HomeViestejäJelelle Awen21.5.2020 - Suurempi kuva globaalista covid-heräämisestä ja erkaantuvat aikajanat

21.5.2020 - Suurempi kuva globaalista covid-heräämisestä ja erkaantuvat aikajanat

SUUREMPI KUVA GLOBAALISTA COVID-HERÄÄMISESTÄ JA ERKAANTUVAT AIKAJANAT

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
21.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän covid-19-tapahtuman aikana on paljastunut kolme aikajanaa (ja kenties useampia). Myös se miten kutsut tätä tapahtumaa, miten määrittelet sen ja miten suhtaudut kuhunkin aikajanaan, osoittaa, mihin aikajanaan olet ankkuroitunut eniten. Viimeiset kaksi kuukautta olen huomannut ajelehtivani näiden eri aikajanojen välillä. Olen käynyt vilkaisemassa niitä ymmärtääkseni ja tunteakseni niitä ja jakaakseni sen, mitä näen, jotta voin sisäistää sen itseäni ja muita varten.
 
Minä olen eniten ankkuroitunut (ja ollut useita vuosia) uuden Maan 5D-elämisen aikajanaan, jota tukee heräävä tunnekeho, sielu ja galaktinen tietoisuus. Tästä näkökulmasta (mikä on tavallaan kuin kotka, joka lentää korkealla) on helpompaa tuntea ilman henkilökohtaista latausta, mitä alapuolella tapahtuu. Olet luultavasti tuntenut tämän itse niinä hetkiä, kun sielusi tai korkeamman itsesi laajempi kuvakonteksti tulee lävitsesi ja nouset tyytyväisyyden ja kiistojen yläpuolelle. Tästä perspektiivistä tulee syvä myötätunto, kuitenkin myös irrallisuus lopputuloksiin.
 
Kuten Jeshua on kertonut minulle aiemmin, tämä tietoisuustila on "olla maailmassa, muttei maailmasta, kuitenkin edelleen välittäen maailmasta".
 
3D-aikajanalla pidetään kiinni siitä ohjelmoinnista ja ehdollistumisesta, jota siinä on aina ollut – lohduttava tekovanhempi tai tekojumala, joka antaa tai sanelee suuntaviivoja siitä, miten eletään, miten ollaan ja miten ajatellaan. Matriisi joka on luonut tämän konsensustodellisuuden, romahtaa 3D- ja 4D-tasolla, kuitenkaan ne jotka ovat edelleen kytkeytyneet syvälle siihen, eivät tiedä sitä vielä. Heidän 3D-itsensä on edelleen automaattisessa tottelevaisuus-, mukautumis- ja uskomismoodissa siihen liittyen, mitä 3D-lähteet kertovat heille. Siirtyminen pois tästä rajoittuneesta tietoisuudesta on jokaisen yksilön itsenäinen valinta. Häntä ei voi pakottaa, työntää, raahata tai vakuuttaa lähtemään siitä.
 
Sielu valitsee, milloin tämän 3D-matriisijärjestelmän tottelemiskokemus on valmis ja milloin siitä kytkeydytään irti. Gaia ei enää tulevaisuudessa tarjoa tilaisuutta tähän 3D-matriisikokemukseen (mukaan luettuna ainutlaatuinen ja vaikea rahakokemus) ja on siirtymässä syvemmälle 4D:hen. Sielut valitsevat, siirtyvätkö ne heräämisen seuraavaan vaiheeseen vai lähtevät nyt tältä maatasolta.
 
Kaikki me jotka tulimme Gaialle tänä aikana, olemme päättäneet kokea tämän 3D-matriisin konsensustodellisuuden sen tarjoaman kasvun vuoksi ja päästä ulos siitä. Jotkut meistä uskoivat sen enemmän kuin toiset ja ovat joskus olleet kytkeytyneenä syvälle siihen monilla aikajanoilla. Ennen kuin tuomitset ne, jotka ovat edelleen unessa, tai leimaat heidät lampaiksi, voit tuntea myötätuntoisesti ne osasi, joiden myös tarvitsi käydä läpi tuo vaihe, ja miksi ne tekivät sen. Monilla heräävillä sieluilla on mahdollisesti edelleen osia, jotka ovat kytkeytyneenä tai sidottuna 3D-matriisiin (esimerkiksi syntymäperhesuhteissa, kumppanuussuhteissa ja työpaikoissa). Voit kutsua rakkaudella näitä osiasi tunnettavaksi ja auttaa heitä irrottautumaan parantamalla ne tunne- tai sielutraumat, jotka pitävät ne jumissa ja kytkeytyneenä.
 
Toinen aikajana on 4D: kuolema ja uudestisyntymä, herääminen ja kyseenalaistaminen, "tyrannia vs. vapaus" -taistelu, vangittuna oleminen ja vapautuminen lopultakin. Tällä aikajanalla tapahtuu oivalluksia, joista tulee hyvin kiinnostavia. On kaninkoloetsintöjä, mikä johtaa uusiin löytöihin. On heräämistä ja kyvyttömyyttä palata takaisin tietämättömyyteen. Ikään kuin naamio kuoritaan pois silmistä, verho nostetaan sielun päältä ja kerroksia sulaa pois 3D-itsen fasadista ja omakuvasta.
 
Tämä on myös melko tuskallinen ja vaikea aikajana monille sieluille. On torjuntaa, tullessa syntymäperheen ja ystävien sosiaalisesti hylkimäksi ja suhteiden muuttuessa enemmän ristiriitaan kuin harmoniaan. Kun ei enää hyväksy globaalin eliitin 3D-matriisikerrontaa, sisäinen teini saattaa aktivoitua ja haluta kapinoida sitä vastaan ja jakaa vaihtoehtoisia ja vastustavia näkökulmia sille. Tämä voi aiheuttaa halveksuntaa, potkimista, syytöksiä, haukkumista "hulluksi" ja "järjettömäksi" ja muita loukkauksia niiltä, jotka ovat edelleen 3D-matriisissa. Tämä on tuskallinen prosessi. Osiimme sattuu tulla leimatuksi tällä tavalla, ja se työntää esiin elämiä, joissa on vainottu erilaisuudesta, "noituudesta" ja olemisesta jotain muuta, kuin mikä on hyväksyttyä.
 
Saatat tuntea tätä tuskaa myös niissä, jotka tuntuvat kertovan selvästi ja avoimesti oman vaihtoehtoisen totuutensa, oikeamielisyyden ja intohimon kera. Hinta on monille näille totuudenkertojille ollut hyvin korkea henkilökohtaisella tasolla, ja kuitenkin sielu pakottaa heidät jatkamaan normia vastustavan näkökulman tarjoamista. Ne jotka pystyvät olemaan sydämessä myötätuntoisia itseään ja muita kohtaan, kokevat vähemmän kärsimystä kuin ne, jotka ovat jatkuvassa taistelussa toisten kanssa ja sisällään. Kuitenkin myös tämä on osa heidän matkaansa.
 
Seuraavia totuuksia paljastuu tällä hetkellä 3D-kerronnasta: globaalin eliitin aiemmin kätketty agenda joka ulottuu elämämme monille alueille; räikeä ohjelmoiminen 3D-valtavirtamedialla ja -viihteellä; pedofilian, pimeiden rituaalien ja seksi-ihmiskaupan synkkä todellisuus; 3D-lääketeollisuuden ahneus ja luonnonlääkkeiden nujertaminen; jumalan vääristeleminen valtavirtauskonnoissa ja paljon muuta. Tällä hetkellä paljastuu hyvin paljon sellaista, mikä on ollut aiemmin varjossa.
 
Tämä globaali tapahtuma loistaa erittäin kirkasta valoa pimeyteen. Se herättää ihmismassat pois 3D-aikajanalta ja siirtää heidät 4D-aikajanan kuolemaan ja uudestisyntymään. Tässä on kyse paljon enemmästä kuin vain virus … tai tulevien vaalien peukaloinnista USA:ssa … tai globaalista eliitistä ja sen agendasta. Tämä tuntuu lisääntyvässä määrin siltä globaalilta heräämistapahtumalta, jota olemme odottaneet. Se ei ehkä näytä tai tunnu siltä, mitä odotimme (tai kenties toivoimme), kuitenkin sen perusteella, mikä kollektiivinen tietoisuus ja tiedostamattomuus on tällä hetkellä, se näyttää olevan juuri sitä, mitä tarvitsimme mennäksemme ylösnousemuksemme seuraavalle tasolle.
 
Korkeampi aikajana, tuo korkealla liitelevän kotkan näkökulma, näyttää tällä hetkellä tapahtuvan globaalin heräämisen merkittävyyden. Tunnet silloin, miten tärkeää tämä on, niiden väliaikaisten epämukavuuksien ja rajoitusten yli joita se aiheuttaa. Voit tuntea, että rakkaus on jo voittanut ja tämänhetkinen todellisuus on sotkuinen esitys, joka tarvitaan päästäksemme siihen enemmän kollektiivikokemuksenamme.
 
Korkean taajuuden energioita suuresta kosmisesta auringosta ja meidän auringostamme virtaa Schumannin/Gaia-resonanssiaaltojen myötä nyt tukemaan heitä, jotka tarvitsevat niitä. Erityisesti käpylisäkkeen, kausaalichakran (pään takana) ja solar plexuksen (kolmas chakra) aktivointeja tapahtuu nyt. Olen kertonut galaktisista aktivoinneista ja kontaktikokemuksista (fyysiset ja ei-fyysiset), joiden määrä ja voimakkuus lisääntyy tämän tapahtuman aikana.
 
Tämän kaiken aikana voi yhdistyä jatkuvasti tunteeseen jumalaisesta tuesta ja kannattelusta. Riippumatta siitä aikajanasta, jota sielu kulkee täysivaltaisesti, jumala ei tuomitse, mikä on parempi tai paras. Kaikki heräävät lopulta äärettömään rakkausolemukseensa, kulkien todella pyhää matkaa päästäkseen siihen.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >