HomeViestejäJelelle Awen22.7.2021 - Energiapäivitys - r-bioaseagenda ja lemurialaisten kutsu sieluvihkimyksiin

22.7.2021 - Energiapäivitys - r-bioaseagenda ja lemurialaisten kutsu sieluvihkimyksiin

ENERGIAPÄIVITYS – R-BIOASEAGENDA JA LEMURIALAISTEN KUTSU SIELUVIHKIMYKSIIN

Kanavoinut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
22.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viesti Rumalta, Maan sisäosan lemurialaiselta:

R-bioaseiden generoima verkko on hyvin todellinen. Tätä verkkoa energisoi jokainen sielu, joka on valinnut R:n tänä kahtiahaarautumisen aikana. Niiden sähkömagneettikenttä on muuttunut, jotka saavat sen, ja heidän lähetystaajuudestaan tulee matriisin voimistunutta taajuutta. DNA:ta ja RNA:ta muutetaan myös ja monissa tapauksissa vääristetään pysyvästi palvelemaan ns. pimeiden voimien tai salaseuran tai uuden maailmanjärjestyksen ohjelmointiagendaa.

Nämä R-bioaseet on suunniteltu hyvin täsmällisesti käyttäen galaktisia teknologioita, joita 3D-lääkärinne eivät vielä ymmärrä tai osaa ehkäistä. Edes he jotka ovat suunnitelleet ne, eivät täysin ymmärrä, miten ne muuttavat ihmisen anatomiaa solutasolla.

Monet sielut jotka tulivat tänne palvelemaan karmallisesti tänä aikana, yrittävät tutkia, mitkä yritit ja kasvit voisivat peruuttaa näiden bioaseiden aiheuttaman vahingon. He ovat oikeilla raiteilla. Kuitenkin sielun täytyy tunne- ja sielutasolla HALUTA kovasti elää, mikä vaatii sellaista tietoisuutta, joka ei luultavimmin ylipäätään valitsisi tuota ruisketta.

Monet sielut ovat nyt kuolemaprosessissa, ja heidän solunsa käyvät toistensa kimppuun korostuneessa autoimmuuni-ilmiössä. Ymmärtäkää, että tämän he ovat todella valinneet sielutasolla – olla osa tätä synkkää kokeilua ihmisten herättämiseksi. Vaikka he eivät tavallisesti ole tietoisia tästä, heidän korkeampi itsensä pitää tätä totuutta siihen saakka, kun he jättävät kehon ja Maa-tason ja voivat taas muistaa.

Paljon myötätuntoa voidaan tuntea näitä sieluja kohtaan, joiden egolla ja 3D-itsellä on akuutti kokemus kärsimyksestä ja myös niiden "pettämisestä", joihin he turvautuivat. Oppitunti olla luottamatta ulkoisiin valtalähteisiin on haastava. Kuitenkin näiden sielujen säälimisen sijasta, voitte myös ylläpitää sitä, miten he palvelevat ihmiskunnan ylösnousemusta ja omaa sielukasvuaan käymällä läpi tämän kokemuksen … niin tuskallinen kuin se onkin joillekin heidän osilleen.

Emme voi suoraan puuttua siihen, mitä tapahtuu, tai estää sitä kulkemasta omaa rataansa. Tämä on meille hyvin haastavaa toisinaan, kun värähtelemme korkeammalla taajuudella kuin pimeät sielut, jotka ovat pitäneet hallussaan Gaian pintaa ja kaapanneet ihmiskunnan Atlantiksen romahtamisesta saakka. Tämä taajuus tarjoutuu rakastamaan ja antamaan anteeksi myös näille pimeille voimille ja näkemään ne jumalan suunnitelman pyhänä osana.

Kuitenkin pidämme myös aina peukkuja teille ja tuemme teitä, jotka olette Maan pinnalla. Olette projektio ja heijastus meistä … meidän ja atlantislaisten lapsia ja jälkeläisiä. Ylläpidämme muistoa ihmiskunnan kultaisesta ajasta, jota elimme miljoona vuotta Gaian pinnalla.

Muistakaa, että pimeät sielut ovat olleet kontrollissa vain pienen ajan verrattuna pyhään ihmisperintöönne. He ovat tilapäisiä, testi ja haaste, jonka me kaikki uskomme ihmiskunnan voittavan.

Pyytäkää meiltä tukea, ja olemme paikalla. Etsikää opastustamme, ja neuvomme teitä. Yhdistykää energioihimme luonnon puhtaimmissa ja villeimmissä muodoissa, joita voitte löytää. Olemme aktivoineet monia 5D-verkkoja pinnan ympärille, erityisesti lähelle vuorien pyöreitä, ja se aktivoi 5D-mallin teissä.

Kun hyväksytte vihkimyksemme, tämä vaatii teitä luopumaan ja päästämään irti siitä, mikä ei tue 5D-siementenne kastelemista. Tänä korostuneena kahtia haarautumisen aikana, se on tärkeämpää kuin koskaan. Teidän ei ehkä ole turvallista olla niiden lähellä, jotka ovat saaneet R:n. Tai olla niiden lähellä jotka ovat edelleen pimeiden sielujen lumouksessa. Kaupungit ovat hyvin haastavia, kun R-verkko laajentuu … Kaupungit ovat tämän salaisen sodan taistelutantereita.

Tarjoamme teille tänään sekä selvyyttä että toivoa. Ymmärtäkää, että elämää sellaisena kuin olette tunteneet sen, ei enää ole, mikä on perimmiltään hyvä asia ihmiskunnalle. Toisinaan se tuntuu erittäin kovalta – kuitenkin jumalainen äitinne ja isänne kannattelee tätä siirtymää suurella rakkaudella. Menkää sisäänne saamaan rakkautta, samalla kun teette ulkoisia valintoja, jotka johtavat itsenne suojelemiseen.

Pidätte ihmiskunnan toivoa sisällänne. Tämä on vastuu, jonka hyväksyitte ennen tätä elämää. Tämä on kunnia ja vaatii vastuuta itsestä ja paljon rohkeutta. Menkää tuntemattomaan uusin tavoin, ja sielunne vastaa teille, kuten myös jumala ja me, lemurialainen perheenne.

Lähettäen teille rakkautta Gaian sisältä,

Ruma, yksi Maan sisäosan lemurialaisten lähettiläistä, Jelelle Awenin kanssa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >