutiinin luominen, osallistuminen fyysiseen toimintaan ja läsnäolon harjoittaminen ovat tapoja, jolla voimme maadoittua lisää itseemme normaalien maadoittumistapojemme lisäksi – ajan viettäminen luonnossa, hengittely ja ”maattuminen”.

Kun luot jotain maadoittumisharjoitusta, pidä mielessäsi, että voit tehdä sitä missä ja koska tahansa – jotain mitä ei voi viedä pois sinulta, vaikka sinulla ei olisi tarvikkeita tai jumittaisit yhdessä paikassa. On hyödyllistä luoda myös jotain NOPEAA, kuten mantra joka tuo sinut takaisin läsnäoloon, hengittäminen sydänchakrasta, tai hyräileminen muuttamaan taajuuttasi.

On mahtavaa olla monia harjoituksia: sellaisia kun on sinulla on paljon aikaa ja hiljaisuutta, sellaisia joissa sinun täytyy olla ulkona, ja selliasia jotka voi tehdä tiukan paikan tullen, missä ja koska tahansa.

Kun tunnen vuoden 2024 energiaa, voin nähdä, missä kohtaa se voi tulla musertavaksi, ja voimme silloin ”häipyä paikalta” – mennä pidemmälle häiriötekijöihin/ajanvietteisiin ja turruttaviin käyttäytymistapoihin. Kuitenkin häipymällä paikalta ja olemalla fokusoitumaton, saatamme huomata, että tuosta ylivoimaisuudesta tulee liikaa ja meidät kiskaistaan tuohon virtaan. On erittäin hyödyllistä luoda jokin harjoitus nyt ja pitäytyä siinä.

Muutamia tuotteitani, jotka voivat auttaa meitä ylläpitämään energiat: Energetic Healing, Inner Power tincture ja Quantum Aura Cleanse.

Lähettäen teille paljon rakkautta,

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >