HomeViestejäJelelle Awen20.2.2019 - Energiapäivitys - superkuun ja uuden aikajanan energioiden sulattelua, kun Gaia-resonanssissa on lisää piikkejä

20.2.2019 - Energiapäivitys - superkuun ja uuden aikajanan energioiden sulattelua, kun Gaia-resonanssissa on lisää piikkejä

ENERGIAPÄIVITYS – SUPERKUUN JA UUDEN AIKAJANAN ENERGOIDEN SULATTELUA, KUN GAIA-RESONANSSISSA ON LISÄÄ PIIKKEJÄ
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
20.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sulatteletko edelleen tuota kuuta? Super sellaista, tämän vuoden lähintä ja suurinta … jonka energia säteilee edelleen tässä nyt-hetkessä, muodostaen energeettisen käytävän tai sillan seuraavaan superkuuhun maaliskuussa (joka ajoittuu päiväntasaukseen) sekä edelliseen, joka oli tammikuussa. Kaikilla lineaarisilla tasoilla tämä energia säteilee ja kalibroi ja aktivoi … kehoa, sielua, mieltä ja sydäntä.
 
Schumannin tai Gaia-resonanssi on myös tehnyt vaihtelevasti piikkejä parina viime päivänä. Gaia ikään kuin reagoi kuuhun omilla värähtelyaalloillaan. Ja ihmistietoisuus imee kuuenergioita ja reagoi niihin … mikä heijastuu taajuuspiikeissä. Kaikki tämä on osa jumalaista kokonaisjärjestelmää … taivaalliset tapahtumat edustavat sisäistä tähtijärjestelmääsi, olet kävelevä tai mikroversio galaksista.
 
shm
 
Tämä superkuu tuntui tuovan erityisesti energioita, jotka katalysoivat uutta työntämällä vanhaa tunnettavaksi. Tämä on kuin jäämä, kaiku tai tunne, jonka läpi olet jo mennyt, mikä tahansa tämä vanha reaktio ja laukaisin onkin … kuitenkin sen jäämä kulkee edelleen läpi. Kun yhdistyt tiettyihin osiisi ja niiden reaktioihin, laukaisimiin tai kaavoihin, pystyt nopeasti tuntemaan ja pitämään tilaa sen selkeyttämiselle, mikä on uutta ja mikä on menneisyyttä.
 
Tämän uuden vuoden käytävän aikana tapahtuu paljon siirtymistä uusille, korkeammille aikajanoille ja vanhojen purkamista. Nuo kajastukset toivosta, halusta, korkeamman itsen energioista joita tulee läpi, yhteydestä sieluperheeseen … kastelevat ja itse asiassa luovat uutta aikajanaa. Siihen saakka kunnes pystyt siirtymään siihen tunteellisesti, fyysisesti ja energeettisesti, saat maistiaisia siitä. Se on suurempi kuin tämänhetkinen elämäsi sellaisena, kuin olet tuntenut sen. Ja sinä olet suurempi versio siinä. Tämä on superkuuelämääsi.
 
Me joilla on voimakas visionäärikyky (joskus on hyvin haastavaa ruumiillistaa se ja elää rehellisesti sen kanssa muiden aikajanojen kokemusten/vainoamisen vuoksi), voimme visualisoida/tuntea korkeamman aikajanan hyvin selvästi. Voi olla haastavaa olla kärsivällinen nykyhetken ja tämänhetkisen kehityksen osalta. Tätä ilmenee erityisesti sisäisellä suojelijallamme, joka on sekä kärsimätön "pääsemään perille" että huolissaan siitä, pääsemmekö todella sinne.
 
Raphael ja minä puhuimme eilen livestreamissamme enemmän tällaisista sisäisistä polariteeteista, tästä vetämisestä ja työntämisestä, ylösnousemukseen ja korkeamman aikajanan ruumiillistamiseen liittyen, mitä voi olla joissain osissamme. Annoimme myös ohjatun meditaation yhdistymiseksi superkuun energioihin … tekemään siitä henkilökohtaista, tekemään siitä totta tunnekokemuksena, kun tuot nämä superkuuenergiat kenttääsi, sydämeesi ja sieluusi. Voit myös luoda sillan sisäiseen suojelijaasi tunteaksesi, miten se liittyy prosessiin. Voit katsella sen tästä SoulFullHeart Experience -YouTube-kanavallamme.
 
On voimallista ja katalyyttistä seuraavien askelten ottamisen aikaa kohti uutta … yksi sisäinen siirtymäliike kerrallaan kohti ulkoista ilmentymistä!
 
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >