HomeViestejäJelelle Awen7.7.2019 - Energiapäivitys - isoja Gaia/Schumann-piikkejä, maanjäristysten yhteys Lemurian romahtamiseen ja 7-7 koodeja

7.7.2019 - Energiapäivitys - isoja Gaia/Schumann-piikkejä, maanjäristysten yhteys Lemurian romahtamiseen ja 7-7 koodeja


ENERGIAPÄIVITYS – ISOJA GAIA/SCHUMANN-PIIKKEJÄ, MAANJÄRISTYSTEN YHTEYS LEMURIAN ROMAHTAMISEEN JA 7-7-KOODEJA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
7.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Iso piikki Schumann/Gaia-resonanssissa tänään … se ulottui 110 hertsiin saakka noin neljä tuntia sitten! Vau! Kohonnut taajuus jatkuu edelleen tällä hetkellä … ja on 7-7, joten voimakkaita koodeja/energioita tulee myös.
 
sra (1)
 
Viimeiset kolme päivää ovat olleet korkeampia Gaia/Schumann-taajuuksia, jotka olet saattanut tuntea kehossasi. Minulla oli eilen tiukkuutta ja vähän kipua päässä ja hartioissa. Olen menossa "seuraavalle tasolle" joogaharjoituksessani, joten osa oli sitä, mutten myöskään ollut yllättynyt, että Gaia-resonanssi oli koholla, kun olen kokenut sen tällä tavalla ennenkin. Keho ikään kuin reagoi myös Gaian muutoksiin … ja elää niitä joka solussa ja lihaksessa.
 
Tunnen, että on korrelaatio Gaia-piikkien ja äskettäisten maanjäristysten välillä Kaliforniassa ja täällä Vancouverinsaarella. Paljon energiaa vapautuu, kun nämä siirroslinjat muuttuvat. Trista, sisareni/oppaani Maan sisäosan Lemuriasta, kertoi minulle eilen, että nämä maanjäristykset ovat jäänteitä siitä, kun Lemurian manner romahti noin 12.000 vuotta sitten. Jännite ja myös traumat tästä romahduksesta (jonka aiheutti voimien ja energioiden väärinkäyttö sekä Atlantiksen ja Lemurian välinen konflikti) elävät näissä siirroslinjoissa, joiden täytyy laajentua ja venyä toisinaan paineen vapauttamiseksi.
 
Hän sanoi, että joskus Maan sisäosan yhteisöt puuttuvat asioihin (Maan sisäosassa on satoja kaupunkeja, mm. Telos Mt. Shastan alla Kaliforniassa) luoden näitä maanjäristyksiä. Syy ei ole kuitenkaan pahasuopa, vaan mannerlaattojen paineen vapauttaminen. Aina kun mahdollista, he valitsevat alueita, joissa on pinnalla vähemmän asukkaita. Se on sillä tavalla kuin kontrolloitua polttamista. Hän kertoi, että joskus ns. salaseura- tai Illuminati-voimat ovat vastuussa järistyksestä, mutta tavallisesti ne ovat joko luonnollisia tai hyväntahtoisten olentojen edesauttamia.
 
Maanjäristykset antavat tilaisuuden tuntea lemurialaisia ja atlantislaisia metasieluaspekteja, jotka elivät näiden sivilisaatioiden romahtamisen aikana. Tunnen, että tämän kokemuksen aiheuttamaa traumaa on paljon sen alla, mitä ilmaistaan tässä elämässä reagoimisena, ehdollistuneena toimintana ja elämänvalintoina. Saattaa olla tämän trauman aiheuttamaa viipyilevää epäluottamusta jumaluuteen ja elämään ja jatkuvaa jännitettä henkilökohtaiseen tuvallisuuteen liittyen (ilmaistaan tavallisesti ahdistuksena rahasta). Maanjäristyksen kokeminen voi laukaista tämän trauman sielussasi, ja oleminen sen kanssa ja yhdistyminen sielusirpaleeseesi, joka elää sitä (tavallisesti toistuvana silmukkana), voi auttaa sulattamaan sen.
 
On myös tämä päivä, 7-7, jolloin voidaan päästä helpommin käsiksi korkeamman aikajanan itseesi ja elämääsi, mikä antaa suuremman kontekstin ajankohtaisille muutoksille ja siirtymille. Tässä on ohjattu meditaatio, jonka tein yhdistymiseksi korkeampaan aikajanaasi.
 
Pidä huolta sinusta näiden muutosten aikana.
Rakkautta, Jelelle Awen
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >