HomeViestejäJelelle Awen18.11.2018 - Energiapäivitys - 11-11-11-koodien integrointia

18.11.2018 - Energiapäivitys - 11-11-11-koodien integrointia

ENERGIAPÄIVITYS – 11-11-11-KOODIEN INTEGROINTIA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
18.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko kehosi saamassa viimeinkin kiinni niistä koodeista, joita tulee, ja energia-aalloista joita on tuntunut olevan 11-11-11-portaalin ympärillä? Se on haastavaa fyysiselle keholle, sen ollessa hyvin tiheä kulkuneuvo, jota on tarvittu koko elämäsi 3D-navigointiin täällä.

Voisit ajatella sitä kuin vanhentuneena (mutta rakastettuna) tietokoneena, joka on "kaupassa" saamassa uutta käyttöjärjestelmää ja myös ulkokuorta. Tätä kaupassa olemista on kaikki tuo nukkuminen ja unisuus, kaikki unenpöppöräisyys ja huteruus, ja joissain tapauksissa myös sairaus ja fyysiset kivut.

Tämä ylösnousemusprosessi on kaikkien niiden 3D-aspektiemme megamullistus, jotka on tunnettu todellisuutena kehossa ja myös tunnekehossa. Tämä on merkittävä uudistusprojekti, joka tapahtuu kaikilla tasoilla Gaian johtaessa tietä. Kyky olla niiden osiemme kanssa, jotka vastaustavat pelätessään tätä prosessia, mahdollistaa sen luottavaisemman ja antautuneemman navigoinnin. Ja lisää kapasiteettia päästää irti siitä, mistä täytyy luopua tänä siirtymäaikana.

Seuraava keho jonka saatat huomata puhdistuvan ja poistavan myrkkyä, on tunnekeho, mitä tapahtuu myös kollektiivitasolla. Tämä saattaa tulla äkillisinä tunnepurkauksina (minkä on tarkoitus viedä sinut sisäänpäin), tulemisena todella toisten "laukaisemaksi" (mikä on edustaa sinua ja sinun osiasi), konflikteina ja yhteentörmäyksinä ja tunteiden lisääntymisenä, mikä tuntuu tulevan syvältä.

Tunnen, että tämä kyky sulattaa nämä tunnekehopurkaukset on tavallisesti epäkypsemmällä tasolla monissa sieluissa. Meitä ei vain ole koulutettu, valmisteltu, mallinnettu tai kasvatettu siinä, miten ollaan tunnekypsä omien tunteidensa kanssa. Se roolimalli jonka saamme huoltajiltamme siihen liittyen, miten ollaan (tai ei olla) tunteiden kanssa, asettaa suuren mallin meidän jokaisen sisälle. Miten tunnekypsiä he olivat omien tunteidensa kanssa? Antoivatko he itsensä olla niiden haavoittuvan ja läpinäkyvän ilmaisemisen (ja parantamisen) kanssa?

Tämä ei ole huoltajien häpäisemistä tai syyttämistä. Kyse on sen ymmärtämisestä, mitä ja miksi 3D-pohjaiset osasi kehittyivät suhteessa tunteisiin. Kenties olet tosiasiassa enemmän sisäisessä teinitaajuudessasi, kun kyse on tunteiden käsittelystä, joka johtaa valintakohtiin ja päätöksentekoon? Tai kenties sisäisessä suojelijassasi, jonka päätavoite on suojella, vartioida ja pitää turvassa? Enemmän eri osista ja metasieluaspekteista täältä.

Oppaat ja tähtiolennot ovat antaneet paljon rakastavaa myötätuntoa tähän tunne-epäkypsyyteemme ihmiskollektiivina. He ihailevat sydäntämme ja kykyämme tuntea. He ihailevat kyyneliämme ja niiden spontaania ilmaisua. Ja he ovat ilmaisseet (uudestaan ja uudestaan), että seuraavan tietoisuusevoluutionne kärki liittyy tunnekehomme kypsyyteen, henki- ja sielutaajuuksiemme integroinnin myötä. Tämä on tärkeä osa siitä, mitä nämä ajankohtaiset koodit/informaatio/lataukset 11-11-11-portaalissa tarjoavat meille (tuntuu merkittävältä aallolta 12-12 saakka).

Tunnen suurta rakkautta ylläpidettävän tätä prosessiamme kohtaan, ja kuten sanoin, on myös paljon ihailua meitä kohtaan. Myös hyvin paljon tukea metasielustamme ja oppailta ja jumalalta siihen, mitä käymme läpi, tunnemme ja parannamme tässä nyt kaikilla kehotasoilla.

Herkullista sulateltavaa ja "ruokaa" ylösnousevalle kehollemme on aurinkokoodeissa, erityisesti auringonnousun ja -laskun aikana. Tämä oli varhain tänä aamuna kävellessäni täällä vesireitin rotkolla maastossa, joka on yhteydessä Uuteen Lemuriaan … Victoria, Brittiläinen Kolumbia.

Jelelle Awen

https://intimacyheals.files.wordpress.com/2018/11/gorgewaterway.jpg?w=840

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >