HomeViestejäJelelle Awen18.1.2019 - Energiapäivitys - valmistautuminen super-verikuun täydelliseen pimentymiseen kehottaa varjointegrointiin

18.1.2019 - Energiapäivitys - valmistautuminen super-verikuun täydelliseen pimentymiseen kehottaa varjointegrointiin

ENERGIAPÄIVITYS – VALMISTAUTUMINEN SUPER-VERIKUUN TÄYDELLISEEN PIMENTYMISEEN KEHOTTAA VARJOINTEGROINTIIN
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
18.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energiapäivitys: valmistautumisenergioita superkuun täydelliseen pimentymiseen 20./21.1. Nämä täydelliset kuunpimennykset voivat olla melkoisen voimakkaita … joskus hienovaraisilla tavoilla, toimien enemmän alitajunnassa ja tunnekehossa kuin avoimesti.
 
Täydellisessä kuunpimennyksessä Gaia estää auringonvaloa saavuttamasta kuun. Aurinko heittää Maan varjon kuun pinnalle, ja tämän näemme Gaialta täydellisenä pimennyksenä. Tämä on superkuu, koska kuu on lähimpänä meitä ja näkyy hyvin Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Länsi-Afrikassa. Keski- ja Itä-Afrikassa ja Aasiassa nähdään kuun pimentyminen osittain.
 
Jumalaiset feminiinienergiat näiden päivien aikana jotka johtavat pimennykseen, ovat luultavimmin Pimeä Äiti – syntymä-, kuolema- ja uudestisyntymäkierron suuri katalyytti ja kätilö – ja se auttaa meitä nousemaan kuin feenix-lintu tuhkasta pienien ja kontrolloitujen palamisten jälkeen. Se pitää tilaa tälle melkein tunteettomalla taajuudella ja sallii meidän siirtyä todella omaan voimaamme pyhinä ihmisinä.
 
Tämä tuntuu siltä, kuin jumalaisia feminiinienergioita tulisi luomaan kohtutilan. Pyhän maskuliinisuuden aurinko/sieluaktivoinnit joita olemme kokeneet voimakkaasti aaltoina, erityisesti viimeiset kaksi vuotta, "lepäävät" tämän ajan. Tämä kohtutila on sen synnyttämiseksi valoon, mikä on aiemmin ollut varjossa. Kyse on varjon ja kaikkien niiden lahjojen kunnioittamisesta, joita tulee varjon tutkimisesta, ja siirtymisestä pelon yli rakkauteen.
 
Kehotasolla naisilla saattaa tuntua kurinaa ja myös kipuja sakraali/kohtutilassa ja solar plexuksen alueella, kuin olisi raskaana tai valmistautuisi synnyttämään. Hormonitasot voivat myös nousta ja kuukautisoireet lisääntyä. Miehet käyvät läpi omia hormonikiertojaan ja saattavat tuntea myös tämän kuunkierron vaikutuksia.
 
Tämä on voimallinen käytävä yhdistyä siihen, mikä tuntuu syvemmältä traumapaikalta tästä elämästä ja muista elämistä, ja niihin osiin ja metasieluaspekteihin, joihin ne sisältyvät. Verhot ovat ohuita, näyttämö on asetettu ja energiat antavat tukea ja Jumalainen Äiti on täällä auttamassa kaikissa muodoissaan.
 
Päivittäinen videosarjani on yli puolivälin, vaikka voit sukeltaa kokemaan minkä tahansa videon tai ohjatun meditaation, johon tunnet vetoa. On hyvä aika kääntyä sisäänpäin ja tutkia, mikä tarvitsee huomiotasi ja rakkauttasi. Täällä on kaikista tähänastisista videoista soittolista. Julkaisen sunnuntaina ohjatun meditaation superkuun täydellisistä pimentymistä varten, yhdistymiseksi pimennyskoodeihin ja niiden tuomiseksi kehoosi, sielukenttääsi, chakroihisi jne.
 
Paljon rakkautta teille tässä itsetutkiskelu- ja uudestisyntymäkäytävässä.
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >