Päivän uffo

Uffo se on uffollakin
HomeViestejäJelelle Awen15.10.2018 - Energiapäivitys - korkeimmalle aikajanalle siirtyminen

15.10.2018 - Energiapäivitys - korkeimmalle aikajanalle siirtyminen

ENERGIAPÄIVITYS – KORKEIMMALLE AIKAJANALLE SIIRTYMINEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
15.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Korkeimman aikajanasi suloisimpia energioita tulee sisään vastaanotettavaksi, ladattavaksi ja päästettäväksi sydäntilaasi! Nämä lataukset saattavat tulla sisään ylächakrojesi kautta ensin inspiroivina näkyinä, elävinä unina ja mahtavina ideoina. Sielutarkoituksen selkeys voi virrata lävitsesi, kun yhdistyt tähtiperheeseen, sieluperheeseen, oppaisiin ja korkeammalla värähtelevien aikajanojen metasieluaspekteihin. Kun verhosi nousee, alat muistaa, miksi tulit tänne ja mitä olet tällä olemassa/tekemässä tässä elämässä.

Sitten tuo halu "kypsyy" sydämessäsi kiintymykseksi ja lämmöksi, joka leviää koko olemukseen. Tunnet sekä innostusta että ahdistusta, kun intohimo sekoittuu luottamukseen … ja työntää esiin kaiken jäljellä olevan epäluottamuksen tunnettavaksesi ja rakastettavaksesi. Jumaluus kutsuu sinua antautumaan tälle halulle, antamaan sen johtaa ja alkemisoida elämässäsi vähemmällä ja vähemmällä ponnistelulla. Tiedät, että siirryt korkeammalle aikajanallesi, kun synkronismia, yhteyksiä ja tukea tulee kaikista suunnista auttamaan sinua. Tuntuu siltä, että taivas saa kaiken sen tapahtumaan sinun kanssasi.

Huomasin, että muutaman "hiljaisen" energiapäivän jälkeen meille annetaan myös lisää energia-aaltoja tukemaan tätä siirtymistä korkeammille aikajanoille! Schumann-lukema parilta viime päivältä osoittaa kohonnutta taajuusjaksoa, parin 40 hertsiä ylittävän piikin kera. Ja olemme jälleen lisääntyneessä aurinkotuulijaksossa (ylemmässä 500 km/s) sen geomagneettimyrskyn myötä, joka tuli illalla 14.10. spaceweather.comin mukaan.

Kun lensin taannoin USA:n ja Meksikon yli matkallani tänne Kanadaan, tunsin taikaa siirtymisestä korkeammalle aikajanalle, mitä teen nyt. Tunsin sen olemuksessani "oikeutena", samanlaisena kuin rakastuminen, kuitenkin vielä korkeammassa taajuudessa. Kaikessa on oikeasti helppoutta, kun yksityiskohdat yhdistyvät palvelemaan suurempaa kuvaa.

Se vaatii tietysti fokusoitumista ja joskus vaikeita valintoja sanoa "ei" sille, mikä ei tue korkeampaa aikajanaa. Se vaatii luottamusta, että rahavirta jatkuu, vaikket olisi varma mistä. Joskus se vaatii myös puhdasta fyysistä työtä, vaikka sydän ja sielu kokevat tämän työn ilona. Mikä on rakkautta parempi syy muuttaa elämänsä? Rakkauden palvelemisen suurempi kuva yhdistyttyäsi sielutarkoitukseen, tekee kaikesta ponnistelusta kuitenkin sen arvoista, kun rakkaus tuo lisää rakkautta ja ilo tuo lisää iloa!

Kuva on otettu ilmassa pitkästä auringonlaskusta, jonka saimme kokea matkallamme USA:n lounaisosan yli. Uskomattomia koodeja! Ja istuimme tietysti siiven kohdalla.

https://intimacyheals.files.wordpress.com/2018/10/44171259_648599805540623_6237563467629330432_o.jpg?w=840

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >