HomeViestejäJelelle Awen28.10.2018 - Energiapäivitys - kolmannen chakran, henkilökohtaisen egotahdon prosessointia

28.10.2018 - Energiapäivitys - kolmannen chakran, henkilökohtaisen egotahdon prosessointia

ENERGIAPÄIVITYS – KOLMANNEN CHAKRAN, HENKILÖKOHTAISEN EGOTAHDON PROSESSOINTIA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
28.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Schumannin/Gaian resonanssi alkaa taas nousta muutaman hiljaisen päivän jälkeen (28.10.), minkä voi nähdä alla olevan graafin oikeasta reunasta.

44908335_2197373900533259_7340182207891243008_o

Olen tuntenut tämän energia-aallon ensisijaisesti kolmannen chakran tai solar plexuksen alueella noin viimeisen vuorokauden ajan. Saatat tuntea tämän vatsan kurinana, ruuansulatushäiriöinä, pahoinvointina tai ripulina. Ruoka-aineherkkyys saattaa korostua eikä mitään prosessoitua pysty sulattamaan kovin hyvin. On sellainen tunne, ettei se vain ole "oikeaa" polttoainetta. Siihen kannattaa kiinnittää huomioita, koska valokeho on tarkka siinä, mitä se tarvitsee ja milloin.

Tämä tuntuu päivitykseltä tai aktiovoinnilta henkilökohtaisessa tahtokeskuksessa, joka yhdistää tavallisesti 3D-itsen rakenteeseen. Tätä voitaisiin kutsua "egoksi". Ole kuitenkin rakastava, jos ajattelet sitä näin, koska useimmat ihmiset tuomitsevat egon hyvin ankarasti. Egossa ei ole mitään pahaa tai huonoa. Kyse on enemmän siitä, missä värähtelytaajuudessa egorakenne värähtelee ja mihin se on ankkuroitunut. 3D:ssä värähtelevää egoa kehotetaan nousemaan korkeammalle, ehdollistavan 3D-mielimatriisin yli, josta on tullut rajoittava. Tämän prosessin ylläpitäminen suuren itserakkauden kera omaa egoansa kohtaan, tekee ihmeitä sen sallimisessa päästää irti.

3D-itse on kuin puku, joka meidän täytyi laittaa päälle voidaksemme selviytyä tässä tiheydessä. Yksi tuon puvun aspekti on sisäisen suojelija. Tämä osa tuntuu usein keskittyneen kolmanteen chakraan, missä on tolkkua, koska se on usein hyvin tahtopohjaista energiaa, jota on täytynyt suojella, vartioida ja tehdä.

Ylösnousemuksen aikana kolmannen chakramme energiat muuttuvat vartioinnista opastamiseen. Henkilökohtainen tahtomme on harmoniassa jumalan ja rakkauspalvelun kanssa tarkoituksenamme. Tämä ei ole enää minkään tekemistä … vaan rakkautena olemista useampina ja useampina hetkinä. Ruuansulatusjärjestelmämme (kaikilla tasoilla) päivittyy kykeneväksi toimimaan tällä yhdistyvän tietoisuuden rakkauspolttoaineella, joka tulee jumalaisesta lähteestä, eikä se toimi enää omakuvan ja havaintotavan hallinnalla, jotka tulevat toisilta 3D-itseiltä ja kollektiivisesta valtavirtakonsensuksesta (periaatteessa yhteiskuntaan sopeutumisesta).

Yksi tämän aspekti saattaa olla kasvava halu vaihtaa ammattia ja työpaikkaa, erityisesti jos enemmänkin 3D-itsesi on tehnyt sitä. "Toisille työskentelemiseltä" ja "sääntöjen noudattamiselta" loppuu perusta, kun täysivaltainen itsesi käynnistyy ja aktivoituu ja 3D-itsesi kyllästyy näihin energioihin. Halu ilmaista sielulahjojaan ja toteuttaa sielutarkoituksena täällä "työnsä" kautta, on korkeamman itsen tulemista kehoon.

Anna paljon rakkautta vatsa-alueellesi … ja sisäiselle suojelijallesi ja 3D-itsellesi. Koko tämä alue käy chakrojen, fyysisen kehon ja tunnekehon tasolla läpi suuria muutoksia sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti!

Tein hiljattain tämän ohjatun meditaation ylösnousemusenergioihin yhdistymiseksi, ylösnousemuschakrojen päivittämiseksi/aktivoimiseksi ja oman suojelijansa tapaamiseksi.

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >