HomeViestejäJelelle Awen27.9.2019 - Energiapäivitys - syyskuun voimakkaat koodit valmiina päästettäväksi sisään

27.9.2019 - Energiapäivitys - syyskuun voimakkaat koodit valmiina päästettäväksi sisään

ENERGIAPÄIVITYS – SYYSKUUN VOIMAKKAAT KOODIT VALMIINA PÄÄSTETTÄVÄKSI SISÄÄN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun tämä voimakkaiden energioiden syyskuu päättyy, saattaa olla paljon sulatettavaa ja integroitavaa fyysiseen, tunne-, mentaali-, henki- ja energiakehoon. 9-9-9-porttiportaali antoi suuremman pääsyn 4D-matriisiin ja karmaparannukseen nostamalla kollektiivisia ja henkilökohtaisia verhoja. Meillä oli myös palindromikoodeja (sama eteen- ja taaksepäin) yli viikon, sadonkorjuutäysikuu perjantaina 13.9., kollektiivinen paljastus tai sulattelu 11.9. ja päiväntasausportti.
 
Syyskuu on aina voimakas geomagneettikuukausi, koska Gaian magneettikenttä halkeilee päiväntasauksen aikana ja sallii aurinkotuulien virrata säröjen läpi … mikä johtaa todella kauniisiin revontulikoodeihin. Tänään 27.9. olemme uuden G1–G2 -luokan geomagneettimyrskyn alussa, aurinkotuulen puhaltaessa jo yli 500 km/s. Kuten aina geomagneettimyrskyjen myötä, nukkuminen saattaa häiriintyä, näkyjä ja selkeyttä tulla läpi, olla kevyttä päänsärkyä jne. Maadoittuminen luonnossa ja meditatiivisessa tilassa voi auttaa tämän korkean geomagnetismin navigoimisessa, kuten myös ääniparannus.
 
Meillä oli viime viikolla myös Gaia- tai Schumannin resonanssissa piikki, joka meni 99 hertsiin useita tunteja ja vaihtelua ylöspäin on ollut pieninä jaksoina siitä lähtien. Voit lukea kaikki syyskuun energiapäivitykseni täältä.
 
Tehtyäni kauko/virtuaalityöt, pääasiassa naisten kanssa viimeiset kolme vuotta, oli uskomatonta saada tilaisuus tehdä tunne/fyysistä/energiatyötä joidenkin heidän kanssaan päiväntasauskokoontumisessamme. Pystyin fyysisesti seisomaan heidän aurakentässään, chakrapyörteissään ja todella näkemään/tuntemaan, mitä heillä tapahtui näihin ylösnousemusenergioihin ja siihen syvään sielu/tunnetyöhön liittyen, jota olemme tehneet yhdessä SoulFullHeart-prosessissa. Neuvottelin suojelijoiden/portinvartijoiden kanssa, joihin olin tutustunut sessioissa, että he tekevät yhteistyötä siinä, mitä nyt tarvittiin sulattamiseen energia/fyysisellä tasolla. Vaikka hyvin paljon voi liikuttaa virtuaalisesti (koska olemmehan energiaa), mikään ei aivan vastaa fyysistä läheisyyttä eksponentiaalisen parannuksen antamisessa.
 
Huomasin energiatyössäni heidän kanssaan, että koodeja leijui heidän kruunuchakrapyörteessään, joka ulottui pitkälle päälaen yli sisältämään henkilökohtaisen aurinkochakran (noin 60 cm pään yläpuolella), sielutähtichakran (noin 30 cm) ja kausaalichakran (pään takana). Nämä koodit odottivat lataamista ja sisäänpäästämistä, hyvin usein selvittämään tukoksia ja sairauksia/vaivoja fyysisessä kehossa. Ne olivat siinä myös tukemassa jatkuvaa myrkynpoistoa ja valokehon aktivointia. Heidän tähtiperheensä tai oppaansa opastivat minua tuomaan koodit "sisään" heidän päälakeensa integroitavaksi, tekemällä pyyhkivää liikettä heidän kruunuchakrapyörteensä läpi, keräämällä ne yhteen ja antamalla ne takaisin heille.
 
On hyvin henkilökohtaista, mitä koodeja tarvitset nyt eniten. Niitä ilmestyy muotoina, sanoina, väreinä ja kuvina, jotka toimivat parhaiten sinulle ja DNA-, solu- ja energiajärjestelmällesi. Joillakin ihmisillä koodeja leijuu kentässä pyhän geometrian muotoina. Toisilla ne näyttävät numerokoodivirroilta, kuin Matrix-elokuvassa. Sen tunnistaminen, mitä koodisi ovat ja mitkä ovat valmiina tuotavaksi sisään (suojelijasi/portinvartijasi ja tähtiperheesi avustuksella), voi olla hyvin hyödyllistä korkeamman aikajanasi aktivoinnissa ja korkeamman itsesi ruumiillistamisessa.
 
Tunteeni on, että kahtena viime kuukautena annettiin paljon koodeja …voimakkaan geomagnetismin, syyskuun portaalien sekä elokuun Leijonaportin aikana. Nämä koodit tuntuivat antavan päivityksiä, jotka liittyvät pyhän feminiinisyytemme ja pyhän maskuliinisuutemme syvempään ruumiillistamiseen (ja niiden haavoittuneiden ilmaisumuotojen parantamiseen), galaktisen DNA:mme aktiovoimiseen ja tähtisiemenlapsemme parantamiseen sekä selkeyteen, näkyihin ja kokemuksiin korkeamman aikajanan itsestämme ja elämästämme.
 
Tässä on ohjattu meditaatio auttamaan ulottuvillasi olevien koodien tuomisessa. Teen pian myös uuden meditaation nimenomaan tätä tarkoitusta varten.
 
Kun siirrymme lokakuuhun, voimme sallia syyskuussa annettujen koodien valaista meidät sekä informoida ja tukea meitä. Voimme tuoda tietoisemmin tajuntaamme kaikki ne tukijärjestelmät, jotka ovat käytettävissämme … fyysisissä tilanpitäjissä, sieluperheessä, sielukumppaneissa sekä eetteriyhteyksissä metasieluaspekteihin, oppaisiin, tähtiperheeseen ja jumalaan. Kun meistä tulee aina vain tietoisempi siitä, mitä meille annetaan, voimme todella päästää sisään sen tilaisuuden tulla jumalaksi ihmiskehossamme, joka on ulottuvillamme tässä nyt-hetkessä.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >