HomeViestejäJelelle Awen21.11.2019 - Energiapäivitys - kovat aurinkotuulet kutsuvat hengittämään ja lepäämään

21.11.2019 - Energiapäivitys - kovat aurinkotuulet kutsuvat hengittämään ja lepäämään

ENERGIAPÄIVITYS – KOVAT AURINKOTUULET KUTSUVAT HENGITTÄMÄÄN JA LEPÄÄMÄÄN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
21.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä on toinen päivä, jolloin Gaia on kovien aurinkotuulten kohteena, lähes 550 km/s tällä hetkellä. "Maa on astumassa aurinkotuulivirtaukseen, joka tulee rönsyilevästä aukosta auringon ilmakehässä. Ensimmäinen kontakti tähän kaasumaiseen aineeseen 20.11. aiheutti revontulipurkauksen Skandinavian ylle. NOAA:n ennustajat sanovat, että 21.11. on mahdollisuus G1-luokan geomagneettimyrskyihin, kun Maa siirtyy syvemmälle tähän virtaukseen. Jos tällainen myrsky toteutuu, revontulia saattaa ilmentyä USA:n pohjoisosavaltioissa, kuten Michigan ja Minnesota", kirjoittaa spaceweather.com.
 
Kuten tavallista kovien tuulien aikana, saatat tuntea selkeiden aistimusten lisääntyvän, erityisesti kolmannessa silmässä, selvänäköisyydessä ja visualisointikyvyissä, mihin voi liittyä päänsärkyä tai huimausta. Itse tunnen usein, että nämä tuulet aktivoivat erityisesti käpylisäkettä. Joskus on myös väsymystä koko kehossa, kun solut vastaanottavat lisääntynyttä geomagnetismia ja sopeutuvat siihen, etsien vakautta ja tasapainoa. Myös huonounisuus voi olla yleistä, tuntien sekä virittyneisyyttä/pingottuneisuutta että väsymystä.
 
Prosessointi- ja parannusliikkeet ovat menneet syvälle viime aikoina, ennen 11-11-portaalia ja sen jälkeen. Saatat tuntea vetoa nyt kevyempään toimintaan, juhlimiseen ja aikaan yhdistyä Gaiaan ja auringonvaloon niin, kuin mahdollista. Raikkaan ilman saaminen jollain tavalla auttaa sulattamaan ja hengittämään. Ajan ottaminen hengittämiseen ja hyvyyden/ilon päästämiseen sisään voi olla yhtä tärkeää, kuin syvien sukellusten tekeminen … tekemään niiden integroinnista mahdollisempaa.
 

 
Markus Varik otti Tromsøssä, Norjassa tämän kuvan, joka näyttää kuin perhosen muotoiselta revontulelta. Muistus siitä, että olemme ilmestymässä esiin kotelostamme kollektiivina, lähdössä lentoon ja tulossa galaktiseksi, jumalaiseksi itseksemme ihmismuodossa!
 
Paljon rakkautta teille, kun tunnemme ja koemme viimeisintä aaltoa näitä pyhän maskuliinisuuden aktivointeja, parantamaan aiemmat matriisiin ankkuroituneet haavoittuneet energiat.
 
Jelelle Awen
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >