HomeViestejäJelelle Awen26.1.2019 - Energiapäivitys - auringonpurkaus antaa pyhän maskuliinisuuden yhteyksiä

26.1.2019 - Energiapäivitys - auringonpurkaus antaa pyhän maskuliinisuuden yhteyksiä

ENERGIAPÄIVITYS – AURINGONPURKAUS ANTAA PYHÄN MASKULIINISUUDEN YHTEYKSIÄ
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
26.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energiapäivitys: tänään 26.1. oli auringonpurkaus aktiivisella auringonpilkkualueella. Spaceweather.comin mukaan: "Tänään klo 13.22 UT iso auringonpilkku AR2733 tuotti C5-luokan auringonpurkauksen. C-luokan purkaukset eivät ole suuria räjähdyksiä. Tämä on kuitenkin voimakkain auringonpurkaus kuukausiin, ja se rikkoo aurinkominimin syvän hiljaisuuden. Lisäaktiivisuus on mahdollista tulevina tunteina ja päivinä, kun tuon auringonpilkun kasvu ja kehitys jatkuu."
 
Purkaukset ovat harvinaisia tämän aurinkominimivaiheen aikana, jolloin myrskyt, koronan massapurkaukset ja kovat aurinkotuulet ovat yleisempiä, kuten olen kertonut energiapäivityksissäni.
 
Auringonpurkaukset antavat kerralla energiakuuron – pyhien/jumalaisten maskuliinitaajuuksien ja korkealla värähtelevien energioiden lisäyksen. Tunnen upean ja selkeän sillan jumalaisiin isäenergioihin tällä hetkellä, minkä tämä purkaus myös antoi. Tämä tulee minulle tähtiperheyhteyksinä ja galaktisena isänäni tähtiolentomuodossa, Lyyran perustajana/"rukoilijasirkkana" … enemmän tästä toisessa kirjoituksessa.
 
Tämä auringonpurkaus voi voimistaa pyhien maskuliinienergioiden koemusta myös sinulla, kun se päästetään sisään eikä sitä rajoiteta haavoittuneella maskuliinisuudella, jota voidaan ilmaista suojelijoissamme ja portinvartijoissamme. Oleminen haavoittuneen poika- tai tytärosamme kanssa voi päästää sisään enemmän korvaavaa jumalaista/galaktista isäkokemusta.
 
Tällä videolla osana 33 päivän syventävää sarjaa, Gabriel Heartman ja minä annamme opetuksen ja opastetun meditaation jumalaisesta isästä, mikä yhdistää sinut hänen viiteen rakastettuun muotoonsa ja viisiin kasvoihinsa. Tämä meditaatio voi auttaa intensiivisempien aurinkoenergioiden integroinnissa.
 
Pidä huolta itsestäsi auringonpurkausten aikana. Yhdisty fyysiseen kehoosi, tunnekehoosi ja chakroihisi rakastavasti ja myötätuntoisesti. Katso, minne energiasi menee … Haavoittuneen maskuliinisuuden ilmaiseminen – raivo, kilpailu, itsensä rankaiseminen, häpeä – voi voimistua tällä hetkellä.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
*Suom. huom. tekstissä "auringonpurkaus" kirjoitettu muotoon, joka viittaa myös sieluun
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >