HomeViestejäJelelle Awen24.7.2019 - Heinäkuun viljaympyräpäivitys - silta galaktiseen uuteen vuoteen ja Leijonaporttiin

24.7.2019 - Heinäkuun viljaympyräpäivitys - silta galaktiseen uuteen vuoteen ja Leijonaporttiin

HEINÄKUUN VILJAYMPYRÄPÄIVITYS – SILTA GALAKTISEEN UUTEEN VUOTEEN JA LEIJONAPORTTIIN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
24.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

 
Valokuva on ympyrästä, joka raportoitiin 23.7.2019 osoitteessa Pepperbox Hill, Windwhistle Lane, Nr West Grimstead, Wiltsihire. Kuva Nick Bull Copyright 2019.
 
Heinäkuun viljaympyräpäivitys: tänä erittäin vilkkaana kesäkautena 2019 meille on annettu 35 viljaympyrää. Voit nähdä ne kaikki cropcircleconnector.comista, jossa auliisti jaetaan ne kaikki. Olen käynyt katsomassa ne, kun niitä on annettu meille, ja tuntenut ja vastaanottanut syvempiä merkityksiä. Joitain on antanut Mu-tähtiperheemme ja joitain ihmiset. Olen päättänyt jakaa kuvan 11 viljaympyrästä, jotka annettiin heinäkuussa, kun se on niin voimakkaasti aktivoiva kuukausi meille. Voit nähdä ne täältä Facebookistani.
 
Heinäkuu on tuonut meille jo kaksi pimennystä ja huomenna on galaktisen kalenterin mukaan "ajan ulkopuolinen päivä" ja 26.7. alkaa galaktinen uusi vuosi. Kaikki tämä valmistelee meitä Leijonaporttiin 8.8., jolloin Lyyran/Siriuksen energiat ovat hyvin voimakkaita. Leijonaporttikäytävä avautuu huomenna, ja se antaa seuraavan tason 5D-kokemuksia ja aktivointeja sekä yhteyden siriuslaisiin aspekteihisi. Mielenkiintoista myös, että Leijonakuningas-elokuva tulee ulos tänä aikana!
 
Kun katselet näitä kuvia, tunne, mitä ne antavat sinulle tässä hetkessä seuraavista askelista erityisesti ylösnousemuksessasi ja galaktisessa heräämisessäsi. Tuntuuko tähtiperhe edelleen jotakin kaukaiselta tai epäselvemmältä sinulle? Muistatko ja parannatko tämän elämän kokemuksiasi vierailuista/sieppauksista tähtiperheesi ja muiden luo? Värähteleekö tähtisiemenlapsesi edelleen pelkotaajuudessa ja se on tukahdutettu ja enimmäkseen sisäisen 3D-lapsen muodossa? Mikä tärkeintä, koetko tunnetason syvää tukea, jota tulee tähtiperheyhteydestä ja galaktisista DNA-aktivoinneista?
 
Olen huomannut sessioissa ihmisten kanssa, että voi olla syvää kaipausta ja ikävää tuntea tätä galaktista tukea. Kuitenkin sen voi usein estää/peittää tunnollinen ja valpas sisäinen suojelija/portinvartija, joka ei tunne, että olet valmis muistamaan ja avaamaan pääsyn tähän. Tavallisesti tämä liittyy siihen, että sisäisellä lapsella on sulattamatonta pelkoa ja kauhua tämän elämän galaktisista kokemuksista (jotka on tavallisesti piilotettu paksun verhon taakse). Tätä verhoa on vahvistanut myös 3D-ehdollistaminen, joka kieltää galaktisten olentojen ja Maan sisäosan olentojen olemassaolon.
 
Voidaan luoda silta näiden kokemusten muistamiseen ja parantamiseen, mikä johtaa tähtisiemenlapsen aktivointiin, kun sisäinen lapsesi pystyy irrottautumaan haavoittavista 3D-lapsuuskokemuksista. Hyvin usein tähtiperheet vain odottavat jälleenyhdistymistä ja jättävät monia vinkkejä ja aktivointeja, joita voit seurata ja päästää sisään. Saatat olla yhteydessä heihin nytkin – sinua ei ole vielä vain pantu yhdistelemään asioita tai näkemään, miten se liittyy sinuun ja sielusi matkaan/tarkoitukseen täällä. Jälleenyhdistyminen tähtiperheen kanssa voi olla hyvin voimallista, tunteellista ja oleellista pyhän ihmisyytesi jatkuvalle ruumiillistamiselle tänne ja 5D-kokemuksille nyt-hetkessä.
 
Viljaympyrät ovat aktivointeja, kun katselet niitä ja annat niiden "työstää itseäsi" ja paljastaa, mikä täytyy tuntea/nähdä jne. Tähtiperheesi puhuu niiden kautta … Mitä tunnet ja kuulet?
 
Tässä on ohjattu meditaatio tähtiperheesi tapaamiseen.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >