HomeViestejäJelelle Awen5.12.2019 - Energiapäivitys - 3D-energioiden suuri loppuhuipennus

5.12.2019 - Energiapäivitys - 3D-energioiden suuri loppuhuipennus

ENERGIAPÄIVITYS – 3D-ENERGIOIDEN SUURI LOPPUHUIPENNUS

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
5.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä vuoden ja vuosikymmenen sekä sen tärkeän seitsemän vuoden syklin loppuminen, joka alkoi 2012, antaa huomattavan merkin kaikille meille. Hyvin monet heräsivät alkutasolla ja sitten syvemmillä tasoilla näiden kuluneiden kymmenen vuoden aikana. Tämä vuosikymmen on herättänyt meidät 3D-todellisuuteen – olemme alkaneet todella ymmärtää sitä ja tuntea sen ulkopuolisessa todellisuudessa ja ruumiillistuneena sisälle 3D-itsemme osiin.
 
Olemme tulleet läheiseksi 3D-selviytymistaajuuksien kanssa, joissa on kyse soveliaasta käyttäytymisestä, joukkoon sopimisesta, työn tekemisestä elääkseen, velvollisuuksista ja sitoumuksesta suhteissa, kulissien ylläpitämisestä, omakuvan ylläpitämisestä aineellisien saavutusten avulla, tunteiden lääkitsemisestä ja ohittamisesta, varautuneisuudesta, puolustautumisesta jne. Ja kaiken sen alta olemme löytäneet valtavaa, tuntematta jätettyä pelkoa, joka virtaa kuin joki sen 3D-matriisin alla, johon me kaikki olemme syntyneet ja johon meidät on kasvatettu.
 
Tämän vuosikymmenen viimeisen kuukauden energioissa on "suuren loppuhuipennuksen" tunnetta noiden 3D-taajuuksien ilmaisemisessa. Saatat tuntea sen terävästi tällä hetkellä siellä, missä näitä 3D-energioita elää sisälläsi ja missä niitä ilmenee suhteissa. Korkeampi itsesi näyttää sinulle, missä pelko elää edelleen elämässäsi, missä on pelkoon perustuvia kiinnikkeitä ja missä pelko on hallitsevampaa kuin rakkaus.
 
Tämä näyttäminen voi olla intensiivistä, kun suhteita päättyy, maantieteellinen paikka muuttuu, työpaikkoja loppuu, aikajanoja purkautuu … joskus yhtäkkiä kiihkeänä kriisihetkenä ja joskus vähitellen ja hiljaa ajan kuluessa. Tässä paljastumisessa on tunne huipentumisesta. Jotkut ovat kutsuneet sitä "huippupeloksi". Tämä kokemus voi tuntua toisinaan sietämättömältä ja ylivoimaiselta. Se voi tuoda esiin toivottomuutta ja epätoivoa siitä, ettei mikään todellisuudessa muutu. Se voi tuoda esiin ahdistusta ja myös paniikkikohtauksia, kun epäluottamusta (rakkauden pelkoa) kehotetaan muuttumaan luottamukseksi ja antautumiseksi.
 
Suru ja masennus pitävät hautajaisia kunnioittamaan sitä ja päästämään irti siitä, mitä on koettu 3D-tietoisuudessa ja mitä siihen on panostettu tämän vuosikymmenen aikana. Versiosi jotka ovat olleet näillä 3D-aikajanoilla, valmistautuvat päästämään irti, kuolemaan, ylösnousemaan ja integroitumaan ydinolemuksesi lisääntyvään aitoon ilmaisemiseen. Suremiselle tehdään tilaa, jotta mitään ei ohiteta, koska tämä sallisi lisää epäluottamusta ja suojakerroksia muodostua sydämeesi.
 
Muurit haluavat todellisuudessa hajota rakkaudesta, kun siirrymme vuoteen 2020. Näiden muurien paljastuminen on vaihe, jossa saatat olla nyt. Voit tulla tietoiseksi sisäisestä suojelijastasi, maskuliinienergiasta, joka on rakentanut nämä muurit, jotka suojelevat sydäntäsi ja pitävät nuoremmat osasi ja feminiiniolemuksesi "turvassa". Suojelijoita ja portinvartijoita (suojelijoita sielutasolla) kehotetaan siirtymään vartioinnista opastamiseen ja pudottamaan puolustusaseensa tullakseen rakkauden lähettiläiksi. Ensin tapahtuu niiden paljastaminen, näkeminen ja näkyminen. Sitten tulee näiden suojelijoiden rakastaminen ja sen ymmärtäminen, että niitä tarvittiin täällä ja ne ovat olleet ehdottomasti välttämättömiä selviytymisessä. Tässä on ohjattu meditaatio sisäiseen suojelijaasi yhdistymiseen.
 
2020 kutsuu meitä siirtymään selviytymisestä kukoistamiseen kollektiivina ja yksilöinä. Pelkohöyryissä selviytymisen suuri loppuhuipennus on nyt sitä energiaa, joka kulkee läpi.
 
Voimme kunnioittaa, mitä 3D tarjosi meille kokemuksina, ja kaikkea sitä, mitä olemme oppineet ja miten paljon olemme kasvaneet. Voimme antaa sen tulla valmiiksi ja jatkaa siirtymistä johonkin sen yläpuolella. Voimme kokea lisääntyvässä määrin elämän ja itsemme rakkautena ja antaa sitä majakkana kaikille niille, jotka voivat nyt vastaanottaa sen. Voimme yhdistyä suurempaan kuvaan, jotta tulee helpommaksi kokea ajankohtaiset vaikeudet ja paljastukset. Voimme luottaa, että kaikki nämä ovat välttämättömiä paljastuksia ja loppuunsaattamisia, jotka siirtävät meitä enemmän ja enemmän itsemme ruumiillistamiseen äärettömänä rakkautena pyhässä ihmismuodossa!
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >