HomeViestejäJelelle Awen15.1.2020 - Energiapäivitys - sisäisten vastakohtien parantaminen pimennys- ja 111-energioiden valaisemana

15.1.2020 - Energiapäivitys - sisäisten vastakohtien parantaminen pimennys- ja 111-energioiden valaisemana

ENERGIAPÄIVITYS – SISÄISTEN VASTAKOHTIEN PARANTAMINEN PIMENNYS- JA 111-ENERGIOIDEN VALAISEMANA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
15.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Millaista energiapyörrettä meillä onkaan ollut vuoden 2020 alkuviikot! Uusia aikajanamahdollisuuksia autuuteen, iloon, unelmien selkeytymiseen ja toteutumiseen. Ja samaan aikaan surua, suremista ja murehtimista, kun päästämme irti siitä, mistä täytyy, voidaksemme reagoida uuteen.
 
Meitä kehotetaan laajentamaan tunnekehokapasiteettiamme, jotta voimme ratsastaa näillä aalloilla ja kokea sekalaisia tunteita samanaikaisesti itsessämme. Surua ja innostusta. Katkeransuloisuutta. Toiveikkuutta ja pelokkuutta. Luottamusta ja epäluottamusta. Nämä voivat olla tarpeellisia sekavia tunnetiloja, kuitenkin ne voivat olla myös merkkejä vastakkaisuudesta osiesi välillä. Toinen osa tuntee pelkoa, kun taas toinen tuntee toiveikkuutta. Toinen tuntee kiintymystä suhteeseen ja sen traumaan, kun taas toiselle osallesi on aina vain selvempää, että tuon suhteen täytyy muuttua.
 
Nämä sisäiset vastakohtaisuudet ovat tulosta 3D-ehdollistumisesta, joka tarjoaa mustavalkoista ja "tämä vastaan tuo" -tapaa suhtautua elämään. Saatat tuntea nuo vastakkaisuudet, kun yhdistyt osiisi kummallakin puolella ja annat niiden tunnetodellisuuksien tuntua sydämessäsi. Voit sitten löytää "keskitien" näiden osiesi lähettiläänä, saattaen ne tasapainoon ja tasapainoisemmaksi yhdistelmäksi. Sisäiset vastakkaisuudet voivat olla tulosta myös alkuperäisestä eroamisestamme Jumaluudesta. Yhteensovittaminen tässä elämässä auttaa parantamaan tämän sieluhaavan.
 
Näitä sisäisiä vastakkaisuuksia (ja usein myös sisäisen maskuliinisuutemme ja sisäisen feminiinisyytemme välisiä) voimistivat täysikuun kuunpimennyskoodit, jotka sekoittuivat lauantaina huipentuneisiin 11-1-portaalin energioihin. Feminiiniset täysikuunpimennyksen energiat ja enemmän pyhän maskuliinisuuden 11-1-portaali toivat itkuisuutta, mielialavaihteluja, itkupuhdistusta, jännitettä ja sitten luottamusaaltoja, kun tapahtui tunnekehopuhdistuksia ja -päivityksiä. 11-1-koodit antoivat korkeamman aikajanan selkeyttä ja mahdollisuuksia sekä rohkeutta tehdä elämänvalintoja niitä kohti, kun taas kuunpimennysenergiat antoivat näiden valintojen tunnesulattelua.
 
Tämän jakson jälkeen on tunne, että on rauhoittumista, enemmän lepoa, sisäistä maadoittuneisuutta ja tunnenollaus. On tunne sisäisestä tilasta sulattaa enemmän täydestä sydämestä ne muutokset ja valintakohdat, joita tämä käytävä on ehkä valaissut sinulle.
 
Kwan Yinin jumalaiset äitienergiat antavat hiljaisuutta ja lempeyttä lumen ja talvikoodien kautta ja myötätuntoa vastaanottaa sisältä ja laajentua toisiin. Samaan aikaan on lisääntynyttä maastopalo-, tulivuori- ja maanjäristysaktiivisutta, kun Pimeä Äiti ja Äiti Maa tuovat jatkuvasti sisään puhdistavan ja jyrisevän alkemian katalyyttisiä taajuuksia.
 
Tänään on ennustettu ilmakehäämme tulevan myös monitahoisia aurinkotuulivirtauksia kahdesta tai kolmesta aukosta auringon pinnalla. Geomagneettimyrskyjä ei ole odotettavissa, mutta revontulia on aina aurinkotuulen saapuessa, spaceweather.comin mukaan. Aurinkotuulet voivat lisätä ja vahvistaa kokemiasi keho-oireita, mm. pökertyneisyys, häiriintynyt uni, ruuansulatushäiriöt, vilustumis- ja flunssaoireet jne.
 
Kaikki nämä energiat antavat meille tilaisuuden löytää kotimme sisältä ja lisää luottamusta elämänvirtaan, joka hyväksytään jumalaisella antautumisella. Voimme ratsastaa vastakkaisten tunteiden aalloilla ja tuoda rakkauden kaikkiin osiimme, kun tunnemme niitä. Voimme yhdistyä suurempaan sielukontekstiin siinä, miksi koemme elämää niin, kuin koemme. Voimme luottaa kasvuun, jota se tuo meille, kun siirrymme pyhään ihmisyyteemme.
 
Tässä on linkki kaikkiin neljään videooni, jotka olen julkaissut "Deepen 2020" -sarjassani. Nämä videot on tehty vastauksena ajankohtaisiin energioihin, joita navigoimme, ja ne antavat sillan yhdistyä tunnekehoosi, sieluusi ja siihen jumalaiseen tukeen, jota on aina saatavilla.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >