Päivän uffo

Oma uffo haisee
HomeViestejäJelelle Awen10.6.2019 - Energiapäivitys - ylösnousemusenergiat tarjoavat parannusta pelosta, vastarinnasta, itse-epäilystä ja arvottomuudesta

10.6.2019 - Energiapäivitys - ylösnousemusenergiat tarjoavat parannusta pelosta, vastarinnasta, itse-epäilystä ja arvottomuudesta

ENERGIAPÄIVITYS – YLÖSNOUSEMUSENERGIAT TARJOAVAT PARANNUSTA PELOSTA. VASTARINNASTA, ITSE-EPÄILYSTÄ JA ARVOTTOMUUDESTA
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
10.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energiat kutsuvat – kuten ovat jo kutsuneet – meitä jatkuvasti menemään seuraavalle tasollemme. Tuntemaan, missä pelko edelleen elää. Tuntemaan, missä vastarinta edelleen elää. Tuntemaan, missä itse-epäily ja arvottomuus edelleen elävät.
 
Auringon energiat ja sen pyhän maskuliinisuuden aktivoinnit rymistävät geomyrskyjen, koronan massapurkausten, auringonpurkausten ja revontulten kautta, sisäisen magnetismimme ja sisäisen taivaamme läpi. Tämä paljastaa sisäiset polariteetit ja sen, missä osia meistä on polarisoitunut pelossa. Niitä kutsutaan palaamaan rakkauteen valintojen ja tekojen kautta. Siirtyäksesi muutospelon ja tuntemattoman pelon yli, linjaan korkeimman aikajanasi kanssa. Päättääksesi suhteet, jotka eivät anna sinun säteillä kirkkainta valoasi, koska tuo toinen ihminen pelkää liikaa omaa valoaan. Muuttaaksesi maantieteellisesti paikkoihin, jotka eniten tukevat sinua tuntemaan itsesi aidoksi.
 
Kuun energiat jotka voimistuvat ja heikentyvät joka kuukausi, tulevat täydeksi ja uudeksi … Kuu on upea silminnäkijä taivaallamme. Alati läsnä ja lohduttava. Se kehottaa vastarintaa ottamaan vastaan sen huomion, jota se eniten tarvitsee päästäkseen pois jännittyneisyydestä. Vastarinta on edelleen pelkoa. Se on pelkoa, joka on juuttunut itseensä ja tekee silmukkaa kärsimyksessä, kyvyttömänä rentoutumaan, hengittämään, luottamaan ja antautumaan jumalaiselle rakkaudelle. Kuu näyttää meille, että tämä supistuminen vastarintaan on luonnollista, kunnes pystymme syntymään sielumme rohkeaan ilmaisuun.
 
Gaian energiat, piikkeineen ja aaltoineen … Se muuttaa jatkuvasti lähetyssignaaliaan meille. Se "hioo" meitä kotiin, värähdellen sellaisina kaavoina ja aaltoina, että voimme uida sen mukana tai voimme vastustaa sitä – se on aina meidän valintamme. Gaia pyytää meitä maadoittumaan itserakkauteen ja arvokkuuteen eetterikehon sisällä … Se ei tue ulkopuoleltamme, mistään ulkoisesta vahvistuksesta jota toiset antavat, ei suorittamisesta ja olemisesta "täydellinen" toisille. Kuitenkin omasta ytimestämme tulevat luontaiset ja kultaiset "olen hyvä juuri sellaisena, kuin olen" -tunteet. Gaia heijastaa tätä luontaista ja kaunista perusolemusta joka lehdessä, oksassa, maa-aineksessa, vuoressa ja järvessä hämmästeltäväksemme, kunnes oivallamme, että näemme itse asiassa itsemme ja oman kauneutemme.
 
Nämä rakkaus- ja valoenergian lähteet ovat täällä heijastamassa pyhää ihmisyyttämme. Ne antavat jatkuvasti ja kiihtyvällä tahdilla tätä heijastusta, aktivointia ja integrointia tulevina päivinä, kuukausina ja vuosina. Näistä energioista tulee uusi normaalimme. Näistä energioista tulee uusi vesi kalamaljaan, jonka vuoksi pyhinä ihmiskaloina uimme. Näistä energioista tulee se, kuka olemme … kun jatkuvasti antaudumme omaan heräämiseemme ja ilmestymme esiin taas kerran.
 
Rakkautta!
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >