HomeViestejäJelelle Awen19.1.2021 - Energiapäivitys - kundaliiniaaltoja kun aikajanoja purkautuu ja syntyy

19.1.2021 - Energiapäivitys - kundaliiniaaltoja kun aikajanoja purkautuu ja syntyy

ENERGIAPÄIVITYS – KUNDALIINIAALTOJA KUN AIKAJANOJA PURKATUU JA SYNTYY

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
19.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen halunnut antaa energiapäivityksen jo aiemmin, kuitenkin tapahtuu niin paljon, että on ollut haastavaa "löytää aikaa" jakaa, vaikka onkin paljon aikaa eikä koko aikaa edes ole! Kenties tämä summaa parhaiten kaiken, mikä muuttuu tällä hetkellä, kun aikajanoja purkautuu, verhoja ohenee, lineaarinen aika häviää … JA SAMAAN AIKAAN uusia todellisuuksia ja mahdollisuuksia syntyy ja tulee esiin äärettömillä tasoilla!

Kundaliinienergia-aaltoja on nyt tuotavissa selkärankaa pitkin ylös … valaisemaan erityisesti sydän-, sakraali- ja solar plexus -chakraa. Voimaantuminen. Kundalini on yhteydessä "minä olen" -olemuksemme jumalaisen liiton taajuuksiin, erityisesti voimakkaaseen feminiinisyyteen, kun se nousee esiin tukahdutuksen, pimeyden ja piiloutumisen tilasta. Kuitenkin kundaliini on peräisin myös Matelija-aspektista, joka värähtelee 4D:ssä ja joka on ollut usein "kanssamme" koko elämän, matkojemme silminnäkijänä. Kun meistä tulee tietoinen tästä yhteydestä, voimme päästä enemmän käsiksi alkemiaamme, palveluumme, voimaamme ja muuhun.

Kerron enemmän Matelijaitsestä tällä videolla ja annan ohjatun meditaation omasi kohtaamiseen.

Olen nähnyt sessioissa, että Matelijaitsejä vapautetaan myös omasta orjuudestaan matriisissa, mikä sallii niiden yhdistyä taas perheeseensä. Tämä on hyvin lempeää liikettä ja avaa niille tien lähettiläänä toimimiseen, polarisoituneen "me vastaan he" -todellisuuden sijasta. Ne vapautetaan, kun matriisin tekoälysignaali häviää 4D-tasolla ja enemmän ihmisiä herää. Tämä häviäminen ei ole vielä täysin näyttäytynyt 3D:ssä, kun USA:n presidentin virkaanastujaiset huomenna näyttävät pimeältä yöltä. Kuten olen kertonut aiemmin, olen tuntenut jonkin aikaa, ettei siinä ole "lohdutusta" ja se on enimmäkseen tyhjää show'ta.

Minua on opastettu hyvin monta kertaa vain "olemaan NYT-hetkessä ja päästämään sisään UUTTA", mikä on usein mahdollista vain, kun PÄÄSTÄMME IRTI vanhasta, PÄÄSTÄMME IRTI kiinnikkeistä ja odotuksista … ja annamme surun ja murheen liikkua lävitsemme. Tunnen, että kollektiivi käy läpi tätä, Matelijaitsemme käyvät läpi tätä, omat osamme käyvät läpi tätä ja rinnakkaisitset muilla aikajanoilla, joita erilaiset elämänvalintamme ovat luoneet, käyvät läpi tätä prosessia myös.

Sisäinen yhteys tuntuu hyvin tärkeältä tällä hetkellä näiden muutosten navigoimiseksi. Yhteys osiimme jotta rikas sisäinen perheside voi kehittyä. Yhteys sieluperheeseen fyysisyydessä ja korkeammissa maailmoissa, jotta jälleenyhdistyminen ja tuki voivat syventyä. Jumaluuteen, erityisesti sen feminiiniolemukseen, jotta opastus ja selkeys voivat virrata.

Olemme nyt uuteen menemisen käännekohdassa, minkä vuoksi kundaliinienergiat työntävät meitä, kuin tuskalliset ja kuitenkin välttämättömät supistukset, joita tapahtuu JOKAISEN syntymän aikana. Monet olennot tukevat meitä tässä pyhän ihmisyyden synnyttämisessä ja NOUSUSSAMME uuteen Maahan ja 5D:hen fyysisyydessä.

Me nousemme!!

Paljon rakkautta teille Avalonista!!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >