HomeViestejäJelelle Awen8.11.2018 - 11-11-portaaliheräämisiä palvelemaan rakkautta

8.11.2018 - 11-11-portaaliheräämisiä palvelemaan rakkautta

11-11-PORTAALIHERÄÄMISIÄ PALVELEMAAN RAKKAUTTA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
8.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sunnuntain 11-11-portaali lähenee nyt. Numero 11 on mestariluku … joka kutsuu meitä intuitiomme, heräämisemme ja sielulahjojemme syvempien tasojen hyväksymiseen. Jos näet 11.11 ja 1.11 ilmestyvän monilla tavoilla ja monissa muodoissa, se voi olla koodi korkeammalta itseltäsi aktivoimaan seuraavan heräämistasosi. Se voi olla merkki tähtiperheeltäsi, että syvempi yhteys heidän kanssaan ravitsee sinua ja on käytettävissäsi. Se voi olla aaltomuoto jumaluudelta, joka muistuttaa sinua ydinolemuksestasi äärettömänä rakkautena.

Kuluneen kuukauden energiat ovat tuntuneet valmistelevan meitä liikkumiseen tätä seuraavan tason ylösnousemusportaalia kohti henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Gaian resonanssin jatkuvammat taajuusaaltopiikit siirtävät sen värähtelyä ylöspäin, siltana oman värähtelymme kohottamiselle, palvellen eräänlaisena lisäyksenä ennen 11-11-portaalia. Myös aurinkotuulia (suom. huom. kirjoitettuna "väärin" muotoon, jonka voi tulkita myös "sieluaalloksi") ja geomyrskyjä tulee nyt säännöllisin väliajoin … pyhät maskuliini- ja feminiinikoodit tuovat meitä suurempaan tasapainoon ja vähempään polariteettiin.

Tämä on aikaa tuntea ne karmapelot, joita on metasielussa siirtymisestä sielulahjojensa ilmaisemiseen, jotta voi palvella rakkautta. Siellä on usein monista elämistä kokemuksia vainoamisesta sielulahjojensa ilmaisemisen vuoksi, ja ne täytyy sulatella ja integroida. Näen monta kertaa sessioissa tunteita, että haluaa piiloutua, vetäytyä ja pysyä näkymättömänä tässä elämässä, mikä osoittaa näihin syvempiin traumoihin sielutasolla. Näihin sielutraumoihin antaudutaan tässä elämässä torjunta-, väärinymmärrys- ja kritiikkikokemuksina … erityisesti syntymäperheessä ja aiemmissa sosiaalisissa ympyröissä.

11-11 on kutsu tuntea ja parantaa nämä traumat, erityisesti ne jotka "loppuivat" väkivaltaiseen kuolemaan. Siihen metasieluaspektiin yhdistyminen joka elää näitä tilanteita reaaliajassa (ei menneisyytenä), voi todella auttaa muuntamaan ja päästämään irti nämä taajuudet. Pelko joka oli aiemmin jumissa ja värähteli voimakkaasti, voi sitten muuttua taas rakkaudeksi ja voimaantumiseksi. Ne lahjat joita näillä aiemmin traumatisoituneilla metasielusisarilla ja -veljillä on sinulle, voivat sitten virrata taas sielutilaasi … valaisten lahjasi ja antaen rohkeutta ja urheutta sen ilmaisemiseen, mitä olet täällä antamassa.

Tämä on merkittävää aikaa, jolloin hyvin monia sieluja jotka ovat heränneet ja "työstäneet itseään" pitkän aikaa, kutsutaan (voisimme sanoa "painostetaan") alkamaan palvella rakkautta tavoilla, jotka merkitsevät heille. On aika alkaa jakaa jatkuvasti parantuvasta ja laajentuvasta sydäntilastaan. Monet jotka vasta heräävät hyvin pian, tarvitsevat ehdottomasti teidän tekemäänne siltaa, kun heidän osansa taistelevat kognitiivisen dissonanssin, syvän epätoivon ja hämmennyksen kanssa, 3D-kulttuurin kulkiessa enemmän romahdukseen.

Verhot ovat ohuemmat kuin koskaan aiemmin, mikä sallii tämän selkeämmän näkemisen ja näiden toisten aikajanojen muistamisen. 11-11 antaa seuraavan tason sisäisen yhteyden, tähtiperheyhteyden ja jumalaisen yhteyden voidaksemme yhdistyä toisiin virrassa, jossa ei ole kuitenkaan kyse itsensä uhraamisesta, vaan se palvelee sekä antamisessa että saamisessa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >