HomeViestejäJelelle Awen6.12.2019 - Energiapäivitys - voimakas viiden päivän planetaarinen aalto

6.12.2019 - Energiapäivitys - voimakas viiden päivän planetaarinen aalto

ENERGIAPÄIVITYS – VOIMAKAS VIIDEN PÄIVÄN PLANEETAARINEN AALTO

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
6.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden ja vuosikymmenen lopun energiat voimistuvat, kun siirrymme lähemmäs 12-12-portaalia, talvipäivänseisausta ja tulevaa auringonpimennystä 26.12. Schumann/Gaia-resonanssi on ollut suhteellisen hiljaa viime aikoina ja aurinkotuulten vauhti on ollut normaali eikä ole ollut geomagneettimyrskyjä, vaikka joitain on ennustettu tulevan 8.12. tai 9.12.
 
Tunsin kuitenkin, että jotain oli tekeillä kosmisissa energioissa, ja sain selville, että hiljattain kulki läpi viiden päivän planetaarinen aalto ja sai aikaan valaisevia yöpilviä Uudessa Seelannissa. Valaisevat yöpilvet ovat hattaramaisia muodostelmia Gaian yläilmakehässä. Ne koostuvat jääkiteistä ja näkyvät vain astronomisen hämärän aikana.
 
"Planetaariset aallot ovat valtavia lämpötila- ja paineväreitä, jotka muodostuvat Maan ilmakehässä reaktiona Coriolis-ilmiöön. Tässä tapauksessa 5-päiväinen planetaarinen aalto vahvistaa valaisevia yöpilviä Etelänapamantereen yllä ja saa ne pyörimään ulospäin leveysasteille, jolla niitä harvoin näkyy" Spaceweather.comin mukaan. Täällä on lisää näistä aalloista.
 
Planetaarinen aalto tuntuu intuitiivisella tasolla minusta reaktiolta voimakkaaseen valoon, jota on virrannut Gaian ilmakehään Suuresta kosmisesta auringosta tukemaan sen ja meidän ylösnousemusta, kun siirrymme uudelle vuosikymmenelle ja korkeammalle aikajanalle. Olemme saaneet suuria määriä kosmisia aaltoja aktivoimaan DNA:ta, vaikka auringonpurkaukset/leimahdukset ovat olleet vähäisiä ajankohtaisen aurinkominimivaiheen aikana.
 
Planetaarinen aalto tuntuu siltä, kuin Gaia tärisisi ja liikuttaisi energiaa ilmakehänsä läpi ja sen ympäri. Samanlaista, miltä kundaliinienergia tuntuu, kun se liikkuu ylös ja alas selkärankaa. Tämän tärinän myötä meillä on myös tilaisuus vastaanottaa tätä energiaa aurakenttäämme ja kaikkiin chakroihin ja saada kosmisten ja galaktisten tietoisuusenergioiden vahvistusta.
 
Saatat tuntea tämän planetaarisen aallon vaikutukset kehossasi, kuten myös muiden energioiden joita liikkuu läpi nyt, kun päätämme tätä vuotta ja vuosikymmentä. Pökerryksissä oleminen, huimaus ja keskittymisvaikeus ovat joitain niistä, myös katkonainen uni sekä pää-, niska- ja hartiakipu.
 
Tein tämän meditaation auttamaan koodien tuomisessa jokaiseen chakraan (myös ylösnousemuschakroihin) ja kehoon, ja se voi auttaa kehon ylösnousemusoireissa. Kuvasin artikkelissa 5.12.2019 myös 3D-energioden suurta loppuhuipennusta, jota saatat kokea nyt - aikajanojen purkautumisen, elämänmuutosten ja suhteiden loppuunsaattamisen rinnalla.
 
Paljon rakkautta teille, kun menemme näiden valoaaltojen läpi ja sallimme niiden saattaa meidät ylösnousemuksemme ja heräämisemme seuraavaan vaiheeseen!
 
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >