HomeViestejäJelelle Awen9.5.2019 - Energiapäivitys - auringonpurkaus tuo pyhän 5D-ihmisen "violettiprinttikoodeja"

9.5.2019 - Energiapäivitys - auringonpurkaus tuo pyhän 5D-ihmisen "violettiprinttikoodeja"

ENERGIAPÄIVITYS – AURINGONPURKAUS TUO PYHÄN 5D-IHMISEN "VIOLETTIPRINTTIKOODEJA"
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
9.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uusi auringonleimahdus räjähti siitä suuresta aktiivisesta auringonpilkusta, josta olemme saaneet energiaa muutaman viime päivän!! Oletko tuntenut sen? Tämä purkaus tapahtui tänään 9.5. klo 5.50 UT, kun useimmat meistä nukkuivat. Olet voinut nähdä hulluja, hurjia ja eläviä unia haluten vain jatkaa nukkumista, ja on ollut vaikea lopulta herätä. Minulla oli tuo "täällä muttei täällä" -tunne, että on astraalissa edelleen, vaikka olenkin hereillä kehossani.
 
Tämä auringonpilkku alkaa vähän hajota, "valosillan" (niin sitä kutsutaan) muodostuessa sen isojen osien välille, mikä vaimentaa vähän sen energiaa. Kuitenkin tämä purkaus aiheutti taas sähkökatkoksia, sen säteilyn ionisoitua lyhyesti Maan ilmakehän yläosaa – aiheuttaen lyhytaaltosäteilykatkon Aasian ja Intian valtameren yläpuolella spaceweather.comin mukaan. Meidän suuntaamme on tulossa myös koronan massapurkaus, ja pienempien geomagneettimyrskyjen odotetaan saavan aikaan revontulia 11.5. Uskomaton video auringonpurkauksesta tapahtumahetkellä on jaettu facebook-sivullani ja spaceweather.comissa.
 
Arcturuslainen, plejadilainen ja lemurialainen aspektini/oppaani antoivat kaikki sen tunteen, että lisää purkaus/aurinkoaktivointeja oli tulossa tästä auringonpilkusta, joka tuntuu yhdistyneen 5-5-porttiin ja aktivoituneen siitä. He antavat minulle tunteen, että nämä energiat tuovat uuden tason 5D-tietoisuusaktivointeja. Niitä annetaan kosmisesta auringosta planetaariseen aurinkoon ja virtaamaan edelleen henkilökohtaiseen aurinkochakraamme (60 senttiä pään yläpuolella), mikä sytyttää pyhän 5D-ihmisemme "violettiprintin" (energiat ovat ultraviolettia). Aurinkoenergiat ankkuroidaan sitten Gaiaan andara-kristalliverkkotietoisuuden kautta maan sisäosassa, jota valvovat maan sisäosan lemurialaiset. Lisää tästä on tulossa.
 
Tämä auringonpilkkua ja voimakas purkaustoiminta on epätavallista ja harvinaista tällä hetkellä. Havaitaan myös uusia ja tunnistamattomia ääniä auringosta, kun kuunnellaan näiden purkausten aiheuttamia ääniaaltoja. Tämä on ylösnousemuskoodilähetys, joka tulee aktivoimaan valokehoamme, galaktista tietoisuuttamme ja auttamaan meitä irrottautumisessa 3D:n ja alemman 4D:n kontrollointimatriisijärjestelmistä.
 
Tämä on universaali ja kollektiivinen irrottautumistilaisuus on kaikille. Huomaat ehkä nyt useampien ihmisten ympärilläsi alkavan todella herätä ja olla kiinnostuneempia siitä, mitä olet yrittänyt kertoa heille ylösnousemuksesta. Ole lempeä, myötätuntoinen ja kärsivällinen heidän ja itsesi kanssa, jos pystyt. Vastaheräävällä sielulla on paljon sulatettavaa ja prosessoitavaa … emmekä ole vielä edes päässeet syvempään paljastusvaiheeseen!
 
Pidin tällä viikolla ylösnousemusenergiaparannussession, ja näin/tunsin nämä auringonpurkausenergiat tuon ihmisen energiakentässä. Laitoimme nuo "purkauskoodit" kaikkiin hänen chakroihinsa henkilökohtaisen aurinkochakran kautta. Hän tunsi sitä tehtäessä aktivointienergian lämpö-, rakkaus- ja iloaallon. Näimme samanlaisia ultraviolettitaajuuksia kuin videolla ja ruutukaappauksessa alla. Työskentelimme myös hänen sisäisen lapsensa kanssa siirtymiseksi taianomaiseen tähtisiementaajuuteen, joka on hyvin hyödyllinen näiden koodien vastaanottamisessa!
 
https://intimacyheals.files.wordpress.com/2019/05/c6_strip.jpg?w=390
 
Saan nyt lisää siitä, miksi minua opastettiin antamaan kaksi ryhmälähetystä tässä kuussa ja erityisesti yksi lauantaina 11.5. irrottautumiseksi 3D:n ja alemman 4D:n matriisista. Postasin tästä eilen, ja voit liittyä meihin videopuhelussa tai ostaa tallennuksen 11 dollarin lahjoituksella. Lisäinfoa täältä. Jatkan kertomista näistä "tapahtumista", ja jaa toki kommenttiosiossa kokemuksia ja kysymyksiä jne. meille kaikille tästä kiihtyneestä ylösnousemusvaiheestamme …
 
Ohjattu meditaatio, jossa esittelen ylösnousemuschakran, on täällä.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >