HomeViestejäJelelle Awen28.7.2022 - Energiapäivitys: galaktinen uusivuosi

28.7.2022 - Energiapäivitys: galaktinen uusivuosi

ENERGIAPÄIVITYS: GALAKTINEN UUSIVUOSI

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
28.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiapäivitys: Galaktinen uusivuosi päättää 10 vuoden syklin ja nollaa Uutta varten

Onnellista galaktista uuttavuotta ja Leijonaportti-portaalin viikkoa! Mayat, tähtiolentovanhimmat/alullepanijat esittivät,että 26.7. oli galaktinen uusivuosi. Tämä tuntuu merkitsevän sen 10 vuoden intensiivisen valmistautumissyklin loppumista, joka on ollut kehittymistä rakkauspalveluitseksi/rakkausitsen palveluun.

Tämä siirtyminen uuteen vuoteen tuntuu tuovan tunteita, että on tyhjiössä, arvioi elämäänsä, on uuden ja vanhan aikajanan välissä. Nollaus- ja uudistumisaikaa, jota ylösnousemusprosessi jatkuvasti tarjoaa. Tänä aikana tapahtuu joskus myös voimakasta puhdistumista tunnekehossa ja sielukentässä.

Kun astumme tähän uuteen sykliin, on myös tunne, että jatkossa on helpompaa hyväksyä, mikä resonoi rakkauden palvelemisen kanssa, ja päästää irti siitä, mikä ei palvele rakkautta. Nämä viimeiset 10 vuotta ovat tuntuneet usein kuin mudassa tarpomiselta, samalla kun talosi palaa. Massiivisia määriä metsänraivaamista kulkiessamme, laittaen uusia raiteita joskus epäystävälliseen maaperään ja tarjoten lisääntyviä totuuksiamme mahdollisesta uudesta tavasta elää ja rakastaa usein vaikeneville ja piittaamattomille (ja joskus myös vihamielisille) huoneille täynnä ihmisiä, joiden kanssa ennen resonoimme.

Vuosi 2012 käynnisti nopeutuneen ylösnousemusaikajanan, johon hyvin monet meistä alkoivat suunnata elämäänsä. Isoilla ja pienillä tavoilla muutimme prioriteettejamme ja valintojamme tätä uuden Maan aikajanaa kohti. Sukelsimme tunnehaavoihimme – meille ei ollut enää ok olla traumatisoitunut ja värähdellä pelossa, eivätkä ne käyttäytymismallit, jotka tulivat sen myötä. Uimme sielumme vesiin, haluten kokea sen syvyyksiä ja ilmestyä sameudesta verhon toiselle puolelle, valoon.

Nämä 10 vuotta on joskus vietetty kaapissa, mitä tulee ulkoiseen ilmaisuun tämän tutkimisen aikana. Käyden heräämisprosessia salaa läpi, kun "tavallinen elämä" jatkui. Olet ehkä säilyttänyt suhteet, jotka eivät olleet sopivia heräävälle itsellesi, voidaksesi järjestää 3D:ssä turvan ja tilan sukeltaa syvempiin sieluvesiin. Korkeamman itsen tasolla on aina sielusuostumukset tähän … milloin jäädään suhteeseen muiden kanssa, tai milloin suhde päätetään ja erotaan kaikkien kasvun hyväksi.

Olet ehkä saanut enemmän maistiaisia rakkausitsesi palvelusta näiden 10 vuoden aikana, kuin vielä ruumiillistanut täysin tämän energian. Maistiaisia niistä kokemuksista, kun tarjoat sielulahjojasi, "kun se oli turvallista" ja kun tunsit tukea tehdä sen. Tai ilmaisit täysin palvelulahjojesi ja sitten vetäydyit korjaamaan satoa opituista oppitunneista ja paljastuneesta karmasta ja vastaamaan haavoittuneelle parantajalle, joka tarvitsi rakkauttasi.

Hyvin monet ihmiset ovat eläneet "kahdessa maailmassa" tämän 10 vuoden syklin aikana: toinen jossa he heräävät, ja toinen joka on vielä kiinni 3D:ssä. Kun siirrymme uuteen sykliin, saatat todella nyt kokea, ettet voi enää tehdä sitä. Et voi enää "yhdistää" ristiriitaisia energioita resonoivien kanssa. Et voi enää piiloutua. Et voi enää pidätellä "hulluuttasi" muilta, jotka tuomitsisivat sen sellaiseksi. Et voi enää elää salassa … etkä haluakaan.

Tässä seuraavassa syklissä johon siirrytään 2022 ja sen yli, on kyse tulemisesta ulkoisesti voimakkaaksi ilmaisumuodoksi aidosta ydinolemuksestasi, KAIKILLA elämäsi alueilla. Tämä ajankohtainen käytävä pimennysjaksosta Leijonaporttiin 8.8. tuntuu antavan "nollauksen/uudelleenasetuksen" tähän uuteen sykliin. Tämä antaa enemmän selkeyttä seuraavista askelista, loppuunsaattamisista joita tarvitsee tehdä, ja suuremman kuvan tunteen, että sielusi tukee sinua näissä liikkeissä.

On mielenkiintoista tuntea ja muistaa tänä galaktisena uudenvuodenpäivänä, mitä teit 10 vuotta sitten ja kuka olit tuolloin, miten suhtauduit heräämiseesi (jos olit tietoinen silloin) jne. Mikä tietoisuus sinulla oli silloin sielutarkoituksestasi ja harmonia siihen?

Voisit yhdistyä 10 vuoden takaiseen itseesi myös meditoinnin aikana, luoda sillan häneen voidaksesi yhdistää "menneisyytesi" nykyhetkeesi ja tuntea, mitä ehkä tarvitsisi omaksua ja tuntea viimeisestä 10 vuodesta.

Raphael ja minä asuimme 10 vuotta sitten osa-aikaisesti taianomaisilla Gulf Islandseilla Kanadassa, Brittiläisessä Kolumbiassa, saarella nimeltään Gabriola Island. Yhdistyin tuolloin syvästi portinvartija-aspektini/oppaani kanssa metasieluuni, ja silloin sain nimen "SoulFullHeart" sille henkiselle ja tunnepuolen parannustyölle, jota teimme muutaman ihmisen kanssa Vancouverin alueella. "SoulFullHeart" (= SieluTäynnäSydän) tuli minulle juuri tässä muodossa, edustaen sitä täyteyttä, jota koemme, silloin kun sielu on täynnä sydäntä ja sydän on täynnä sielua. Se puhuu siitä, että sydämemme (tunteiden) parantaminen on hyvin oleellista sielumme heräämiselle ja toisinpäin.

Sain silloin tunteen sen alkusiemenistä, mitä SoulFullHeartista lopulta tulisi. Kymmenen vuotta myöhemmin olemme palvelleet monia sieluja sessioissa ja ryhmäpuheluissa, ja kiinnostuksessa ja vastakaiussa on tapahtunut hiljattain äkillistä kasvua. Olemme kasvattaneet vähän intiimiä yhteisöämme, joka kylvää tätä prosessia ja työtä tietoisuudesta elämäntapana. Olen kirjoittanut neljä kirjaa, mukaan luettuna viimeisin Free to Be 5D (= vapaa olemaan 5D), johon inspiroivat viimeiset kuusi vuotta, erityisesti palvellen rakkautta sessioissa, itsessäni ja sielutasoilla ensin, ja myös yhteisössämme. Oivallan, että nyt on täydellinen aika ladata ja tarjota, kun tämä sykli loppuu ja uusi alkaa!

PALJON rakkautta sinulle, kun siirrymme pyhän ihmisyytemme ruumiillistamiseen yhdessä, kaikkien niiden tärkeiden ja välttämättömien syklien kautta, joiden läpi jumaluus opastaa meitä.

Tässä on Raphaelin ja minun opastama varjontutkimismeditaatio, joka voisi viedä sinut niille alueille, jotka täytyy eniten nähdä tai tuntea tänä aikana.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >