HomeViestejäJelelle Awen3.1.2020 - Energiapäivitys - kuolema-uudestisyntymä -käytävä 2019 avautuu uuteen aamunkoittoon 2020

3.1.2020 - Energiapäivitys - kuolema-uudestisyntymä -käytävä 2019 avautuu uuteen aamunkoittoon 2020

ENERGIAPÄIVITYS – KUOLEMA-UUDESTISTYNTYMÄ -KÄYTÄVÄ 2019 AVAUTUU UUTEEN AAMUNKOITTOON 2020

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
3.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuolema ja uudestisyntymä. Annat lähteä pois voidaksesi päästää sisään. Päästät irti vanhasta kokeaksesi uutta ja tullaksesi uudeksi. Nämä olivat energioita, joita olemme ottaneet sisään 11-11-portaalista saakka – ja kun vuonna 2012 alkanut seitsemän vuoden alkuheräämisjakso tulee monilla sieluilla päätökseen … kuten myös vuosikymmen. Tämä aikajaksojen päättymiskäytävä kutsui meitä tuntemaan myös sen, mikä täytyi saattaa loppuun omassa elämässämme, erityisesti henkilökohtaisissa suhteissa.
 
Ilmassa tuntui olevan "tuhkaa", eroja, julistuksia, katkeamisia, romahtamisia, huipentuvia konflikteja, vaikeita tilanteita jne., kun vuosi 2019 päättyi. Tätä korosti oleminen sosiaalisissa tilanteissa, jotka eivät ole "tavallista elämää", sekä kollektiivinen 3D-paine vastuusta, velvollisuudesta ja mukautumisesta toisten odotuksiin, oman sydämensä seuraamisen sijasta.
 
Vanha maaperä, aiemmat sopimukset ja "saavutettujen etujen säilyttäminen" suhteissa ovat purkautuneet ja tulleet loppuunsa … palveltuaan tarkoituksensa siinä, mitä näissä suhteissa olevat sielut aiemmin tarvitsivat. Tunne syyn/aiheen loppumisesta korostuu, jotta voi puolustautua, asettaa rajoja, tehdä valintoja ja sanoa "ei" tarvittaessa. Käyttäytymismallit, erityisesti kaikenlainen tyytyminen ja kutistuminen toisten kanssa, paljastuvat, joskus tuskallisesti, kuitenkin myös tarpeellisesti.
 
On jo vuoden 2020 kolmas päivä, ja tuntuu tosiaan siltä, että olemme pääsemässä jo tästä voimakkaasta paineistus- ja kuolema-uudestisyntymäkäytävästä ulos. "Toinen puoli" ei ole täysin vapaa ahdistuksesta, sattumisesta, kasvusta ja välttämättömästä pimeyden tai varjon tuntemisesta. On kuitenkin tunne, että tämä "uuden vuosikymmenen uusi aamunkoitto" pitää suurempaa tilaa.
 
On mahdollisesti parempi yhteys suurempaan kuvaan tarkoituksestasi sieluna olla täällä tällä hetkellä. On parempi yhteys korkeamman itsen selkeyteen ja visioihin. Viestien saaminen uni- ja meditatiivisessa tilassa syvenee. Tästä tulee enemmän ja enemmän elämäsi polttoainetta, ja se antaa joka hetkeen enemmän tarkoituksen- ja merkityksentunnetta.
 
Uusi aamunkoitto antaa äärettömiä mahdollisuuksia kokea sisäinen rakkautesi kaikkia osiasi kohtaan … ja myös toisten kanssa suhteissa. Uusi aamunkoitto antaa toivonmajakan niille osillesi, jotka tarvitsevat valoa taivaalleen. Se on vaikeuksien "toinen puoli", jolloin löydät, miksi olet puolustautunut jossain … kokien enemmän rakkautta sekä itsesi rakkautena.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >