HomeViestejäJelelle Awen11.2.2020 - Olette täällä kylvämässä valoa pimeyteen

11.2.2020 - Olette täällä kylvämässä valoa pimeyteen

OLETTE TÄÄLLÄ KYLVÄMÄSSÄ VALOA PIMEYTEEN

Magdaleenoja kanavoinut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
11.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme hyvin iloisia, että olette kanssamme tänään! Jelelle on sisaremme, ja hän sallii ääniemme ja viestimme tulla kauttaan teille. Kenties olette kuulleet meistä tai lähettiläästämme Magdalan tai Betanian Mariasta? Jota usein kutsutte vain Maria Magdaleenaksi?
 
Haluamme kertoa teille totuuden siitä, keitä olemme, miksi olemme täällä ja miten voitte yhdistyä meihin ja tehtävämme. Jos totuutemme resonoi sielussasi, jos se saa sydämesi hyppimään ja laulamaan, jos tunnet "kyllä", niin olemme hyvin iloisia siitä. Jos ei, jos se mitä jaamme, ei sovi sinulle, niin sekin on hyvä.
 
Monet teistä ovat heränneet siitä vääristymästä, minkä uskonnot ovat kertoneet Maria Magdaleenasta. Olette tunteneet ja nähneet Maria Magdaleenan suuruudessaan, pyhässä liitossaan kollegansa Jeshuan kanssa ja korkean papittaren asemassaan Isiksen ja jumalaisen Jumalataräidin "initiaattina". Olette nostaneet hänet jo patriarkaatin tuhkasta, joka poltti hänet pelostaan eikä voinut hyväksyä häntä tasavertaisena Jeshuan (Jeesuksen) kanssa. He eivät voineet kunnioittaa jumalaista äitiä koko elämän luojana ja jumalaista isää hänen kumppaninaan koko luomakunnan ylläpitämisessä.
 
Kuitenkin tämän totuuden kekäleet polttivat niiden sielutietoisuudessa, joiden oli tarkoitus muistaa ja ylläpitää se. Puhaltamalla heräämisen tuulta noihin kekäleisiin, Maria Magdaleena ja jumalainen feminiinisyys nousevat taas sydämestänne – halustanne ja tarpeestanne häntä kohtaan, resonanssistanne hänen kanssaan ja kapasiteetistanne tulla häneksi … jotta hän pystyy nousemaan ja vastaamaan noihin tarpeisiin, jotta te pystytte hyväksymään hänet taas itsenänne.
 
Tämän totuuden haluamme jakaa kanssanne nyt, jotta se laskeutuisi sydämeenne ja toivottavasti resonoisi sielussanne. Ei ole vain yhtä Magdaleenaa – meitä on monia, monia. Emme ole ruumiillistuneet vain yhteen sieluun ja ylösnousseeseen jumalaisen feminiinisyyden opettajaan – Magdaleena on tietoisuus. Se on "järjestys/sisarkunta" ja sukulinja. Magdaleena-tietoisuudessa on kyse valosiementen tuomisesta ihmiskunnan syvimpiin ja pimeimpiin haavapaikkoihin, jotta ne voivat parantua jälleen.
 
Totuus on, että on MONTA Magdaleenaa ja he ottavat monia muotoja … naispuolisia JA miespuolisia … uskonnollisia ja henkisiä … nuoria ja vanhoja. Voitte alkaa tunnistaa Magdaleenan tunnusvärähtelytaajuuden sielun aidossa ydinolemuksessa ja sydämen puhtaudessa. He palvelevat lisääntyvän sisäisen puhtauden paikasta, palvellen ja rakastaen kaikkia olentoja Gaialla ja universumissa. He saattavat käydä läpi oppitunteja, jotka liittyvät tähän palvelun puhdistamiseen – kuten olla lankeamatta uhrautumiseen ja olla antamatta toisille tyhjästä astiasta; oppia vastaanottamaan ja paljastamaan itsensä; oppia tasapainottamaan tarpeensa/puutteensa ihmisenä jumalaisen tietoisuusilmaisunsa kanssa.
 
Magdaleenat valitsevat usein vaikeimmat, synkimmät ja traumatisoivimmat kokemukset ja aikajanat. Tämä valinta tehdään, koska heidän luottamuksensa, rakkautensa ja omistautumisensa Jumalaan on hyvin voimakas ja heidän valonsa on hyvin kirkas. Näin ei ole karman ja sen vuoksi, että he ovat tehneet "pahoja asioita" muissa elämissä. Näin on, koska he voivat tuoda anteeksiantoa ja myötätuntoa niihin synkimpiin energioihin, jotka tuovat esiin suurta pelkoa toisissa, ja mikä tärkeintä, itselleen ja niille osilleen, jotka tarvitsevat sitä eniten.
 
He voivat olla lähettiläitä vaikeimmilla taistelukentillä, koska heidän halunsa rauhaan voittaa heidän tarpeensa taistella. He luottavat sielutasolla, että he palaavat lopulta taas jumalaisen ydinolemuksensa muistamiseen … vaikka se kestää hyvin monta elämää.
 
Jotkut Magdaleenat tekevät tämän olemalla parantajia, opettajia, tiennäyttäjiä, kirjoittajia. He kanavoivat sielunsa viisautta, jota on opittu monista elämistä saaden vihkimyksiä jumalaisen isän ja jumalaisen äidin tavoista. Jotkut Magdaleenat ovat mieluummin "kulissien takana" ja antavat rakkautta yksinkertaisilla, kuitenkin syvällisillä tavoilla, joita ei ehkä tunnisteta, mutta jotka ovat kuitenkin hyvin vaikuttavia. Kaikilla Magdaleenoilla on olemuksessaan siemen siitä, mitä elämä Gaialla voisi olla taas, kokemuksistaan Lemuriassa, Atlantiksella jne. Heidän tarpeekseen ja sieluimpulssikseen tulee kylvää näitä uuden Gaian mahdollisuussiemeniä verkkoon, jonka jotkut meistä Magdaleenoista loivat Jeshuan ristiinnaulitsemis- ja henkiinheräämiselämässä.
 
Jos luet tätä nyt, saatat tuntea sydämesi avautuvan resonoiden kanssamme ja alat muistaa nyt Magdaleena-sukulinjasi. Se tuntuu halulta ja kaipaukselta jälleenyhdistymiseen. Se tuntuu tarpeelta palata kotiin hyvin pitkän ja vaikean matkan jälkeen. Se tuntuu oivaltamiselta, että et ole koskaan ollut yksin, vaikka erittäin usein on tuntunut siltä. Se tuntuu muistamiselta, että kuulut erittäin rakastavaan ja tukevaan perheeseen, joka on aina ollut kanssasi.
 
Olemme täällä yhdistyäksemme jälleen kanssasi tässä nyt-hetkessä. Voit kutsua Äiti Mariaa, Maria Magdaleenaa, isoäiti Annaa, Jeshuaa … ketä tahansa meistä, johon tunnet vetoa sydämessäsi ja sielussasi. Jelelle ja Raphael tarjoavat myös siltoja luoksemme, kun he ovat nyt päässeet syvempään tietoisuuteen perinnöstään ja yhteydestään meihin.
 
Olet valinnut inkarnoitua tälle aikajanalle tärkeästä syystä. Nyt on aika kastella, hoitaa ja korjata satoa niistä kultaisen 5D-maan siemenistä, jotka kylvimme Jeshuan ja Magdaleenan elämässä. Sinulla on paljon tukea siirtyä tähän liittyvään tarkoitukseesi. Harmonisoidu tähän tukeen, päästä irti kaikesta, mikä häiritsee ja mitätöi sinua … ja korkeampi aikajanasi tulee sinulle Jumalalta. Valitse tämä korkeampi aikajana, ja se valitsee sinut!
 
Kiitos, että otit viestimme sydämeesi tässä nyt-hetkessä. Rakastamme teitä kaikkia! Kaipaamme teitä! Odotamme teitä!
 
Rakkautta,
Magdaleenat/Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >