HomeViestejäJelelle Awen27.9.2018 - Voimakas energia-aalto kulki läpi 25.-26.9.

27.9.2018 - Voimakas energia-aalto kulki läpi 25.-26.9.

VOIMAKAS ENERGIA-AALTO KULKI LÄPI 25.–26.9.

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten voimakas energia-aalto tulikaan läpi parin viime päivän aikana!! Gaian resonanssissa (Schumannin resonanssi) näkyi suuria piikkejä tämän jakson aikana kohonneiden aurinkotuulien myötä (mutta ei liian korkeiden ja ilman geomyrskyjä, luultavasti se on siunaus!). Tämän aallon oli tarkoitus tuntua, pysäyttää meidät "normaalissa" toiminnassa ja sallia meidän orientoida energiamme uudestaan ja jatkuvasti kehittyvän valokehomme kanssa. Tällaiset aallot muistuttavat meille, miten herkkyytemme lisääntyy sähkömagnetismille, plasmalle ja fotonivalolle ja miten ne palvelevat tietoisuutemme heräämistä ja laajentumista.

Kuten kerroin eilisessä postauksessani, minulla oli pää/niskajännitystä ja -kipua (plus koko kehon arkuutta) noin vuorokauden. Tunsin päivitysten jatkuvan jopa luutasolle … kallo ja tiheimmät luut, jotka vastaanottavat energeettisiä juttuja transformoituakseen. Myös käpylisäkkeeseen vaikutettiin (tuntuen kipuna aivojen keskellä), kun valokehon keskuskäyttöjärjestelmä jatkaa kalkinpoistoa ja tulee takaisin käyttöön. Jotkut teistä kuvasivat tunteneensa nämä energiat, kuin poraamisena pään sisällä, mikä tuntuu myös hyvältä tavalta kuvata sitä.

Chakratasolla tunnumme siirtyvän pois määritellyistä chakroista, laajoihin ja yleisluonteisiin pyörteisiin, jotka sisältävät muutaman chakran. Olen kutsunut näitä pyörteitä henkilökohtaiseksi auringoksi, korkeammaksi sydämeksi ja maachakraksi. Nämäkään eivät ole kovin kiinteitä ja selvärajaisia, vaan enemmänkin hyvin nestemäisiä energiapyyhkäisyjä. Tunsin erityisesti henkilökohtaista aurinkoa parannettavan, kun herätämme galaktisen tietoisuutemme ja yhdistymme enemmän chakroihin seitsemännen tai kruunuchakran yläpuolella. Tarjoan opastetun meditaation näihin chakrapyörteisiin yhdistymiseksi ja niiden puhdistamiseksi ja aktivoimiseksi (esitellen uudet chakrat seitsemän päächakran lisäksi).

Tärkein asia josta minua muistutettiin ollessani tässä epämukavuudessa, oli nähdä/tuntea/tietää nämä kivut väliaikaisiksi … hyvin samanlaisiksi kuin synnytyspoltot ennen uuden elämän saapumista. Uuden meidän, uuden Maan, uuden galaktisen tiedostamisen ja uuden tietoisuuden tuominen antaa mahdollisuuksia joka hetki!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >