HomeViestejäJelelle Awen20.11.2021 - Matriisista irrottautumista ja kontrollin huipentumista

20.11.2021 - Matriisista irrottautumista ja kontrollin huipentumista

MATRIISISTA IRROTTAUTUMISTA JA KONTROLLOINNIN HUIPENTUMISTA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
20.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Wienissä on joukkoprotestointia viimeaikaisimpia, hyvin syrjiviä rokotusmääräyksiä niitä vastaan, jotka valitsevat itsenäisyyden yhdenmukaisuuden sijasta eivätkä anna pistää itseään geenejä muuttavilla bioaseilla. Kun näistä määräyksistä (haavoittuneen maskuliinisuuden kaappaus!) tulee lisääntyvässä määrin ja salaa yleisiä, tulee myös selvemmäksi ja selvemmäksi, että tässä EI ole kyse viruksen kontrolloimisesta, vaan ihmisten kontrolloimisesta.

Muinainen matriisiagenda (matrix) joka kylvettiin Atlantiksen romahtamisen aikana, huipentuu nyt koronavirusnarratiivin myötä. Ne polarisoituneet, pimeät tähtiolennot jotka alun perin loivat sen, ovat kertoneet, että he ovat hylänneet sen ja Maan, kun se ylösnousee 5D:hen. He eivät pysty ylösnousemaan sen tietoisuuden kanssa eikä heidän ole tarkoituskaan … kuitenkin meidän ON pyhinä ihmisinä ja Gaian lapsina tarkoitus nousta sen kanssa.

Nuo polarisoituneet ohjelmat ja ehdollistumiset jatkavat pyörimistään pysähtyneisyyden ja kaikkien niiden ihmisten höyryllä, jotka ovat edelleen kytkeytyneenä niihin. Näemme nyt tätä loppupeliä. Tämä suuri jakautuminen – niin tuskallinen kuin se onkin – antaa ihmisille tilaisuuden valita, minkä aikajanan ilmennämme seuraavaksi.

Äskettäisen kuunpimennyksen myötä, joka oli pisin vuosisatoihin, meille annettiin tauko tuosta kaapatusta kuumatriisilähetyksestä. Tämän tauon aikana meille annettiin tilaisuus irrottaa kohtumme tai haramme (voimakeskus miehille) lisää matriisista ja tuntea napanuoramme jumalaan. Monet meistä kokivat tämän prosessin muutoksina kuukautiskierrossa, ruuansulatusongelmina, huimauksena, päänsärkynä, hulluina unina ja muina oireina. Nämä ovat kaikki merkkejä puhdistumisesta ja päivittymisestä.

Irrottautuminen on todella itsenäinen prosessi – jokaisen sielun täytyy valita, käykö hän sen läpi ja miten. Jotkut meistä käyvät sen läpi hyvin tietoisella ja rauhallisella tavalla monien vuosien saatossa, voidakseen näyttää muille tietä. Toisten täytyy protestoida kovaäänisesti ja puolustaa itseään ja ihmiskuntaa. Toiset ovat jumissa kahden puolen välissä epämukavassa repeytymistilassa. Ja toiset jäävät kytketyksi, kunnes he jättävät kehonsa ja valitsevat herätä kehon ulkopuolella. Kaikki vaihtoehdot ovat pyhiä noille sieluille. Kaikki ovat valinneet suurimman kasvu- ja parantumismahdollisuuden.

Virittymällä valokehoosi voit nähdä/tuntea, onko jotain pistokkeita matriisiin, jotka ovat valmiita irrotettaviksi. Se on pitkähkö prosessi, joka toimii tunne-, henkisellä, fyysisellä, energia- ja mentaalitasolla. Jos haluat henkilökohtaista tukea matriisista irrottautumisprosessiin, ota yhteyttä.

Tässä on ohjaamani meditaatio, joka edistää matriisista irrottautumista tapaamalla matelija-itsesi. Lisää on tulossa tammikuussa, kun lanseeraamme 30 päivän videosarjan Deepen 2022.

Ihmiskunnan on nyt aika nousta! Ihmisten on nyt aika tulla taas kerran äärettömäksi rakkaudeksi jumalan heijastuksena.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >