HomeViestejäJelelle Awen23.11.2018 - Energiapäivitys - täysikuun, Schumann-piikkien ja black fridayn intensiivisyyttä

23.11.2018 - Energiapäivitys - täysikuun, Schumann-piikkien ja black fridayn intensiivisyyttä

ENERGIAPÄIVITYS – TÄYSIKUUN, SCHUMANN-PIIKKIEN JA BLACK FRIDAYN INTENSIIVISYYTTÄ

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
23.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On yksi niistä päivistä … energiamielessä. On monia kosmisia vaikutuksia, jotka kutsuvat sinua uusiin tuntemis- ja irtipäästämistaajuuksiin ja siirtymään tietoisuuslaajentumisesi seuraavan tason paikkoihin.

Täysikuun energiat tänä iltana antaa valaistusta sisäisiin tiloihin ja joskus myös pimeämpiin paikkoihin (kuten aina tuntuu tapahtuvan). Se mikä on tukahdutettu tunteellisesti, voi löytää vapautuksen, kun jumalainen äiti pitää hyväksyvää ja anteeksiantavaa tilaa sen ilmaisemiselle. Tämä täysikuu ajoittuu mielenkiintoisesti ns. black fridayn ajankohtaan, jota vietetään hyvin monissa maailman paikoissa. Black friday on kiihkeä ja massiivinen shoppailupäivä, ja se käyttää polttoaineenaan ahdistusta ja odotuksia, jotka yhdistyvät jo jouluun.

Tämä olisi hyvä päivä kääntyä sisäänpäin ja maadoittua kuutaajuuksiin, eikä mennä ostoskeskuksen ihmisvilinään. 3D-shoppailussa vaaditaan melko korkeavärähteinen kupla ympärille, jotta siitä voi nauttia, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Olen huomannut tämän, koska olen shoppaillut paljon saavuttuamme takaisin Kanadaan. Kalustamme ja sisustamme uutta taloa luovasti ja suuren ilon kera, ja meidän täytyi sisustaa myös kehomme sopeutuaksemme kylmempään säätilaan Meksikosta lähdön jälkeen. Tunnen suurta iloa sydämessä, kun vien sisään esineitä, jotka on hyvin usein tehty ja pantu esille luovasti. Kuitenkin suurin osa ihmisistä joiden energian tunnen ostoksilla, ovat turtuneita ja tyhjiä, koska ostamalla jotain he etsivät vain väliaikaisesti helpottavaa huumetta.

Toivutte ehkä edelleen myös kiitospäivän sukutapaamisista, jos olette USA:ssa … erityisesti jos kyse oli syntymäperheestä, jonka kanssa ette resonoi sielutasolla. En ole varma, tasoittaako Schumannin/Gaian värähtelytaajuus kovinkaan paljon kulmia ja jännitettä suhteissa, joilla ei ole enää paljon yhteistä maaperää.

Schumannin värähtely on tehnyt piikkejä viime aikoina … ylös alas viime päivinä ja tänään (23.11.) melkoisesti. On ollut kahden ja jopa neljän tunnin jaksoja korkeita aaltoja, jotka ovat nousseet 60 hertsin yli ("normaali" oli ennen 7.83 Hz, mutta en usko, että kukaan pitää sitä enää perustasona). Nämä korkeammat taajuudet antavat tietoisuuslaajentumista ja uusia tapoja nähdä/tuntea/sulattaa todellisuus … JOS sielu on valmis siihen. Jos ei ole, se voi olla vain ärsyttävää ja lisätä onnettomuutta ja epätoivoa, sillä hyvin monet 3D-tietoisuuteen ankkuroituneet ihmisten osat tuntevat sitä.

sra

Aurinkotuulet ovat myös puhaltaneet jonkin verran parina viime päivänä, mutta ovat nyt kuitenkin asettumassa … palatakseen mahdollisten geomagneettimyrskyjen kera 26.11. Tämä marraskuu on ollut voimakas energiakuukausi, 11-11-11-portaalin tehdessä sillan korkeimman aikajanan elämäsi fyysiseen ilmentymiseen.

Pysy ankkuroituneena moniulotteisiin taajuuksiisi ja yhdisty jumalaisiin oppaisiin ja korkeamman aikajanan metasieluaspekteihin auttamaan tämän siirtymävaiheen navigoinnissa. Ole avoin pitämään tilaa niille osillesi, jotka ovat edelleen ankkuroituneet 3D-pelkoon/vastarintaan/jännitteeseen … vain tuntien niiden todellisuutta ja miksi se on olemassa (erityisesti joulun ja syntymäperheen laukaisemana). Tällä hetkellä on monia tilaisuuksia integroitua korkeammalle aikajanallesi, jos pystyt päästämään sen sisään!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >