HomeViestejäJelelle Awen30.3.2019 - Energiapäivitys - Intensiivinen ja katalyyttinen kuukausi loppuu, kun siirrymme sulatteluun ja integrointiin

30.3.2019 - Energiapäivitys - Intensiivinen ja katalyyttinen kuukausi loppuu, kun siirrymme sulatteluun ja integrointiin

ENERGIAPÄIVITYS – INTENSIIVINEN JA KATALYYTTINEN KUUKAUSI LOPPUU, KUN SIIRRYMME SULATTELUUN JA INTEGROINTIIN
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
30.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun maaliskuu on lähellä loppuaan ja tänään on viimeinen 333-koodipäivämme, sinulla on luultavasti paljon sulateltavaa ja integroitavaa siitä valtavasta energiakuukaudesta, jonka olemme kaikki kokeneet. Tämä maaliskuu on antanut kolme 333-päivää, voimakkaita geomagneettimyrskyjä, päiväntasauskäytävän superkuun aikana, koronan massapurkauksia ja jopa auringonpurkauksia, hätkähdyttäviä revontulia ja valtavan Schumannin/Gaian resonanssipiikkiaallon aina 150 hertsiin saakka.
 
Nämä energiat Äiti Gaiasta, Isä Auringosta, Äiti Kuusta … työstävät meitä solutasolla, tunnekehon, psyyken ja alitajunnan tasolla, galaktisilla tietoisuustasoilla ja metasielutasoilla. Nämä energiat kehottavat meitä menemään tarvittavan syvälle näihin paikkoihin, jotka olivat aiemmin verhottuna ja peitettynä, voidaksemme nähdä sekä sulatella ja integroida ne. Päästääksemme irti tiheämmistä trauma- ja karmaenergioista, jotka pitävät meidät silmukoissa tässä elämässä ja myös muilla aikajanoilla ja muissa elämissä.
 
Kaikilla näillä sisäisillä alueilla voidaan muodostaa hyvin erityisiä yhteyksiä, jos salit suojelija/portinvartijasi tulla oppaaksi vahdin sijasta. Olen nähnyt viime aikoina sessioissa sieluilla paljon enemmän valmiutta nostaa muistinmenetysverhoa ja mennä syvempään muistamistilaan tästä elämästä (erityisesti varhaislapsuudesta) ja myös muista aikajanoista/elämistä. Muistaminen on voimaantumista … siirtyminen "en tiedä" -tilasta uteliaaseen itsensä löytämiseen, mikä johtaa vastausten saamiseen, sallii sinun yhdistää enemmän paloja oman sielusi palapelissä.
 
Kaikilla näillä energioilla tuntui olevan tarkoituksena myös purkaa tiheämmät aikajanamme, jotka ovat edelleen ankkuroituneena 3D:hen ja alempiin 4D-todellisuuksiin, ja siirtää meidät korkeamman taajuuden rakkaudenpalvelemisaikajanoillemme. Tämä oli toisinaan dramaattista, hyvin merkittävien suhteiden päättymisen ja maantieteellisen muuttotarpeen kera. Joskus tämä oli hienovaraisempaa, sillä valomuutos tukee suurempaa tulevaa siirtymää ja transformaatiota. Joskus tämä oli enimmäkseen sisäistä, kun syvempi liike tunteissa ja henkisesti sallii ulkoisen toiminnan ja valintakohtien tulla selvemmiksi.
 
Minulle tämä on ollut uskomattoman katalyyttinen kuukausi, jossa elämäni tärkein suhde, pyhä liittoni Raphaelin kanssa, on muuttunut valtavasti, kuten kerron täällä. Annan tämän aikajanan purkautua tai muuntua, mitä tarvitaankin. Sillä oli juuret pelossa tai haavoittumisessa sisälläni … olen vain osieni kanssa surussa, irtipäästämisessä ja myös aalloittain mielipahassa ja uudessa selkeydessä jumittamisesta ja kutistumisesta. Hajotan rakkaudella karmasiteet myös metasielusta, parisiteistä jotka muuttuvat myös meidän mukanamme.
 
Mielenkiintoista tämän kuukauden energioissa on, että kaiken tämän tapahtumisesta huolimatta minulla on ollut kiireisin ja täysin kuukausi ikinä sessioissani, henkilökohtaisesti ja etänä. On ollut mysteeri toisinaan, miten voin käydä läpi niin paljon menetystä ja kuitenkin tuntea myös sydämeni ja sieluni olevan hyvin läsnä palvellakseni toisia. Minusta tuntuu, että nämä aikajanojen purkautumiset voivat avata valtavasti, murtaa sydäntä auki enemmän ja sitä on todellisuudessa herkempi toisille. Ja myös intuitiivisempi, kuten olen kokenut. Tämä palvelu on itse asiassa auttanut näiden energioiden integroinnissa ja irtipäästämisprosessissa. Palveluni kokeminen itsensä rakastamisena on muistutus, miksi näitä muutoksia tapahtuu.
 
Kun antaudut näille aikajanapurkautumisille, kun niitä ilmestyy elämääsi, kun menet niihin … löydät uusia kerroksia luottamisessa ja antautumisessa jumalalle. Periaatteessa tavallaan täytyy tehdä se, koska se vaihtoehtoinen tunne, että jumala rankaisee sinua tai panee sinut maksamaan, ei kestä kauan eikä se tunnu tukevan tapahtuvaa muutosta.
 
Tämä on nyt integrointi- ja sulatteluvaihe, kun kosmiset energiat näyttävät rauhoittuvan pariksi seuraavaksi viikoksi (vaikka ei tiedetä, mitä Gaia-resonanssi saattaa tehdä!). Integrointiprosessia voidaan tukea tuomalla nämä koodit/energiat kaikkiin ylösnousemuschakroihin. Suolakylvyt, jooga, superruokien syöminen, mikä tahansa mikä tukee kehon elinvoimaa, sallii enemmän integrointia. Esiin tulevien tunteiden sulattelua voi edesauttaa yhdistymällä näihin osiinsa tietoisesti. Tässä on 33 päivän Deepen-videosarjani soittolista antamaan ohjattuja meditaatioita sen tekemiseen.
 
Käytössämme on valtavaa tukea tähtiperheeltämme, jumalaisilta oppailtamme ja korkeamman itsemme aspekteilta, kun jatkamme urheasti harmonisoitumista korkeampiin aikajanoihimme voidaksemme palvella jatkuvaa siirtymää uuteen. Yhdistyminen tähän tukeen sallii näiden energioiden integroitua eikä vain hämmentää.
 
Kiitos, kun annoitte maaliskuussa hyvin tehokkaan peilin minulle ja meille kaikille siitä, mitä täytyy muuttaa ja mikä on mahdollista, kun jatkamme valitsemista ja harmonisoitumista rakkauden kanssa!
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >