Päivän uffo

Ei uffo venettä kaada
HomeViestejäJelelle Awen4.11.2018 - Energiapäivitys - aurinkotuulet lisääntyvät, kun verho ohenee aikajanojen välillä

4.11.2018 - Energiapäivitys - aurinkotuulet lisääntyvät, kun verho ohenee aikajanojen välillä

ENERGIAPÄIVITYS – AURINKOTUULET LISÄÄNTYVÄT, KUN VERHO OHENEE AIKAJANOJEN VÄLILLÄ

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
4.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aurinkotuulien nopeus on tällä hetkellä lähes 600 km/s … normaalin nopeuden ollessa 200–300 km/s. Ne voivat aiheuttaa väsymystä ja unisuutta … vaikeutta ylläpitää vakaa energiavirta. Joskus myös päänsärkyä ja huimausta tulee reaktiona niihin. Lisäunen tarve tai tunne, ettei ole nukkunut sikeästi, voi myös seurata korkeammasta geomagnetismista, ja tässä on mahdollisuus G1-luokan myrskyyn spaceweather.comin mukaan.

Nämä pyhää maskuliinisuutta aktivoivat energiat suuresta kosmisesta auringosta, joita virtaa oman aurinkomme läpi, voivat tukea myös verhon ohenemista ja suurempaa pääsyä korkeamman ulottuvuuden energioihin. Valokieli voi virrata vapaasti näinä päivinä ja myös syvempi tunne yhteydestä tähtiperhe-energioihin … vaikka se koettaisiinkin enemmän unitilassa kuin tietoisena.

Menin tänä aamuna kävelylle vesiväylän rotkolle täällä Victoriassa (BC), Kanadassa, kun energiat lisääntyivät … ja Lemurian kieli virtasi suustani vapaasti ja sointui pehmeästi ja hiljaa, kuitenkin kuuluvasti, jos joku olisi halunnut tulla lähelle. Pidän energian välittämisestä tällä tavalla niille sieluille, jotka näyttävät kiireisenä kävelyttävän koiraa tai hölkkäävän. Ehkä he kuitenkin vastaanottavat sen jotenkin alitajuisesti. Jokin on vetänyt heidät tämän vesireitin partaalle, ja se on usein sielu, vaikkei se olisikaan tietoista.

Tuo kommunikointi ja kanssakäyminen oli henkilökohtaista minulta, Attalta, lemurialaiselta aspektiltani joka elää eri aikajanalla, kuitenkin rinnakkaispaikassa ollessani täällä Victoriassa. Tätä on tapahtunut minulle aiemminkin, ja se on mielenkiintoinen kokemus. Kuin tämä saman sielulähteen (jota kutsun metasieluksi) fraktaali olisi aivan siinä, kuitenkin näkymättömänä 3D-aisteille. Jaamme saman fyysisen tilan, kuitenkin eri aikajanoilla. Mieli ei pysty ymmärtämään näitä asioita … mutta sielu tajuaa sen ja auttaa meitä muistamaan sen enemmän, kun lisää sielutaajuuksia tulee tietoisuuteemme.

Nämä kohonneiden energioiden ajat sallivat lisää näitä moniulotteisia kokemuksia, kun avautuu niille. Kun harmonisoituu korkeamman aikajanansa kanssa ja lakkaa ankkuroitumasta alemmille aikajanoille, tuohon tilaan joka näkee tällaiset kokemukset hulluina tai harhaisina, tietoisuus nousee hyväksymään ne ja myös vahvistamaan niitä. Elämästä tulee paljon rikkaampaa ja mielenkiintoisempaa, kun havaintoverhot ohenevat ja 3D-ehdollistumisen tiukka ote löystyy.

Nauti näistä aalloista ja katso, minne ne vievät sinut sielun löytämisessä ja sielumatkoilla … on jännittävää aikaa herätä!

Tässä on lyhyt ohjattu meditaatio, jonka tein metsässä ja joka jakaa Lemurian energioita ja valokieltä.

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >