Päivän uffo

Ensimmäinen hullunmerkki, jos luulee itseään uffoksi
HomeViestejäJelelle Awen30.5.2019 - Energiapäivitys - kovien aurinkotuulien viesti: saat valita!

30.5.2019 - Energiapäivitys - kovien aurinkotuulien viesti: saat valita!

ENERGIAPÄIVITYS – KOVIEN AURINKOTUULIEN VIESTI: SAAT VALITA!
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
30.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme vielä kovien aurinkotuulien virrassa – tuulennopeus on pysynyt kovana, reilut 500 km/s, viimeiset kaksi päivää. Monilla ihmisillä on väsymystä, hämmennystä ja pää-niska-hartia-kipua kovien aurinkotuulien aikana. Lisäksi on mahdollisuus verhojen nousemiseen, aktiiviseen unitilaan, aikajanojen läpivuotoon, kolmannen silmän avautumiseen ja kundaliinin heräämiseen.
 
Saatat vielä sulatella sitä shokkiaaltoa, joka kulki läpi neljä päivä sitten ja josta kirjoitin 27.5.2019 artikkelissa "Energiapäivitys – planeettojenvälinen shokkiaalto kulki läpi". Se näytti tuovan voimistunutta energiaa kaikkeen … riippumatta siitä, mitä "kaikkesi" tällä hetkellä on ja mitä vaihetta käyt läpi heräämisessäsi.
 
Voimakas viesti tuli eilen eräässä sessiossa upealle naiselle, joka kamppailee epäharmonian ja resonoimattomuuden kanssa (kuten hyvin monet heräävät sielut tällä hetkellä) suhteessa pitkäaikaiseen mieskumppaniinsa. Viesti hänelle korkeammalta itseltä oli: "Sinä saat valita. Saat valita, mihin laitat energiasi. Saat valita, miten ja kenen kanssa vaihdat sielulahjojasi … mukaan luettuna romanttinen kumppani. Saat valita, kenen kanssa resonoit ja kenen kanssa olet intiimi."
 
Tämä henkilökohtaisen valinnan viesti tuntuu hyvin tärkeältä, erityisesti kun kaikenlaiset pitkäaikaiset suhteet käynnistyvät uudelleen ja yrittävät löytää uuden yhdistymismaaperän. Et ole sama ihminen, kuin olit suhteen alussa … olet luultavasti kasvanut kvanttihyppyjen verran sen jälkeen. Jos kumppani tai ystävä tai syntymäperhe ei myös päätä kasvaa samaa tahtia, on sinun valintasi, jatkatko suhteessa heidän kanssaan. Tämä valinta jonkin suhteen päättämisestä palvelee usein kumpaakin puolta, kun tuolla toisella ihmisellä on usein itsensä epäilemistä, riittämättömyyden tunnetta ja myllerrystä siitä, ettei pysy sinun mukanasi. Ja sinä saatat kyllästyä yritykseen opettaa häntä, tavoittaa hänet ja kiskoa häntä.
 
Tunnen, että nämä aurinkoenergiat tukevat pyhää maskuliinisuutta sisällämme ja auttavat meitä tekemään näitä erittäin vaikeita valintoja suhteissa. Tämä ylittää rajojen asettamisen – se on itse asiassa koko suhdepohjan uudelleenkäynnistämistä ja -maadoittamista läheisriippuvuudesta, joka perustuu keskinäisiin haavoittumismalleihin, keskinäiseen kanssakäymiseen joka perustuu resonointiin ja itsearvostukseen.
 
Sinä saat valita. Mitä valintasi ovat joka hetki? Pelkoa vai rakkautta kohti? Resonointia vai vastarintaa kohti?
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >