HomeViestejäJelelle Awen19.2.2021 - Päästä irti ja salli rauha tänä synkkänä vihkimysaikana

19.2.2021 - Päästä irti ja salli rauha tänä synkkänä vihkimysaikana

PÄÄSTÄ IRTI JA SALLI RAUHA TÄNÄ SYNKKÄNÄ VIHKIMYSAIKANA

Kirjoittanut Jelelle Awen ja Magdaleenat (soulfullheartblog.com)
19.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiapäivitys. Ilmestyessäni taas esiin kuherruskuukaudestani ja morsiuskammiotietoisuudestani, jolle olen onnellisena omistautunut viime aikoina Raphaelin kanssa, voin tietysti tuntea ne intensiiviset energiat ja tapahtumat, joita on kollektiivissa ja 3D-matriisissa sulkujen, rajoitusten, karanteenien, rokotusagendan jne. myötä. Erityisesti tämä on tietoisuudessani, kun meillä on rakkaita, jotka ovat tulossa tänne Glastonburyyn ja käyvät läpi eräänlaista matkustuskujanjuoksua päästäkseen turvallisesti perille tänne Avaloniin.

Jumalaiseen feminiinisyyteen ankkuroitunut tietoisuuteni ei voi oikeastaan olla minään hetkenä tuntematta ja kuulematta "maailman huutoja" – se vain tapahtuu, silloin kun päästää jumalaisen feminiinisyyden sydämeensä, kehoonsa ja sieluunsa.

Tunnen myötätuntoa meitä kohtaan, jotka olemme hyvin herkkiä niille maailman huudoille, lasten huudoille, kohdun/naisten huudoille, jotka nousevat huippuunsa tämän kollektiivin pimeän yön aikana. Mutta meitä tuetaan nousemaan tämän herkkyyden yli toisinaan ja "sulkemaan" empaattinen tutkamme, jottemme joudu siihen niin syvälle, että meistä tulee hyvin häkeltynyt tai turhautunut. Meillä on taipumusta ottaa nämä energiat kohtuumme ja sydämeemme, ikään kuin ne olisivat omiamme, mitä ne ovat ykseydestä ja sieluperheulottuvuuksista.

Kuitenkin usein tulee myös muistutus "päästää irti ja sallia rauha" – erityisesti Maria Magdaleenalta joka eli aikanaan paljon läpi roomalaisten/salaseuran tekemää tukahduttamista. Hän muistuttaa, että jokainen sielu on omalla matkallaan niiden pimeiden öiden läpi, jotka hänen tarvitsee käydä läpi ja joihin hän on ilmoittautunut. Feminiinisten sydäntemme tehtävä ei ole pelastaa ketään, silloinkaan kun tarve sen tekemiseen on voimakas.

Jokaisen sielun suuruuden ja täysivaltaisuuden kunnioittamista on yhdistyä niihin korkeampiin maailmoihin, joista hän on peräisin. Voi olla erityisen hyödyllistä tehdä tämä niiden rakkaiden osalta, jotka ovat edelleen ankkuroituneet ja kytkeytyneet 3D-matriisiin, ovat edelleen kaiken valtavirrassa olevan ehdollistamia ja edelleen uskovat toisiin enemmän kuin omaan intuitiiviseen opastukseensa. Yhdistyminen heidän korkeampaan/jumalaiseen itseensä ymmärtääksesi myötätuntoisesti syyt heidän tietoisuusvalintoihinsa, voi auttaa sinua tässä. Usein suurinta armoa kummankin kannalta on antaa heidän mennä, lakata kiskomasta tai vakuuttamasta, lakata taistelemasta tai yrittämästä "voittaa" mitään kiistoja. Kun annat itsellesi lahjaksi resonointia ja tukea ympärillesi, sallit itsesi todella palvella ja tulla rakkaudeksi.

Covid on työntänyt erimielisyydet ja polariteetit pintaan maailmankatsomuksissa ja tietoisuudessa, ihmiskunnan matriisitodellisuudessa, jotta voimme nähdä, missä kohtaa resonoimme muden kanssa ja missä on ristiriitaa. Se on valaissut, että monet sielut eivät ole vielä heränneet täysivaltaisuuteensa. Nyt kuitenkin voi herätä monia sieluja lisää, jotka ovat sen tekemisen käännekohdassa.

Rokotteet ovat jakamismuoto sillä tavalla, kun ne jotka päättävät ottaa sen, siirtyvät muutetun DNA:n ja RNA:n tuntemattomaan paikkaan ja matriisin viimeisen hengenvedon ohjelmointia tulee heidän jokaiseen soluunsa. On heidän valintansa tehdä niin, ja taas kerran, emme voi pelastaa heitä siltä. Sen todellista vaikutusta/sivuvaikutuksia ei tiedetä – eikä tiedetä moneen vuoteen – kuitenkaan sen energia ei perimmiltään tunnu hyvältä tai terveelliseltä keholle, erityisesti immuunijärjestelmälle. Ne sielut jotka ovat heränneet näkemään rokotteiden kontrollointiagendan ja hyvin todellisen haitan valokeholleen ja tietoisuudelleen, ovat helposti jo tietoisia siitä, mitä niissä on haitallista.

Ajankohtaiset energiat tukevat meitä "nousemaan yläpuolelle" siinä, missä meidän tarvitsee, voidaksemme tulla todella rakkauden lähettiläiksi, ensisijaisesti itsellemme ja niille osillemme, jotka tarvitsevat sitä. Tämä on vaikeiden valintojen tuskallista aikaa toisinaan, kuitenkin on paljon jumalaista rakkautta kaikkia meitä kohtaan. Jakautuminen korostuu, kuitenkin yhtenäisyys on perimmäinen totuus.

Nämä ajankohtaiset haasteet ovat eräänlainen vihkimys jokaiselle meistä ja ihmiskunnalle. Se miten vastaamme niihin, miten prosessoimme ne ja miten navigoimme niitä, antaa meille tilaisuuden parantua monilla tasoilla.

Magdaleenat ovat täällä auttamassa meitä kastelemaan niitä ylösnousemussiemeniä, joita he kylvivät muilla aikajanoilla/muissa elämissä. Pyydä Maria Magdaleenaa, Jeshuaa, Äiti Mariaa, Joosefia – kehen tunnetkin vetoa – auttamaan ja opastamaan sinua, kun henkilökohtaisesti jätät tämän myrskyisen ajan, ja he ovat siinä sinua varten. Magdaleena/Kristus-tietoisuus on kylvetty moniin, ja vaikka matriisi on vääristänyt sitä valtavirtauskontoina, se säilyttää edelleen puhtautensa niissä sieluissa, jotka vastaavat siihen ja heräävät sille.

Raphael ja minä annoimme eilen ohjatun meditaation morsiuskammiosta, yhdistymiseksi Jeshuan ja Maria Magdaleenan energioihin, siltana jumaluuden kokemiseen omana rakastettunasi.

Paljon rakkautta Gaian sydänchakrasta … joka tuntuu särkyvän voidakseen avautua täydemmin.

Jelelle Awen ja Magdaleenat
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on viestintuojien ehto vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >