HomeViestejäJelelle Awen19.2.2020 - Energiapäivitys - leikkisät ja kevyemmät energiat mahdollisia kosmisten energioiden huipentuessa

19.2.2020 - Energiapäivitys - leikkisät ja kevyemmät energiat mahdollisia kosmisten energioiden huipentuessa

ENERGIAPÄIVITYS – LEIKKISÄT JA KEVYEMMÄT ENERGIAT MAHDOLLISIA KOSMISTEN ENERGIOIDEN HUIPENTUESSA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
19.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
https://intimacyheals.files.wordpress.com/2020/02/blue_strip.jpg?w=520
 
Kuva: Matthew Steinberg 18.2.2020 Reine, Lofootit
 
Kosmisissa energioissa joita nyt tulee, on leikkisyyttä ja keveyttä, vaikka ne ovat myös voimakkaita aktivoijia. Kosmisten säteiden määrä Gaiaan ja sen ilmakehään tulevassa virtauksessa on lähellä avaruusajan ennätystä – se on paljon energiaa. Tämä on normaalia ajankohtaisessa aurinkominimivaiheessamme, jossa on auringonpilkkuja ja leimahduksia vähemmän ja aurinkomyrskyjä ja säteitä enemmän.
 
Me jotka laajennamme moniulotteisuuttamme ja yhdistymme hienoenergiakehoihimme pitkälle fyysisen kehon yli, olemme herkkiä näille energioille. Se mitä tapahtuu ulkoisessa kosmoksessa, vaikuttaa myös sisäiseen kosmokseemme.
 
Geomageneettimyrskyt laantuvat tänään napapiirillä, aurinkotuulen vauhdin ollessa edelleen hieman koholla. Nämä myrskyt toivat uskomattomia revontulia – vaikuttavia vaaleanvihreitä, harvinaisia sinisiä ja violetteja ja muita revontulia, jotka muodostivat ketjumaisia muodostelmia, kerrotaan spaceweather.comista.
 
Markus-Varik-Greenlander.no-_1582083096_lg

Kuva: Markus Varik 18.2.2020 Tromsø
 
Tuntuu siltä, että katto on noussut viime aikoina, ja päästään käsiksi enemmän iloon, intohimoon, selkeyteen ja hauskuuteen. Voimme haluta ja tarvita sitä, vaikka olemme vakavissamme omistautuneet heräämiseen ja ylösnousemiseen uudelle tasolle. Erityisesti sisäinen lapsesi, tähtisiemenesi ja sisäinen teinisi voivat tarvita leikkiaikaa, tanssimista, laulamista, piirtämistä, luovuutta ja hauskanpitoa ystävien kanssa.
 
Näiden osiesi energia muuttuu galaktisemmaksi, taianomaisemmaksi ja avoimemmaksi, kun teet sillan niiden tähtiperhetietoisuuteen ja parannat tunne-, fyysiset ja henkiset traumat, jotka pitävät ne ankkuroituna alempiin taajuuksiin. Tässä on ohjattu meditaatio tähtisiemenlapsesi ja tähtiperheesi tapaamiseen.
 
Talvikuukaudet kutsuvat meitä sisäiseen tilaamme, itsetutkiskeluun, kehon myrkynpoistoon/sairastumiseen ja vähempään sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Sillä on hyvin todellinen vaikutus tunnetilaamme ja fyysiseen kehoomme, kun se valomäärä jonka voimme päästää soluihimme ja chakroihimme, vähenee auringonvalon ja lämmön vähentyessä.
 
Tänä aikana voi olla raskautta ja myös viipyileviä masennuksen, latteuden, surun ja ylivoimaisuuden tunteita. Monet sielut ja rakkaat eläinkumppanit ovat päättäneet lähteä maatasolta kuluneiden parin kuukauden aikana, kun siirryimme vuoteen 2020, mikä aiheuttaa paljon prosessointia, suremista, murehtimista ja irtipäästämistä. Kuolema ja uudestisyntymä voi lisääntyä talvikuukausina.
 
Ilmassa tulee nyt häivähdyksiä keväästä, kuitenkin myös energiassa. Minulla on tunne, että vuoden 2019 loppu ja nämä vuoden 2020 kaksi ensimmäistä kuukautta ovat olleet myrskyisämpiä ja myllänneet esiin sellaista, mikä meidän on täytynyt lajitella, ja työntänyt esiin sellaista, mitä täytyy rakastaa ja parantaa. Seuraavat kuukaudet tuntuvat enemmän siirtymiseltä uuteen sarastukseen, kokemukseen siirtymisestä korkeammalle aikajanallesi sekä valokehosi fyysisempään ruumiillistumiskokemukseen.
 
Jaoin eilen uuden opetuksen ja ohjatun meditaatiovideon osana Deepen 2020 -sarjaani, ja siinä on kyse valokehosi aktivoinnista – ajankohtaista näiden voimakkaiden energioiden myötä, joita tulee. Video tarjoaa sillan muodostamisen ylösnousemuschakraasi ja yhdistymiskokemuksen valokehosi kanssa, ja lisäksi ehdotuksiani siitä, mitä voit tehdä ja tuntea valokehosi aktivoituessa seuraavalle tasolle.
 
Paljon rakkautta teille, kun navigoimme tätä katalyyttistä aikaa siirtyessämme sisäisesti ja ulkoisesti uuteen.
 
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >