HomeViestejäJelelle Awen3.10.2019 - Energiapäivitys - tähtisiemenaktivointeja siirtyessämme 10-10-porttiin

3.10.2019 - Energiapäivitys - tähtisiemenaktivointeja siirtyessämme 10-10-porttiin

ENERGIAPÄIVITYS – TÄHTISIEMENAKTIVOINTEJA SIIRTYESSÄMME 10-10-PORTTIIN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
3.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tähtisiemenaktivointeja ja päivityksiä tapahtuu reaktiona näihin lisääntyviin energia-aaltoihin, joita olemme kokeneet erityisesti syyskuussa ja jatkuen nyt lokakuussa. Meillä oli syyskuussa voimakkaita aurinkomyrskyjä, mikä voi lisätä polariteettia Gaian ilmankehässä ja myös omaamme … sallien meidän nähdä, tuntea ja parantaa se polarisoituminen, jota on ollut 3D-todellisuudessa verrattuna niihin huokoisempiin taajuuksiin, joihin sielumme on tottunut tähtisiemenenä. Aikaväli 10.10.–11.11. avaa portin/portaalin myös näihin galaktisiin taajuuksiin.
 
Viimeaikaiset päivitykset ovat olleet yhdistyneitä ylempiin tai ylösnousemuschakroihimme, erityisesti tähtiportti tai henkilökohtainen aurinko (kuten kutsun sitä), sielutähti ja kausaalichakra (pään takana). Nämä ovat chakroja, joita harvemmat sielut tuntevat seitsemän päächakran lisäksi. Nämä chakrat ovat kuin energiapuumme oksia, seitsemän päächakran muodostaessa rungon ja juurichakrajärjestelmän ulottuessa alas Gaiaan.
 
Tämä päivitys aiheuttaa pää- ja niskakipua, kun kausaalichakra (jossa matelija-aivojuuremme hajoaa päivittyäkseen galaktiseksi/pyhäksi ihmisaivoksemme). Nämä ovat samanlaisia uinuvia DNA-säikeitä, jotka heräävät nyt ja tulevat tietoisuuteemme. Yhdistyminen näihin tietoisesti, puhdistaen ja aktivoiden ne, sallii pääsyn valokieliin, kanssakäymisen tähtiperheensä kanssa ja mikä tärkeintä, tähtisiemenen hylkäämishaavan parantumisen, jotta voidaan vastaanottaa tähtiperheensä tukevia lahjoja. Yhdistyminen näihin sallii verhon nousta, jotta voi muistaa galaktisen luontonsa. Tässä on meditointi, jonka tein näiden chakrapyörteiden aktivoimiseen.
 
Tunnen, että me olemme kaikki tähtisiemeniä ihmisinä täällä Gaialla … DNA:mme on galaktinen geenikeitto monista roduista monilta planeetoilta miljoonien vuosien ajalta. Tämän paljastuminen valtavirralle on osa (maan ulkopuolisen elämän) paljastusta sitten, kun se tuntuu turvalliselta kollektiivisen reaktion kannalta. Olemme kaikki tällä tavalla hybridejä – joillakin meistä on toisia selvemmin tähtiolento-DNA/geenit. Meidät joilla on enemmän tähtiolento-DNA:ta, herätetään "varhain" johtamaan tietä ja auttamaan muita sopeutumisessa galaktiseen heräämiseen, jonka täytyy tapahtua ylösnousemusprosessin tärkeänä aspektina.
 
Olen työskennellyt paljon tähtisiemenlapsiaspektin kanssa itsessänii ja sessioissa viimeisen vuoden kuluessa. Se on 3D-pohjaisemman sisäisen lapsen huokoisempi ilmaisumuoto. Olen tunnistanut tämän osan tuntevan, että tähtiperhe on hylännyt sen eikä se kuulu tänne Gaialle ja syntymäperheeseensä. Se kamppailee hyvin usein koulussa toisten joukkoon sopimisen kanssa eikä pidä 3D-koulujärjestelmän rajoituksista. Se voi vetää puoleensa kiusaamista 3D-pohjaisemmilta lapsilta hylkäämishaavansa heijastuksena, mikä vain vahvistaa tänne kuulumattomuudentunteita.
 
Tähtisiemenlapsiaspekti voi olla minkä tahansa ikäinen, hyvin pienestä vanhempaan. Niiden tähtiolentovierailujen määrä joihin ilmoittauduit (erityisesti lapsena ja jos olet galaktinen lähettiläs), voi joskus lisätä traumoja ja kauhua, jota sisäisellä lapsella liittyy tähtiperheyhteyteen.
 
Jos sinulla on ollut selittämätöntä pimeänpelkoa, täysimittaisia paniikkikohtauksia tai kovaa ahdistusta jne. elämässäsi, tämä liittyy luultavimmin lapsuuden vierailukokemuksiin, joita et osannut sulattaa jälkikäteen. Yhdistyminen tähtisiemenlapsiaspektiisi voi auttaa sitä sulattamaan nämä traumat (erityisesti hylkääminen) ja transformoimaan valtavasti paniikkia ja ahdistusta luottamukseksi sekä masennusta ja jopa itsemurha-ajatuksia/tunteita luovaksi virraksi/sieluilmaisuksi ja aidoksi iloksi olemisesta elossa. Tähtisiemenlapsesi tunteminen ja parantaminen voi myös aktivoida sen kristallilapsitaajuuden, joka ohjaa ja antaa energiaa merkaballesi tai valokehokulkuneuvollesi.
 
Veto ja työntö tähtiperheesi tapaamiseen on luultavimmin lisääntynyt viime aikoina, kuten on tarkoitus. He kohtaavat sinut "keskellä" sillä tavalla, johon pystyvät – ilmestyminen eläinoppaina ja enkeleinä on yleinen tapa. He vierailevat luonasi useimmiten unissa ja meditaatiotilassa, koska ei ole enää todellista tarvetta vierailla fyysisyydessä, kun Gaian taajuus nousee. Useimmat heistä värähtelevät joka tapauksessa liian korkealla ilmestyäkseen tiheyteemme täällä fyysisyydessä.
 
Tarvitsemme kovasti tähtiperheidemme tukea, kun siirrymme eteenpäin ylösnousemusprosessissa. He antavat suuremman kuvan meille, jumalaisen rakkauden luottamus- ja antautumistaajuuksia ja yhdistävät meidät juuriimme ja kotiinpaluutunteeseen. He voivat yhdistyä kanssamme ja antaa meille makupaloja ykseystietoisuudesta. He auttavat meitä myös olemaan enemmän ruumiillistuneena täällä, kun hyväksymme moniulotteisen tietoisuutemme kaikki aspektit, torjumatta mitään niistä! Tässä on ohjattu meditaatio yhdistyä tähtisiemeneesi.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >