HomeViestejäJelelle Awen17.10.2018 - Lemurian ja Atlantiksen metasieluaspektit nyt-hetkessä

17.10.2018 - Lemurian ja Atlantiksen metasieluaspektit nyt-hetkessä

LEMURIAN JA ATLANTIKSEN METASIELUASPEKTIT NYT-HETKESSÄ

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
17.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lemurian ja Atlantiksen aikajanat tulevat todella läpi nyt-hetkessä tunnettavaksi ja koettavaksi! Tämä ei ole lainkaan entisen elämän energiaa, vaan käytettävissä ja energisoitavissa nyt. Tämä ei ole muinaiselämä, joka tapahtui monia kymmeniätuhansia vuosia sitten. Se on nykyhetkessä. Mielellemme voi olla haastavaa tajuta tätä, kun olemme olleet hyvin ehdollistuneita lineaariseen aikaan 3D-kulttuurissa. Sydämemme ja sielumme kuitenkin tietää, että tämä on totta … että se on nyt-hetkessä … Kyyneleet ja energiat joita virtaa läpi, kun pääsemme käsiksi näihin aikajanoihin, ovat riittävän voimakkaita antamaan "todisteen" siitä.

Atlantiksen ja Lemurian aikajanat voivat tuntua käsitteellisiltä, jos vain luet niistä toisilta. Yhdistyminen itse niihin ja metasieluaspekteihisi (saman sielulähteen osiin), jotka elävät niitä nyt omana todellisuutenaan, voi tuoda sinulle niistä todellisen tunnetason kokemuksen. "Olen lukenut niistä paljon, kuitenkin nyt se tuntuu todelta minusta". Kuulen usein tämän kommentin sessioissa, kun yhdistymme näihin aspekteihin hyvin tunnetasoa liikuttavilla tavoilla ja niiden antama parannus ja transformaatio on kiistatonta.

Näen sessioissa, että näiden ja muiden aikajanojen läpivirtaus voi luoda "kaksoisilmiön" nykytodellisuuteen. Nämä aikajanat ovat kuin kerrostuneita omasi kanssa. Tämä on enemmän kuin pelkkä limittyminen. Näiden yhdistyneiden aikajanojen metasieluaspektit tuntuvat tapahtuvan myös sinulle. Sinun ja niiden tunnetodellisuudet ovat myös kietoutuneet yhteen, niiden epätoivon ja tuskan tulviessa myös omaan elämääsi. Tässä sinulla ei ole oikeasti aavistustakaan, mikä olet sinä ja mikä on ne. Tämä voi olla hyvin stressaavaa ja ahdistavaa toisinaan, koska teet ehkä paljon parannustyötä nykyaikajanallasi, ja kuitenkin koet tuskaa ja kärsimystä ymmärtämättä sen syytä.

Tässä yhdistyneessä todellisuudessa ei ole mitään pahaa tai negatiivista. Se on tulosta sieluheräämisistä moniulotteisessa tietoisuudessamme. Se on verhojen ohentumista, jota tapahtuu ylösnousemuksen aikana. Siitä saattaa olla haastavaa saada selvää, mikä koskee sinua ja nykyaikajanaasi ja mikä tulee tuosta toisesta aikajanasta, johon yhdistyt.

Tutkimme tätä pitäessämme sillanrakennus- ja galaktisia aktivointisessioita luodaksemme erillisyyden näihin aikajanoihin ja yhteyden näihin metasieluaspekteihin. Tämä sallii olla "lahjavaihdossa" näiden (usein) korkeamman ulottuvuuden aspektien kanssa, sen sijaan että on trauma-, karma- ja draamafuusiossa niiden kanssa. Tämä sallii myös niiden karmamallien loppuunsaattamisen, jotka tapahtuvat uudestaan ja uudestaan metasielussa.

Lemurian aspektit antavat meille latauksia maadoittuneesta Gaia-yhteydestä, ykseystietoisuudesta ihmiskehossa ja siitä, miltä uudet maayhteisömme voisivat näyttää ja tuntua. Atlantiksen aspektit antavat meille tilaisuuden parantaa häpeän ja syyllisyyden niistä rooleista, joita sielumme esitti Altantiksen/Lemurian romahtamisessa, saada korkeamman värähtelyn sieluilmaisulahjoja ja parantaa patriarkaaliset ja hierarkkiset valtarakenteet. Tiedän, että tämä on niiden tarjoama energia, monista niistä sessioista, joita olen pitänyt ja joissa sielut ovat päässeet käsiksi näihin aspekteihinsa, tuoden samoja energioita läpi joka kerta. Ja tiedän sen myös omasta prosessistani.

Kun avaudut sielusi moniulotteisuudelle, löydät lahjoja, joita haluat. Nykyelämäsi "miksi" ja "miten" laajenee paljon nykyaikajanasi yli. Saat vastauksia, selkeyttä ja kohotettuja muistoja, jotka antavat valtavaa voimaantumista jumaluutesi heijastuksena.

Täällä on lisää osista/alipersoonallisuuksista ja metasieluaspekteista www.soulfullheartwayoflife.com/parts (englanniksi).

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >