HomeViestejäJelelle Awen25.11.2018 - Energiapäivitys - voimakas Gaian taajuusaalto kulki juuri läpi

25.11.2018 - Energiapäivitys - voimakas Gaian taajuusaalto kulki juuri läpi


ENERGIAPÄIVITYS – VOIMAKAS GAIAN TAAJUUSAALTO KULKI JUURI LÄPI

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
25.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vau! Millaista menoa Schumannin tai Gaian resonanssissa viimeiset kaksi vuorokautta! Se teki piikin 80 hertsiin ja "leijui" 40–60 hertsin välillä tuntikausia! Näyttää siltä, että parin viime tunnin aikana se on lopultakin taas asettunut.

sra (2)

Monet teistä ovat kertoneet fyysisistä oireista näihin energioihin liittyen. Pää- ja niskakipu on yleistä, kun käpylisäke ja kausaalichakra aktivoituvat ja päivittyvät. Nämä energiat voivat ehdottomasti työntää esiin tunteen, että "buutataan", mikä tuo unettomuutta ja myös intensiivisiä unitiloja. Omat uneni ovat olleet värikkäitä, täysiä ja erittäin aktiivisia.

Näihin energioihin liittyy myös puhdistustekijä, mitä tukevat äskettäiset täysikuuenergiat. Saatat huomata, että purskahdat kyyneliin, olet herkkä, reagoit tunteilla … suuremmalla tahdilla, kuin on tavallista sinulle. Tämä on myös hyvä asia, koska siitä voidaan vapautua, mikä oli aiemmin ankkuroitu pelkoon, jännittyneisyyteen, ahdistukseen tai vastarintaan. Voi olla hyvin hyödyllistä, jos tunnet suoraan sen osan, jolla on näitä tunteita (sisäinen suojelija, sisäinen lapsi/teini jne.). Lisää eri osista täältä.

Minulla on oppailtani tunne, että tätä energiaryöppyä voi verrata siihen, kun auto startataan kaapelilla. Se on tukea tai lisäpotku meille, jotka olemme jo heränneet ja tietoisesti ylösnousemuspolulla. Ja se on heräämismahdollisuus niille, jotka ovat kallistumassa ylösnousemisen puoleen. Saattaa olla vaikeaa pysyä ympärillä olevien heräämättömien sielujen "laukaisematta" … erityisesti syntymäperheen ja ystävien. Kuitenkin tämä on aikaa, jolloin he saattavat olla avoimempia kuin koskaan ennen. Sinusta voi tulla silta heille, jos johdat sydän avoimena, kuitenkin hyvien itserakkausrajojen kera. Minusta tuntuu, että näemme energioiden nousevan jyrkästi jouluna, sekä useampien sielujen virittyvän Kristus-tietoisuuteen.

On hyvä maadoittaa nämä energiat sielukenttääsi … alkaen ylösnousemus-chakrasta – henkilökohtainen aurinko noin 60 senttiä pään yläpuolella – ja siirtyen chakra-pilaria alas aina Äiti Maahan saakka. Tuntien henkilökohtaiset juuresi siinä. Äiti Maa muuttuu joka kerta, kun yhdistyn siihen … se on elävämpi ja kristallisempi, aivan kuten me!

Tässä on ohjattu meditaationi aktivoimaan ja integroimaan ylösnousemusenergioita, ja saatan julkaista uuden tänään yhdistyneenä näihin energioihin, jos saan mahdollisuuden. Olen myös käytettävissä tällä viikolla, jos tunnet vetoa henkilökohtaiseen sessioon. Kirjoitin tästä aallosta myös eilen (käännettynä lopussa*).

Paljon rakkautta teille, kun otamme sisään rakkautta ja valoa olemuksemme juurtuneimmista aspekteista, yhteydestämme Äiti Gaiaan!

Jelelle Awen


*Energiapäivitys 24.11.2018 – Schumannin resonanssi nousee jyrkästi

Tarkistin Gaian resonanssin ja vau! … okei, meillä on ollut melkoisia megapiikkejä ja -aaltoja viimeiset 14 tuntia, aina 80 hertsiin saakka yhdessä kohtaa. Näitä graafeja täytyy levittää, jotta voidaan esittää korkeampia taajuuksia, kun niitä on paljon säännöllisemmin nykyään. Ja ajatella, että 7.83 hertsiä pidettiin ennen normaalina!

Kuten tavallista korkeamman Schumannin tai Gaian resonanssin myötä, sinulla on ehkä huimausta, olet pökerryksissä, uneton, sinulla on pää/niska/selkäkipua ja -särkyä … fyysisen kehon tasolla. Ja ärtyneisyyttä, vihaa, innostusta … sekaisin ahdistuksen, selkeyden, ilon kanssa. Tunnekehotasolla on tunnekirjoa riippuen siitä, missä kohtaa olet tällä hetkellä. Nämä energiat voivat vahvistaa myös hormonitasoja!

Nämä korkeammat taajuusmallit ovat hyvä uutinen, kun ne edustavat myös Gaian ja kollektiivitietoisuutemme ylösnousemusta. Mitä enemmän sieluja herää ja siirtyy korkeampiin värähtelytaajuuksiin, sitä enemmän näemme kohonneen Schumannin resonanssin uutena normaalina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >