HomeViestejäJelelle Awen17.4.2019 - Energiapäivitys - 17. päivän Schumann/Gaia-resonanssipiikit jatkuvat

17.4.2019 - Energiapäivitys - 17. päivän Schumann/Gaia-resonanssipiikit jatkuvat

ENERGIAPÄIVITYS – 17. PÄIVÄN SCHUMANN/GAIA-RESONANSSIPIIKIT JATKUVAT
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
17.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jatkaen sitä kaavaa, että Gaia/Schumann-resonassi tekee piikkejä kuukauden 17. päivän paikkeilla, meillä on ollut tänään 17.4. (ainakin tällä pallonpuoliskolla) kahdeksan tuntia piikkejä aina 84 hertsiin saakka ja se jatkuu …
 
sra
 
Tämä on kolmas kuukausi peräkkäin, jolloin Gaian perustaajuus on merkittävästi noussut tämän kuukaudenpäivän paikkeilla normaalista 7.83 hertsistä. Viime kuussa se meni yhdessä kohtaa 150 hertsiin saakka! Helmikuun 17. päivä se kesti vuorokauden ja nousi 67 hertsiin.
 
Jotkut ovat yhdistäneet tämä Gaia-aktiivisuuden Q-anon -tietoisuuteen (aakkosten 17. kirjain) ja siihen paljastukseen, joka tehdään 3D:ssä ja alemmassa 4D:ssä hyvin synkistä todellisuuksista ja aikajanoista. Tämä tuntuu ehdottomasti mahdolliselta, kun poliittinen matriisi on erittäin valmis jatkuvaan siirtymiseen salailusta, vääristelystä ja manipuloinnista … suurempaan rakkauteen, myötätuntoon, hyväksyntään ja anteeksiantoon. Lisääntyvät värähtelytaajuudet tukevat kaiken sen paljastumista, mikä on varjoissa ja mikä tarvitsee parantamista ja rakkautta.
 
Luultavasti tunsit tämän taajuuslisäyksen fyysisessä kehossasi tänään, esim. väsymystä ja unisuutta, jota ei pysty oikein selittämään. Ja lisäksi intuition ja selkeyden lisääntymistä, myös aivojen sumuisuuden kera. En huomannut sitä eilen vähään aikaan, kun sain hyvin syvällisen lähetyksen erittäin maadoittavia puukoodeja. Gaiassa oleminen eilen tuntuu todella auttaneen tämän aallon ratsastamisessa ja kalibroitumisessa Gaian uuteen "vibaan". Tuntuu siltä, että puut lähettävät tätä uutta signaalia, kun magneettinapojen muuttuminen jatkuu myös reaktiona siihen. Puut tuntuvat auttavan uusien verkkojen ankkuroinnissa.
 
Kaikki tavat joilla voit maadoittua Gaiaan, ovat hyödyllisiä kalibroitumisessa uuteen lähtökohtaan tässä … plus taajuutesi nostaminen jatkuvalla traumojen prosessoinnilla tästä elämästä ja muista elämistä, "ankkurin nostamiseksi" noista jumiutuneista pelkotaajuuspaikoista, jotka ovat juurtuneet 3D-haavoihin. Ole utelias, miten kauan tämä kestää!
 
Tässä on ohjattu meditaatio aktivoimaan ylösnousemuschakrasi, sisältäen Gaian juurijärjestelmächakran. Erittäin hyödyllinen tämän Gaia-piikin aikana.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >